16 Mayıs 2014, Cuma 22:43:56

THY'DE ATAMA FURYASI! 'O' DA GÖREVDEN ALINDI

Türk Hava Yolları, bugün aldığı kararla bünyesinde birçok birimde atama gerçekleştirdi. Yerleri değiştirilenler arasında ise en dikkat çekici isim, THY'nin en çok eleştirilen isimlerinden Emine Lim oldu. İşte detaylar...
  • Calisandan cok mudur var :)
  • EVET THY DEGIŞİM BAŞLADI. HAKLI VEYA HAKSIZ , GOREVINI IYI YAPTI VEYA YAPMADI BU KONUDA HERKESIN BIR YORUMU VAR.GOREVINI LAYIKIYLE VE HAK YEMEDEN YAPAN ZATEN HEM KENDİ VİCDANINDA HEM ALLAH KATINDA HEMDE GOREV YAPTIGI MESAİ ARKADASLARININ GONLUNDE YERINI ALMIŞTIR. ŞİMDİ EGER GOREV DEGİŞİMLERİ DEVAM EDECEKSE, BU KADROLARA LAYIK İNSANLARIN GELMESİNİ TEMENNİ EDERİM. BENİMDE GONLUM TUNCAY ÜRKMEZDEN YANA .NİYE İSİM VERDİM , ÇÜNKÜ İYİ İNSAN, AHLAKLI, HAK HUKUK KORUYAN, ALLAH KORKUSU OLAN VEDE EN ONEMLİSİ İYİ BİR YÖNETİCİ KAPASİTESİ OLAN BİR İNSAN OLDU İÇİN. HAKKIMIZDA HAYIRLISI.
  • Tuncay Kaptan, mutlaka yönetimde görevlendirilmeli. Bilgi birikimiyle THY'ye pozitif ivme kazandıracağına ve yaratacağı sinerjiyle şirketimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancımız tamdır.
  • TUNCAY KAPTAN GELECEK DERTLER BITECEK.
  • Seçim öncesi herkese mavi boncuk dağattı. Seçildi, bir gün sonra derin devleti CIA yolunu gösterdi herşey 180 derece değişti. O koltuk herkes için uygun değil, kalbiniz kırılır, o koltuk sendika başkanın koltuğu değil, A dan Z ye kim gelirse gelsin işi zor, adamın adını vererek TÜ zor durumda bırakmayın. Hedef oluyor, insaf.
  • Neden olur, şeflik yapmış, devrelerini korumuş, yöneticilik bilgisi yüksek, her konuda bilgi sahibi, bir oy da benden
  • Elbette bir yönetici atanırken alt kadrosuna danışılmaz. EĞER onu isteyen devletin zirvesi değilse... Elbette propaganda ile, kulis ile birşeyler olmaz. EĞER Konuşan Ankara Kulisleri değilse.... Elbette ismi yıpranır gider, EĞER hakikaten o makama gelmeyecek olsa idi.... Karacısı, Havacısı, Kayıkçısı, Yugocusu, sivili hazır olun arkadaşlar adam gibi adam geliyor... Şirkete geldiği günden beri hakkında bir tane olumsuz bir duyum alan oldu mu? Çözemediği altından kalkamadığı bir husus oldu mu? YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER ARKADAŞ!!! Herkesin derin bir ohh çekmeye ihtiyacı var. Aynaya bakın. Hangimiz diken üstünde değiliz????? Kendinizle yüzleşin...
  • Şirketimizde herkes istediğini istediği yere yazabiliyor.Tüm yöneticelerimizin telefonu mail box ı herkese açık.Kuyruk acısını bugüne kadar bağrına basanlar kesin bilgilerinizi o zaman şirketle paylaşsaydınız neden yapmadınız ???Çünkü hepsi yalan hepsi iftira.İşte bu yüzden sadece burda kulis yapabilirsin ve çamur atabilirsin.Emine Hanım hakkınızı helal edin yaptığınız herşey için teşekkür ederiz emeğinize yüreğinize sağlık.
  • Ya birileri şu paralel Almanya müdürlerine el atsa iyi olur. Adamlar kazık çaktı. Düseldorf, Hanover, Nürnberg
  • Umarım Emine Lim'in yüzünü hayatım boyunca bir daha hiç görmem.

