27 Haziran 2008, Cuma 13:27:36

THY'DE FLAŞ ATAMALAR

Türk Hava Yolları’nda son dönemde yaşanan görev değişikliklerine bugün yenileri de eklendi. Eğitim Başkanı Ali Eser, Teknik A.Ş’ye kaydırıldı, Gelir Yönetimi Başkanı Sami Alan’ın yerine ise Amerika’da yaşayan bir isim atandı...
  • Bu yerleri degistirilen kisileri,bu görevlere hangi IKTIDAR veya YÖNETIM getirmis idi?Ben THY nin 36 yil öncesinide bilen bir kisiyim.Hicbir defada maas orada almadim.Onlarin Almanya'sinida Türkiye'sinide takip eden sade bir vatandasim.2 Yil sonra Abdürrahim Beyi,tayin edenler asagi etemedimi?Örnekler cok bu Iktidar ve AKP icin.Ben sadece onlari Allaha havele ediyorum.Onlar ise Yargiyi sucluyor.
  • İzahı yok.
  • Bence, Ali ESER bey'in görevinden alınıp Teknik A.Ş verilmesi traji komik bir düşünce şekli. THY A.O da senelerdir bu koltuklara gelen insanlar çok ince ve detaylı bir şekilde seçildiler ve uzun yıllar görev yaptılar. Sn Ali ESER bey tam görevine alışmış ve güzel kararlar alıyorken görevinden alınması yönetime ne kazanç getirecek ki. Siyasi kararların ışığındaki THY hiç bir zaman hak ettiği yere gelemeyecek. Ayrıca o koltuklar kimseye baki değil, o koltukları işgal edenler yarın öbür gün iktidar değişikliği olup da görevden alındıklarında hesabını çok ağır verecekler bazı şeylerin. Saygılarımla 3 Kuluv Allah 1 Airlines'a doğru
  • İŞİNİ DAHA İYİ YAPANLARI GÖREVE GETİRMEK VE TAZE KAN VE DEĞİŞİM YAPMAK NE ZAMNDIR AKP Lİ OLMAKLA ÖZDEŞLEŞİYOR DEMEKKİ DEĞİŞİME GEREK GÖRMÜŞ VE DEĞİŞTİRMİŞLER HER ŞEYİ, SİYASETE ALET ETMEK ÇOK ÇOK ÇOK YANLIŞ
  • Yorumunuz...YAHU BİZDE AKPLİ OLSAK ACABA BİZEDE BİR GÖREV VERİRLERMİ ADAMLAR HALA KADROLAŞIYOR BİRİLERİ KALKIPTA NE YAPIYORSUNUS SİZ DEMİYOR BABALARININ ÇİFLİĞİ GİBİ YAPTILAR THY Yİ AMA ELBET BİR GÜN BU SALTANATLIK SONA ERECEK AMERİKADAN YÖNETİCİ GELİYOR TÜRKİYENİN SUYUMU ÇIKTI ONUN BİR YERİNDE BONCUKMU VAR.ATAM İZİNDEYİZ GELİYORUZ.

Türk Hava Yolları’nda artık Cuma günleri klasikleşen atama ve görevden almalara bugün yenileri eklendi. İki başkanlık koltuğunda değişiklik yapılırken, yeni bir de makam oluşturuldu.

THY’deki son atamalara göre Eğitim Başkanı Ali Eser görevinden alınarak Teknik A.Ş emrine alındı. Bir anlamda pasifize edilen Eser’in Teknik A.Ş’de hangi görevi yürüteceği henüz bilinmiyor.

Ali Eser’den boşalan koltuğa ise bir akademisyen atandı. İTU Uçak ve Uzay Bilimleri bölümünde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Selman Nas, yeni Eğitim Başkanı oldu.

 

Türk Hava Yolları’nın genç başkanlarından Sami Alan ise koltuğunu okyanus ötesinden gelen bir isme devretti. Amerika’da yaşayan ve bir süre IBM’de de çalışan Mahmut Karaman, Gelir Yönetimi Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Bu arada ailesiyle birlikte Amerika’dan İstanbul’a gelen Mahmut Karaman’a daha göreve başlamadan 7 kişilik pass bilet verilmesi ve ailesinin bunu kullanarak Türkiye’ye gelmesi yönetmeliğe aykırı bulunduğu için tartışma yarattı.

 

SAMİ ALAN ANADOLUJET’E

 

Öte yandan başarılı çalışmalar yapan Sami Alan’ın yeni oluşturulan THY Bölgesel Uçuşlar Başkanlığı adındaki departmanın başına getirildi. Sami Alan, Anadolujet’ten sorumlu olacak.

Bu arada geçtiğimiz günlerde görevden alınan Özel kalem Müdürü Yasin Şener’in yerine gelen isim de belli oldu. CRM Müdürü Mehmet Karataş, alınan kararla özel kalem müdürü koltuğuna oturdu.

THY'DE FLAŞ ATAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bu yerleri degistirilen kisileri,bu görevlere hangi IKTIDAR veya YÖNETIM getirmis idi?Ben THY nin 36 yil öncesinide bilen bir kisiyim.Hicbir defada maas orada almadim.Onlarin Almanya'sinida Türkiye'sinide takip eden sade bir vatandasim.2 Yil sonra Abdürrahim Beyi,tayin edenler asagi etemedimi?Örnekler cok bu Iktidar ve AKP icin.Ben sadece onlari Allaha havele ediyorum.Onlar ise Yargiyi sucluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
İzahı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 16 yıl önce
Bence, Ali ESER bey'in görevinden alınıp Teknik A.Ş verilmesi traji komik bir düşünce şekli. THY A.O da senelerdir bu koltuklara gelen insanlar çok ince ve detaylı bir şekilde seçildiler ve uzun yıllar görev yaptılar. Sn Ali ESER bey tam görevine alışmış ve güzel kararlar alıyorken görevinden alınması yönetime ne kazanç getirecek ki. Siyasi kararların ışığındaki THY hiç bir zaman hak ettiği yere gelemeyecek. Ayrıca o koltuklar kimseye baki değil, o koltukları işgal edenler yarın öbür gün iktidar değişikliği olup da görevden alındıklarında hesabını çok ağır verecekler bazı şeylerin. Saygılarımla 3 Kuluv Allah 1 Airlines'a doğru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUMUZ X ~ 16 yıl önce
İŞİNİ DAHA İYİ YAPANLARI GÖREVE GETİRMEK VE TAZE KAN VE DEĞİŞİM YAPMAK NE ZAMNDIR AKP Lİ OLMAKLA ÖZDEŞLEŞİYOR DEMEKKİ DEĞİŞİME GEREK GÖRMÜŞ VE DEĞİŞTİRMİŞLER HER ŞEYİ, SİYASETE ALET ETMEK ÇOK ÇOK ÇOK YANLIŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...YAHU BİZDE AKPLİ OLSAK ACABA BİZEDE BİR GÖREV VERİRLERMİ ADAMLAR HALA KADROLAŞIYOR BİRİLERİ KALKIPTA NE YAPIYORSUNUS SİZ DEMİYOR BABALARININ ÇİFLİĞİ GİBİ YAPTILAR THY Yİ AMA ELBET BİR GÜN BU SALTANATLIK SONA ERECEK AMERİKADAN YÖNETİCİ GELİYOR TÜRKİYENİN SUYUMU ÇIKTI ONUN BİR YERİNDE BONCUKMU VAR.ATAM İZİNDEYİZ GELİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000