09 Ocak 2022, Pazar 17:11:14

THY'de Covid-19 krizi; 920'yi buldu

Türk Hava Yolları kabin ve kokpit ekibinde toplam Covid-19 pozitif vaka sayısı 920'yi buldu.
  • tıp dünyası bu konudaki yayınınızı sabırsızlıkla bekliyor hala.
  • Nisan ayına kadar tarifeyi %50 kısıp hafifletmek lazım. Hem uçak ve ekip planlaması rahatlar, hem de zaten boş sezon olduğu için LF artar, zarar azalır.
  • Rizelilere covid bulasmiyor,bilginize.
  • Bir ton para veriyoruz AÇ MI KALAK ABLA?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • eğer sizi telefonla arıyorlarsa zaten kural dışı bir tebliğ yapmaya çalışıyorlardırır.Kural içi tebliğler için IVR ı kullanıyorlar zaten size soran yok.O yüzden bende telefonla gelen tebliğleri (rica ları) artık kabul etmiyorum.
  • Hala asinin hastaligi hafif gecirdigini dusunen insanlar var anlamiyorum ya.
  • UDT oluyorsun kokpitte 2.Ci gün PCr testi döküyor negatif çıkınca uçmaya devam bu hastalığın kuluçka süresi var 4- 5 gün sonra hastalanıyorsun hastaneye gidiyorsun pozitif o arada bir sürü kişiyle uç sonra vakalar arttı Güler misin ağlar mısın Yoksa kokpitte yeterli kaptan mı yok Her işimiz göstermelik .Planlamalarda sorun çıkabilir yazmışsınız. Planlamanın kendisi başlı başına sorun planlayamama yeri orası.kabin serviste sıcak havluya kadar veriyor insanlar ağzını yüzünü siliyor ekip onları tekrar topluyor tabi bulaşacak hepimize . Boşuna haber yapmayın her zamanki gibi kalan sağlar bizimdir anlayışı
  • Ekipler yatilarda paldir paldir geziyor duruyor otellerde odalarda parti yapiyor sirket bunlari kontrol etsin biraz, cogu ekip uyesi ucusta degil yatilarda korona kapiyor. Yaptirim neden yapilmiyor bunlara?
  • Udt li bile görevli döndük yatılardan şaşırmıyorum artık şirketin politikası böyle patlar işte!

Türk Hava Yolları kabin ve kokpit ekibinde toplam Covid-19 pozitif vaka sayısı 920'yi buldu.

Edinilen bilgiye göre; son dönemde büyük artış yaşanan Covid-19 vakalarından THY ekipleri de ciddi şekilde etkilendi. THY kabin ve kokpit ekiplerinde pozitif vaka sayısı 920'yi buldu. Temaslılar da dahil edildiğinde bu rakam 2 bini geçti.

Bundan ötürü nöbetlerde uçuş çıkma oranı da artışa geçti.

Uçuşlarda şimdilik bir aksama olmadığı ancak vaka artışının bu şekilde devam etmesi halinde planlamalarda sorun yaşananabileceği tahmin ediliyor.

©AirportHaber

THY'de Covid-19 krizi; 920'yi buldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (140)

hodri meydan ~ 2 yıl önce
tıp dünyası bu konudaki yayınınızı sabırsızlıkla bekliyor hala.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarifeyi kısmak lazım ~ 2 yıl önce
Nisan ayına kadar tarifeyi %50 kısıp hafifletmek lazım. Hem uçak ve ekip planlaması rahatlar, hem de zaten boş sezon olduğu için LF artar, zarar azalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Rizelilere covid bulasmiyor,bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 2 yıl önce
Bir ton para veriyoruz AÇ MI KALAK ABLA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip planlama ve Shgm ~ 2 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon da ya ~ 2 yıl önce
eğer sizi telefonla arıyorlarsa zaten kural dışı bir tebliğ yapmaya çalışıyorlardırır.Kural içi tebliğler için IVR ı kullanıyorlar zaten size soran yok.O yüzden bende telefonla gelen tebliğleri (rica ları) artık kabul etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAT I ~ 2 yıl önce
Hala asinin hastaligi hafif gecirdigini dusunen insanlar var anlamiyorum ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama mı ~ 2 yıl önce
UDT oluyorsun kokpitte 2.Ci gün PCr testi döküyor negatif çıkınca uçmaya devam bu hastalığın kuluçka süresi var 4- 5 gün sonra hastalanıyorsun hastaneye gidiyorsun pozitif o arada bir sürü kişiyle uç sonra vakalar arttı Güler misin ağlar mısın Yoksa kokpitte yeterli kaptan mı yok Her işimiz göstermelik .Planlamalarda sorun çıkabilir yazmışsınız. Planlamanın kendisi başlı başına sorun planlayamama yeri orası.kabin serviste sıcak havluya kadar veriyor insanlar ağzını yüzünü siliyor ekip onları tekrar topluyor tabi bulaşacak hepimize . Boşuna haber yapmayın her zamanki gibi kalan sağlar bizimdir anlayışı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Kesinlikle özellikle havlu konusu o kadar doğru ki
Yatilar ~ 2 yıl önce
Ekipler yatilarda paldir paldir geziyor duruyor otellerde odalarda parti yapiyor sirket bunlari kontrol etsin biraz, cogu ekip uyesi ucusta degil yatilarda korona kapiyor. Yaptirim neden yapilmiyor bunlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ol ~ 2 yıl önce
Allah akıl fikir versin sen ve senin gibilere, insanların haklarıyla hukuklarıyla uğraşmaktan bıkmadınız, yahu sana ne elalemin partisinden sana ne !
Teşekkür ~ 2 yıl önce
Ben yazdığımda bir de cevap veren oldu, sen iş için gidiyorsun, yok ikram kalksınmış yok servis azaltılsınmış, eeee gezmekten yoruluyorlar istirahat yapamıyorlar uçakta da iş zor gelip corona var az servis hatta ikram olmadıkmış, THY şunlara bir dur de, alsınlar paralarını otursunlar corona da taşımasınlar
Ppp ~ 2 yıl önce
Sana ne seni aralarına almadılar diye mi üzgünsün
Berbat ~ 2 yıl önce
Udt li bile görevli döndük yatılardan şaşırmıyorum artık şirketin politikası böyle patlar işte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıkçası ~ 2 yıl önce
Thy Den başka hiçbir şirket bu udt olayını uygulamıyordu zaten.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000