Milli havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), bazı birimlerinde atama kararı aldı.  Özellikle bölge müdürlüklerinde birçok isim ismin yerleri değişti.

Türk Hava Yolları'nın en çok eleştirilen isimlerinden olan ve uzun zamandır görevden alınması beklenen Emine (Lim) Kahraman da THY'nin atama furyasına dahil oldu.

7 YILDIR KABİN HİZMETLERİ BAŞKANIYDI

Hosteslik görevinin ardından 1997'de yer görevine geçen Emine Kahraman uzun süre genel müdürlükte çalıştı. Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na atanmadan önce son görevi Endüstriyel İlişkiler Ücret Müdürlüğü'ydü.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil İmzası ile açıklanan kararda, Kotil, atamalara ilişkin olarak, "Ortaklığımızda aşağıdaki atamaların yapılmasına, Ergin Kıncal'ın dışarıdan istihdam edilerek Miles&Smiles Pazarlama ve Anlaşmalar Müdürü olarak atanmasına, Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na İdari Müdür (Kabin) olarak görev yapan Tansel Kaptan'ın, Gelir Muhasebe Müdürlüğü'ne Satış Veri Kontrol Müdürü olarak görev yapan Uğur Yılmaz'ın, Londra Müdürlüğü'ne Gatwick Müdürü olarak görev yapan Osman Battal'ın vekalet etmesine karar verilmiştir. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, değişikliklerin Ortaklığımı hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Uzun bir liste yayınlayarak atamalar hakkında detaylara yer veren Türk Hava Yolları'nın yeni kadrosu şöyle;

Erdem AkınRez. Sist. Yönetimi Müdürü
Kerem SarpPaz. ve Satış (2. Bölge) Bşk. Yrd. (Güney Avrupa)
Sedat OrmanVenedik Müdürü
Sertan YüceAkabe Müdürü
Rafet Alper ÖzenPaz. ve Satış (2. Bölge) Bşk. Yrd. (Afrika)
Emre İsmailoğluDubai Müdürü
Yusuf BulutAbidjan Müdürü
Muhammed Ziya ÖztürkPaz. ve Satış (2. Bölge) Bşk. Yrd. (Asya-Uzakdoğu)
Mustafa DökmetaşTokyo Müdürü
Murat BaşPaz. ve Satış Bşk. (2. Bölge)
Mustafa DoğanPaz. ve Satış (2. Bölge) Bşk. Yrd. (ABD - K. Avrupa)
Numan ÇizmecioğluBuenos Aires Müdürü
Uğur CantimurZagrep Müdürü
Burak Yıldızİskenderiye Müdürü
Mehmet ZingalMaskat Müdürü
Bilal ÇelikKatanya Müdürü
İsmail Selim EcirliAstrahan Müdürü
Hasan Basri CoşkunStravpol Müdürü
Tarık ParlakKargo Bölge Müdürü (Avrupa)
Mehmet GürkanKargo Bölge Müdürü (Afrika)
Ersen EnginManchester Müdürü
Osman Şafak KüçükçolakKuala Lumpur Müdürü
Mehmet Faruk GurulkanCakarta Müdürü
Rıdvan Mert YüzseverTarife Müdürü
Emre MenevşeCharter Müdürü
Abdurrahman YaranNetwork Planlama Müdürü
Hasan ÖzgülMalatya Satış. Md. / Müdür
Aydın KılçıkGelir Yönt. ve Ücret (G. Avrupa) Müdürü
Rıdvan ZorluHaberleşme ve Veri İletişim Müdürü
Muhammed Sait DağabakanÜrün ve Hizmet Yönetimi Müdürü
Emine (Lim) KahramanYer İşletme Başkanlığı / Yolcu İlişkileri Müdürü
Feride Sibel AlkanYer İşletme Başkanlığı / İstasyon Satış Müdürü
Ali Vahap NaneAkaryakıt Müdürü

 

