17 Ağustos 2009, Pazartesi 15:35:00

THY’NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

Türk Hava Yolları (THY), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kalitesini tescilletti. THY Genel Müdür Kotil, “bugüne kadar aldığımız en önemli belge” dedi.
  • Sonradan THY na girenler bilip bilmeden herşeyi savunuyorlar. Bu belge Havaş, Çelebi ve tüm havalimanlarında zaten yıllardır var. THY daha yeni almış galiba. İşin garibi çalışanları bunun farkında değil.
  • önemli olan belge almak mı güldürmeyin allah aşkına onlar mı almıs yoksa nefes almadan calısanlar mı hak etmıs o belgeyı ne ıse yara o belge thy yonetıcılerı sırf kendı menfaatlerı oldugundan ıscı kıyımı yapıyor thy nın sonu kotu nerde o kalıtelı personelıne deger veren hakkını yemeyen yonetıcıler her gun acaba bugun son mu dıye ıse gıdıyor calısanlar bu dunyada ısınız ıs ama yarın ahırette bu kadar kulun ahkkını nasıl odeyeceksınız acaba ???
  • BU BELGEYİ VERECEK OLANLAR, PASAPORT'TAN SONRAKİ MANZARALARI, KAPI - UÇAK - DENIED REZİLLİKLERİNİ GÖRSÜNLER DE ÖNCE SONRA TAKDİR ETSİNLER BAKALIM... YOLCULARIN VE PERSONELİN ÇEKTİKLERİ ÇİLELERİ GÖZLEMLESİNLER... THY BİTMİŞŞŞŞŞ, AHL BİTMİŞŞŞŞ, HERŞEY KÖTÜYE GİDİYOR, YAZIKKKK
  • yazının başında bulunan belge 9007:2000 değil 9001:2000 olacak ayrıca bunu başarı gibi algılamayada gerek yok standardın ismi değiştiği için bu yıl herkezin belgesi 9001:2008 olacak , aralarındada büyütecek hiçbir fark yok
  • THY NIN ÖNCE CESARETLİOLUP UÇAKLARINA CHARTER LARIN KAÇ YIL ÖNCE YAPTIGI YOLCU ŞİKAYET- ANKET FORMLARINI UÇAKLARA KOYMASI GEREK!!!
  • Hangi uçak vaktinde kalktı ? Neye göre belgeyi verdiler ? TSE den almak kolay. Gidin yabancı bir şirketten alın bakalım verecekler mi ?
  • HEPSİ HİKAYE . BU BELGELERİ PARAYI VEREN ALIYOR ARTIK..DEMEK Kİ THY NİN BUNLARA İHTİYACI VAR. AMA BU EN ÇOK KAZA YAPAN LARDAN İLK 3-5 İÇİNDE OLMASINI DÜZELTEMİYOR NE YAZIK Kİ!!
  • Böylesi stratejik ve thy'nin geleceğini derinden etkileyecek bir belgenin alınmasında büyük rol oynayan Sayın Tayfun Doğan beyin adının haberde anılmaması büyük üzüntü verici.
  • Valla acınacak hallere düşüyorlar. Bari böyle olayları basına verip küçük düşmeyin. Efendi efendi alın maaşlarınızı.
  • KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SÖZÜ SİZE ÇOK UYAR.

Türk Hava Yolları’nın TS.EN.ISO 9007:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi TS.EN.ISO 9001:2008 olarak yeniledi.

Yenilenen TS-EN-ISO 9001 belgesi, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle, TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil tarafından Türk Havayolları Genel Müdürü Temel Kotil’e verildi.

THY A.O 1 Haziran 2006 tarihinde TS.EN.ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlayarak Türk Standartları Enstitüsü’nden Kalite belgesini, yapılan denetleme sonucu sıfır bulgu  ve başarı ile almıştı. Devamında yapılan denetimler sıfır bulgularla geçilerek, belgenin devamlılığı sağlandı. 3 yıl sonrasında belge süresi dolduğu için TSE’ye tekrar müracaat edilerek Belge Yenileme Denetimi talep edildi.

