23 Eylül 2011, Cuma 14:10:42

THY'DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Türk Hava Yolları (THY) Assan Hanil Otomotiv ile "Uçak Koltuk Üretimi Sanayi ve Ticaret"de yüzde 50 pay ile ortaklığa ilişkin ortak girişim sözleşmesini 22 Eylül Perşembe günü imzaladı. Açıklama KAP'a yapıldı.
  • thy tekniğe yine bir yük daha. bu a.o. yeri geldiginde thy teknik ile thy a.o. ayrı şirket derler yeri geldiginde aynı derler. bir karar verin artık. yine teknigi devreye sokarak bir anlasma yapıyorlar ne güzel ama her zaman böyle olsa ya. tis zamanı neden ayrı bir sözlesme oluyor. teknik thy ucaklarına bedava bakım yaparken biz thy a.o . kadar kar yapamadık deniyor...
THY, THY Teknik ve Kibar Holding iştiraklerinden Assan Hanil'in, uçak koltukları tasarımı, üretimi, lojistik desteği, bakım-onarım ve modifikasyonu ile satış-pazarlamasını gerçekleştirmek için ortak girişim şirketi kurmak üzere protokol imzaladığını Mayıs sonunda duyurmuştu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında yapılan ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Assan Hanil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar’ın katıldığı imza töreniyle kurulan şirket, tamamı Türk yapımı olacak uçak koltukları tasarlayarak, Airbus ve Boeing gibi şirketlerin listesine girmenin hedeflendiği açıklanmıştı.
THY'DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy tekniğe yine bir yük daha. bu a.o. yeri geldiginde thy teknik ile thy a.o. ayrı şirket derler yeri geldiginde aynı derler. bir karar verin artık. yine teknigi devreye sokarak bir anlasma yapıyorlar ne güzel ama her zaman böyle olsa ya. tis zamanı neden ayrı bir sözlesme oluyor. teknik thy ucaklarına bedava bakım yaparken biz thy a.o . kadar kar yapamadık deniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000