THY'DE ATAMA FURYASI! 'O' DA GÖREVDEN ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (294)

ne cok.. ~ 10 yıl önce
Calisandan cok mudur var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGRISI DOGRUSU ~ 10 yıl önce
EVET THY DEGIŞİM BAŞLADI. HAKLI VEYA HAKSIZ , GOREVINI IYI YAPTI VEYA YAPMADI BU KONUDA HERKESIN BIR YORUMU VAR.GOREVINI LAYIKIYLE VE HAK YEMEDEN YAPAN ZATEN HEM KENDİ VİCDANINDA HEM ALLAH KATINDA HEMDE GOREV YAPTIGI MESAİ ARKADASLARININ GONLUNDE YERINI ALMIŞTIR. ŞİMDİ EGER GOREV DEGİŞİMLERİ DEVAM EDECEKSE, BU KADROLARA LAYIK İNSANLARIN GELMESİNİ TEMENNİ EDERİM. BENİMDE GONLUM TUNCAY ÜRKMEZDEN YANA .NİYE İSİM VERDİM , ÇÜNKÜ İYİ İNSAN, AHLAKLI, HAK HUKUK KORUYAN, ALLAH KORKUSU OLAN VEDE EN ONEMLİSİ İYİ BİR YÖNETİCİ KAPASİTESİ OLAN BİR İNSAN OLDU İÇİN. HAKKIMIZDA HAYIRLISI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 10 yıl önce
Tuncay Kaptan, mutlaka yönetimde görevlendirilmeli. Bilgi birikimiyle THY'ye pozitif ivme kazandıracağına ve yaratacağı sinerjiyle şirketimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancımız tamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
From anywhere ~ 10 yıl önce
TUNCAY KAPTAN GELECEK DERTLER BITECEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
secım mı var? yonetıme secımle adam mı gonderdecez? oylama ne zaman? :)Tuncay kaptan kim ki?
Obama ~ 10 yıl önce
Seçim öncesi herkese mavi boncuk dağattı. Seçildi, bir gün sonra derin devleti CIA yolunu gösterdi herşey 180 derece değişti. O koltuk herkes için uygun değil, kalbiniz kırılır, o koltuk sendika başkanın koltuğu değil, A dan Z ye kim gelirse gelsin işi zor, adamın adını vererek TÜ zor durumda bırakmayın. Hedef oluyor, insaf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜ olur ~ 10 yıl önce
Neden olur, şeflik yapmış, devrelerini korumuş, yöneticilik bilgisi yüksek, her konuda bilgi sahibi, bir oy da benden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.Ü. Neden olur? ~ 10 yıl önce
Elbette bir yönetici atanırken alt kadrosuna danışılmaz. EĞER onu isteyen devletin zirvesi değilse... Elbette propaganda ile, kulis ile birşeyler olmaz. EĞER Konuşan Ankara Kulisleri değilse.... Elbette ismi yıpranır gider, EĞER hakikaten o makama gelmeyecek olsa idi.... Karacısı, Havacısı, Kayıkçısı, Yugocusu, sivili hazır olun arkadaşlar adam gibi adam geliyor... Şirkete geldiği günden beri hakkında bir tane olumsuz bir duyum alan oldu mu? Çözemediği altından kalkamadığı bir husus oldu mu? YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER ARKADAŞ!!! Herkesin derin bir ohh çekmeye ihtiyacı var. Aynaya bakın. Hangimiz diken üstünde değiliz????? Kendinizle yüzleşin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şirketimizde herkes istediğini istediği yere yazabiliyor.Tüm yöneticelerimizin telefonu mail box ı herkese açık.Kuyruk acısını bugüne kadar bağrına basanlar kesin bilgilerinizi o zaman şirketle paylaşsaydınız neden yapmadınız ???Çünkü hepsi yalan hepsi iftira.İşte bu yüzden sadece burda kulis yapabilirsin ve çamur atabilirsin.Emine Hanım hakkınızı helal edin yaptığınız herşey için teşekkür ederiz emeğinize yüreğinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya birileri şu paralel Almanya müdürlerine el atsa iyi olur. Adamlar kazık çaktı. Düseldorf, Hanover, Nürnberg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım ~ 10 yıl önce
Umarım Emine Lim'in yüzünü hayatım boyunca bir daha hiç görmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gordun ne oldu ~ 10 yıl önce
Insallah....Emine hanimda seni bir daha gormez....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000