Standardın yenilenmesi dolayısıyla, yeni denetim TS.EN.ISO 9001:2008 standardına göre yapıldı ve ‘TS.EN.ISO 9001:2008’ belgesi alındı.

Konuyla ilgili olarak konuşan TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil; “Türkiye 2023 yılında dünyanın en iyi 10 ekonomisi arasına girmeye çalışıyor. Bu hedefe ulaşırken THY’nin dünyanın bir numaralı havayolu şirketi olmasını diliyoruz. Umarım bu hedeflere 2023’ten daha erken ulaşırız. Kalitesinden dolayı Türk Havayolları’nı tebrik ediyorum” dedi.

Temel Kotil ise bu belgeyi almış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirken, “Şimdiye kadar bir çok belge ve ödül aldık, almaya da devam edeceğiz. Ancak bu belge aldıklarımız arasında en değerli olanıdır” dedi.


THY

THY

THY

THY

THY

THY’NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sonradan THY na girenler bilip bilmeden herşeyi savunuyorlar. Bu belge Havaş, Çelebi ve tüm havalimanlarında zaten yıllardır var. THY daha yeni almış galiba. İşin garibi çalışanları bunun farkında değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
önemli olan belge almak mı güldürmeyin allah aşkına onlar mı almıs yoksa nefes almadan calısanlar mı hak etmıs o belgeyı ne ıse yara o belge thy yonetıcılerı sırf kendı menfaatlerı oldugundan ıscı kıyımı yapıyor thy nın sonu kotu nerde o kalıtelı personelıne deger veren hakkını yemeyen yonetıcıler her gun acaba bugun son mu dıye ıse gıdıyor calısanlar bu dunyada ısınız ıs ama yarın ahırette bu kadar kulun ahkkını nasıl odeyeceksınız acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU BELGEYİ VERECEK OLANLAR, PASAPORT'TAN SONRAKİ MANZARALARI, KAPI - UÇAK - DENIED REZİLLİKLERİNİ GÖRSÜNLER DE ÖNCE SONRA TAKDİR ETSİNLER BAKALIM... YOLCULARIN VE PERSONELİN ÇEKTİKLERİ ÇİLELERİ GÖZLEMLESİNLER... THY BİTMİŞŞŞŞŞ, AHL BİTMİŞŞŞŞ, HERŞEY KÖTÜYE GİDİYOR, YAZIKKKK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazının başında bulunan belge 9007:2000 değil 9001:2000 olacak ayrıca bunu başarı gibi algılamayada gerek yok standardın ismi değiştiği için bu yıl herkezin belgesi 9001:2008 olacak , aralarındada büyütecek hiçbir fark yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY NIN ÖNCE CESARETLİOLUP UÇAKLARINA CHARTER LARIN KAÇ YIL ÖNCE YAPTIGI YOLCU ŞİKAYET- ANKET FORMLARINI UÇAKLARA KOYMASI GEREK!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hangi uçak vaktinde kalktı ? Neye göre belgeyi verdiler ? TSE den almak kolay. Gidin yabancı bir şirketten alın bakalım verecekler mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HEPSİ HİKAYE . BU BELGELERİ PARAYI VEREN ALIYOR ARTIK..DEMEK Kİ THY NİN BUNLARA İHTİYACI VAR. AMA BU EN ÇOK KAZA YAPAN LARDAN İLK 3-5 İÇİNDE OLMASINI DÜZELTEMİYOR NE YAZIK Kİ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böylesi stratejik ve thy'nin geleceğini derinden etkileyecek bir belgenin alınmasında büyük rol oynayan Sayın Tayfun Doğan beyin adının haberde anılmaması büyük üzüntü verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Valla acınacak hallere düşüyorlar. Bari böyle olayları basına verip küçük düşmeyin. Efendi efendi alın maaşlarınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SÖZÜ SİZE ÇOK UYAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000