05 Kasım 2013, Salı 16:22:38

THY'DE HAMSİLİ PİLAV VE SEMAVERDE ÇAY DÖNEMİ

Skytrax değerlendirmesinde Dünyanın En İyi Ekonomi Sınıfı (2011) ve Dünyanın En İyi Business Sınıf Uçak İkramı (2013) sunan havayolu şirketi Türk Hava Yolları ikram konseptini yeniliyor.
  • Müşteri memnuniyetinde , ki bunların başında ikram gelir , kesinlikle Dünya'da 1 numara. Business class'ı bir kenara bırakın. Economy class'ta verdiği ikram bile çoğu havayolunun Business class menüsünden zengin. Tebrikler. . .
  • Çok yakında hostesler uçakta elleriyle mantı ve baklava açacaklarmış bunu düşünen ilk havayolu thy olduğu için ikramda ödüle doyacaktır :)) o değil de onlara her şey müstehak zalimle işbirliği yapmaya devam!
  • Bu şirketin başından başlayarak her yeri dökülüyor siz hala yalakalık yapıyorsunuz!!! Uçuş güvenliğinde dünyadaki en büyük 60 şirket içinde sonlarda olan bir şirketin her tarafı ödül, yıldız, ikram vs olsa ne olur??? Şakşakçılık yaparken bunu niye yazmıyorsunuz??? Bu ödüllerin nasıl alındığı malum.. 120 milyon dolarlık reklam bütçesinden pay almak için!! Personeline en kötü kalitede yemek verirken kendileri en lüks restorantlarda yiyip içiyorlar... Daha geçenlerde kargo müdürlerinden dördünün florya da lüks bir restorantta yedikleri yemeğin faturası 800 tl idi, bu para nerden karşılandı??? Kargo bütçesinden!!! Adam başı 200 tl!!! Asgari ücret parası!!! Ne güzel değil mi??? Hani bir lokma bir hırka felsefesi bunlardaydı?? Hani bunlar sözüm ona dindardı?? Diğer bölümlerde de durum aynı!!! Müslüman adam adil olur hak yemez, yedirmez, Allah'tan ve onun gazabından korkar... Yapılan diğer haksızlıkları, adilikleri, kepazelikleri buraya yazmaya kalksak burdan Rize'ye yol olur ama anlayana tabii!!!!
  • benim icin ucuz bilet onmeli ben otele gitmiyorum o yuzden ucuz bilet veren hangi ahavayolu olursa binerim kusura bakmasin thy...ben sonucta yolcuyum ucuza ucmak zorundayim haftanin 5 gunu en az yurtdisi dunya is duzeyien cikiyorum....
  • şovu bırakında......aşçıların aldıkları para ve haklar thy personelinin yarısı bile değil...........
  • hamsili pilavın yanına mısır ekmeğide iyi gider.
  • Rize,Topçu,Topril,Takunya havayollarında bu kadar karadenizlinin yönetici ve çalışan olduğu bir şirkette böyle bir uygulama için geç kalmadılar mı yahuuuuuu...)))
  • Hahahhaha..Mum ışığında yemek hizmeti veriyormuş!!! Sen daha personeline doğru düzgün yemek veremiyorsun onlara değer vermiyorsun bu kafayla her tarafın hizmet olsa ödül olsa ne olur olmasa ne ????
  • Topçu Hava Yolları
  • sayın topçu hamsili pilavı bırakta 305in hayatına incir ağacı diktin bunun hesabını Allaha nasıl vereceksin onu düşün.

Türk Hava Yolları yolcu memnuniyetini daha da üst seviyelere taşımak amacıyla ikram sunumunun en önemli unsurlarından biri olan servis malzeme ve ekipmanlarını tümüyle değiştirdi. 

Turkish DO&CO’nun Türk Hava Yolları Business, Comfort ve Ekonomi sınıfları için hazırladığı yeni ürünler Türk kültürünü yansıtan, modern ve sade bir tasarıma sahip. Osmanlı ve Selçuklu motiflerinden esinlenerek  yeniden yorumlanan tasarımlarda uçak üstü kullanım kolaylığı ve yeni trendler göz önünde tutuldu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu yeni ikram konseptinin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türk Hava Yolları bugün artık hizmet kalitesinde kendisiyle yarışıyor. Elde ettiğimiz başarılarımızı hizmet kalitesinde aldığımız ödüllerle taçlandırıyoruz. Yolcularımızın beklentilerini karşılamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ve sürekli bir yenilik içindeyiz. Uçak içi ikramın yolcularımızın memnuniyetinin  temel unsurlarından biri olduğunun farkındayız. Catering ortaklığımız Turkish DO&CO ile bu alanda önemli başarılara imza atıyoruz. Yolcularımız Türk Hava Yolları uçağına bindiğinde özel bir restoranda misafir edildikleri duygusunu yaşıyorlar. Uçuşlarımızda görev yapan uçan şefler de yolcularımızın beğenisini kazanıyor.”

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de, üç yıldır üst üste Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi seçildiklerini belirterek “Hizmet kalitesi Türk Hava Yolları’nı rakiplerinden ayıran en önemli unsur. Yolcularımıza uçuşlarımızda Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Bir süre önce başladığımız lokum ikramı yolcularımızın büyük beğenisini kazandı. Yeni konseptimizle birlikte Türk mutfağından farklı lezzetleri de yolcularımızla paylaşacağız.” dedi. Kotil, Türk Hava Yolları'nın yıllık ikram bütçesinin 500 milyon Dolar olduğunu da sözlerine ekledi.

Turkish DO&CO Genel Müdürü Attila Doğudan yeni servis konseptiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yeni konseptte Türk Hava Yolları yolcularını birçok sürpriz bekliyor. Mesela “mum ışığında yemek” için artık özel bir gün olmasına gerek yok, Türk Hava Yolları ile business sınıfta seyahat etmeniz yeterli. Mum ışığında yemek yedikten sonra ‘semaver’de taze demlenmiş çayınızı da yudumlayabilirsiniz. Ya da yine siz yolcularımız için özel olarak tasarlanmış fincanlarda, Türk kahvesi ya da espressonuzu içebilirsiniz” dedi. Attila Doğudan ayrıca yeni konseptin bir parçası olarak menülerde özenle seçilen Türk ve dünya tatlarının yanında Türk mutfağının en büyük zenginliği olan baharatların da ön plana çıkartıldığını belirtti. Doğudan, yeni konsept için alınan malzemeler için 60 milyon TL'lik bir yatırım yapıldığını ifade etti.

Türk Hava Yolları, yeni servis konseptini deneme amaçlı olarak 22 Ekim’de İstanbul–New York hattında uygulamaya başladı. Bugün itibariye New York, Guangzhou, Jakarta, Capetown, Buenos Aires, Sao Paolo, Hong Kong, Washington DC, Seul, Johannesburg, Osaka, Kuala Lumpur, Los Angeles, Tokyo, Şikago, Pekin, Şangay, Saygon, Singapur, Toronto, Houston seferlerinde yeni konsept ile sunum yapılmaya başlandı.

Yeni servis konsepti önümüzdeki 3 aylık dönemde Türk Hava Yolları’nın tüm uçuşlarında uygulanmaya başlanacak.



































THY'DE HAMSİLİ PİLAV VE SEMAVERDE ÇAY DÖNEMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Umut EROL ~ 10 yıl önce
Müşteri memnuniyetinde , ki bunların başında ikram gelir , kesinlikle Dünya'da 1 numara. Business class'ı bir kenara bırakın. Economy class'ta verdiği ikram bile çoğu havayolunun Business class menüsünden zengin. Tebrikler. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok yakında hostesler uçakta elleriyle mantı ve baklava açacaklarmış bunu düşünen ilk havayolu thy olduğu için ikramda ödüle doyacaktır :)) o değil de onlara her şey müstehak zalimle işbirliği yapmaya devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikram ~ 10 yıl önce
Bu şirketin başından başlayarak her yeri dökülüyor siz hala yalakalık yapıyorsunuz!!! Uçuş güvenliğinde dünyadaki en büyük 60 şirket içinde sonlarda olan bir şirketin her tarafı ödül, yıldız, ikram vs olsa ne olur??? Şakşakçılık yaparken bunu niye yazmıyorsunuz??? Bu ödüllerin nasıl alındığı malum.. 120 milyon dolarlık reklam bütçesinden pay almak için!! Personeline en kötü kalitede yemek verirken kendileri en lüks restorantlarda yiyip içiyorlar... Daha geçenlerde kargo müdürlerinden dördünün florya da lüks bir restorantta yedikleri yemeğin faturası 800 tl idi, bu para nerden karşılandı??? Kargo bütçesinden!!! Adam başı 200 tl!!! Asgari ücret parası!!! Ne güzel değil mi??? Hani bir lokma bir hırka felsefesi bunlardaydı?? Hani bunlar sözüm ona dindardı?? Diğer bölümlerde de durum aynı!!! Müslüman adam adil olur hak yemez, yedirmez, Allah'tan ve onun gazabından korkar... Yapılan diğer haksızlıkları, adilikleri, kepazelikleri buraya yazmaya kalksak burdan Rize'ye yol olur ama anlayana tabii!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz bilet ~ 10 yıl önce
benim icin ucuz bilet onmeli ben otele gitmiyorum o yuzden ucuz bilet veren hangi ahavayolu olursa binerim kusura bakmasin thy...ben sonucta yolcuyum ucuza ucmak zorundayim haftanin 5 gunu en az yurtdisi dunya is duzeyien cikiyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşaron ~ 10 yıl önce
şovu bırakında......aşçıların aldıkları para ve haklar thy personelinin yarısı bile değil...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
hamsili pilavın yanına mısır ekmeğide iyi gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç... ~ 10 yıl önce
Rize,Topçu,Topril,Takunya havayollarında bu kadar karadenizlinin yönetici ve çalışan olduğu bir şirkette böyle bir uygulama için geç kalmadılar mı yahuuuuuu...)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi !!! ~ 10 yıl önce
Hahahhaha..Mum ışığında yemek hizmeti veriyormuş!!! Sen daha personeline doğru düzgün yemek veremiyorsun onlara değer vermiyorsun bu kafayla her tarafın hizmet olsa ödül olsa ne olur olmasa ne ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi'ye ~ 10 yıl önce
hahhahahihi diye gülmüşsünüz,ne o hizmetin ve başarının 1 adım daha ileri gitmesi sizi tedirgin etti herhalde,personele verilen yemege çamur atıvermissiniz hemen.Sizin bu ödüller için ne olursa olmasa falan desenizde,,Dünya gıpta ile ve övgü ile bu başarıyı konuşuyor.Türk hava yolları daha da ileri gidecek,buna alışın şimdiden.
Genç Adam ~ 10 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
sayın topçu hamsili pilavı bırakta 305in hayatına incir ağacı diktin bunun hesabını Allaha nasıl vereceksin onu düşün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000