18 Şubat 2010, Perşembe 10:29:16

THY’DE ATAMA FURYASI

2010 yılında yurtdışında yeni noktalara sefer başlatacak olan Türk Hava Yolları, bu noktalarda görev yapacak müdürleri de belirledi. İşte THY’de son yapılan atamalar...
  • Tabii, daha önce çok profesyoneller çalıştırmışlar, salla başını al maaşını şeklinde. Çok biliyorsunuz ya kimin layık olduğunu, onun için senelerdir atılım yapamadı THY. Ne de olsa devletin malı değil mi? Su kaynağı kesilince kötü oluyor. En fazla bir yıl düyenlere de sesleniyorum, aç hororz kendini buğday ambarında sanırmış...
  • Bakıyorum yorumların çoğunda AKP iktidarı ile birlikte liyakatsiz insanların atandığı yazılmış. Yapılan işlere bakıyorum eski THY nin haline bakıyorum düşünüyorum. Liyakat kelimesi anlam mı değiştirdi diye düşünüyorum.Allah böyle liyakatsizleri başımızdan eksik etmesin.
  • Bunlardan sonra gelecek olan yönetimin vay haline. Neyi nasıl toparlayacaklar bilemiyorum. THY darmadağın. Vah vah vaaahhh...
  • Hükümet değişince bu kadar boş cemaati tutar mı sizce ? Aklı başında hükümetlere cemaat değil, profesyonel insanlar lazım. Cemaat camiye.
  • Bakiyorumda geneldeki yorumcular az kaldi diyorlar,acaba hükümet degisince haksiz yere isten atilanlar veya digerlkeri sirkete geri döneceklermi?yoksa ati alan orayi gececekmi dersiniz?
  • Evet hakikaten çağ atladılar. Ama eski çağlara. Bir zamanlar olan yönetimler devam etseydi, bugün THY çok farklı yerlerde olurdu. Böyle sponsorluklarla falan uğraşmasına gerek yoktu. Şimdi eminim dünya çapında bir şirketti. Ama arap dünyasında değil tabii.
  • Kim derse dersin elestirdiginiz bu yonetim ve yeni kadro THYýe cag atlatti. Cok degil yakin zamana kadar bugun THY'nin geldigi yeri kimse hayal bile edemezdi... Mancester Unitedlar , FC Barcelonalar....Insaf diyorum elestirenlere insaf , siz ne yaptiniz ya da daha onceki yoneticiler su anda yapilanlarin kacta kacini yapti ??? Ben THY yonetimine sapka cikariyorum arkadaslar, yaptiklari secimlere de saygi duyuyorum, BASARILAR....
  • sefanizi surun en fazla 1 yil daha surersiniz..
  • Arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar. Eminim şirketin menfaatlerini her zaman koruyacak ve ellerinden geleni yapacaklardır. Olumsuz yorumlara hiç kafanızı takmayın! Tekrar başarılar.
  • Kimse endiselenmesin mudur olarak atadiklari hicbir isten anlamayan uzmanlarin yanina da istasyon sefi olarak uzmanlardan atasalar ya. Ama yok o zaman isi kim yapacak ? Su an dis hat istasyonlarin buyuk cogunlugunda tecrubeli istasyon sefleri calisir mudurler yatar. Ama bu hesap obur tarafa kalmaz . Herkes ettigini bulur.

Türk Hava Yolları’nın sefer yaptığı dış hat noktalarında bir dizi görev değişikliği yapıldı. İstanbul’da ise Yer İşletme Başkanlığı’nda İstanbul İstasyon Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Çelik, Teknik A.Ş.’ye atandı. Çelik’ten boşalan İstanbul İstasyon müdürlüğü görevine ise Ankara İstasyon Nöbetçi Müdürü Çelik Sipahi getirildi.

Türk Hava Yolları 2010 yılı içerisinde sefer başlatacağı yeni noktalarda görev yapacak isimleri de belirledi.

Network Planlama Müdürü Akın Çarkçı, Türk Hava Yolları’nın Vietnam’daki ilk müdürü oldu.

Washington Müdürlüğü’ne ise Londra ikinci Müdürü Handan Çörekçi getirildi.

THY Prag Müdürü Fatma Erdoğan ise Melekler Şehri olarak bilinen Los Angeles’ta THY’yi müdür olarak temsil edecek.

Afrika’daki Tanzanya ve Uganda’ya da sefer başlatacak olan Türk Hava Yolları buradaki noktalara da yeni isimleri atadı. Buna göre, THY’nin Tanzanya Darusselam’daki Müdürü, Pazarlama ve Satış Başkanlığı’nda uzman olarak görev yapan Mustafa Özkahraman oldu.

Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri Başkanlığı mühendislerinde Orhan Subay ise Entebbe müdürü oldu.
Stuttgart Müdürlüğü’nde pazarlama temsilcisi olarak görev yapan Fevzi Suroğlu da Erbil Müdürlüğü’ne getirildi.

Personel Başkanlığı’nda uzman olan Arif Ali Gezmişoğlu da THY’nin Rusya’daki yeni noktası olacak Soçi’ye müdür olarak atandı. Gana’nın Akra kenti müdürlüğüne, Pazarlama ve Satış Başkanlığı’nda uzman olarak görev yapan Engin Akbaş, Bangladeş’in Dakka kenti müdürlüğüne de Pazarlama ve Satış Başkanlığı’nda uzman kadrosundaki Hikmet Mesut Türkseven getirildi.

THY 1 Mart 2010’da sefer başlatacağı İtalya’nın Bologna kentine ise Pazarlama, İstasyon ve Satış şeflerini atadı.

THY’deki diğer atamalar ise şöyle gerçekleşti:

ADI-SOYADI   UNITESI / GOREVI  ATANDIGI UNITE / GOREVI

SALIH BAYRAKTAR   PAZ. VE SAT. BSK.(1. BOLGE)/UZMAN-SZ PRAG MD./MUDUR

RAFET ALPER OZEN PAZ. VE SAT. BSK.(1. BOLGE)/UZMAN-SZ LONDRA MD./II.MUDUR

CENK OCAL GELIR YONETIMI BSK./UZMAN-SZ SOFYA MD./MUDUR

AHMET OLMUSTUR GELIR YONETIMI BSK./GDS MUDURU GELIR YONETIMI UCRET MD.(DOGU AVR.-BALKAN) /MUDUR

SERDAR OZKAN PAZ. VE SAT. BSK.(2. BOLGE)/UZMAN-SZ GELIR YONETIMI BSK./GDS MUDURU

MURAT BAS URETIM PLN.BSK./MUHENDIS-SZ NETWORK PLANLAMA MD./MUDUR

CEMIL TEZGAH NURNBERG MD./MUDUR HAMBURG MD./MUDUR

OSMAN NURI HASIRCI KOLN MD./SEF (TICARET)-SZ NURNBERG MD./MUDUR

ALTAN BUYUKYILMAZ BASEL MD./MUDUR PAZ.VE SAT.BSK.(1.BOLGE)/PAZ.VE SAT.BSK.YARDIMCISI (ORTADOGU-KIBRIS)

MEHMET AKALIN VIYANA MD./SEF (TICARET)-SZ BASEL MD./MUDUR

IHSAN GANI ERBAS JOHANNESBURG MD./MUDUR PAZ.VE SAT.BSK.(2.BOLGE)/PAZ.VE SAT.BSK.YARDIMCISI (GUNEY AVRUPA-AFRIKA)

ALP ALPER CAPE TOWN MD./SEF(TICARET) JOHANNESBURG MD./MUDUR V.

EROL SULEYMAN GUNDUZ PAZ.VE SAT.BSK.(1. BOLGE) /UZMAN-SZ BASRA MD./MUDUR

THY’DE ATAMA FURYASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tabii, daha önce çok profesyoneller çalıştırmışlar, salla başını al maaşını şeklinde. Çok biliyorsunuz ya kimin layık olduğunu, onun için senelerdir atılım yapamadı THY. Ne de olsa devletin malı değil mi? Su kaynağı kesilince kötü oluyor. En fazla bir yıl düyenlere de sesleniyorum, aç hororz kendini buğday ambarında sanırmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakıyorum yorumların çoğunda AKP iktidarı ile birlikte liyakatsiz insanların atandığı yazılmış. Yapılan işlere bakıyorum eski THY nin haline bakıyorum düşünüyorum. Liyakat kelimesi anlam mı değiştirdi diye düşünüyorum.Allah böyle liyakatsizleri başımızdan eksik etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlardan sonra gelecek olan yönetimin vay haline. Neyi nasıl toparlayacaklar bilemiyorum. THY darmadağın. Vah vah vaaahhh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hükümet değişince bu kadar boş cemaati tutar mı sizce ? Aklı başında hükümetlere cemaat değil, profesyonel insanlar lazım. Cemaat camiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakiyorumda geneldeki yorumcular az kaldi diyorlar,acaba hükümet degisince haksiz yere isten atilanlar veya digerlkeri sirkete geri döneceklermi?yoksa ati alan orayi gececekmi dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet hakikaten çağ atladılar. Ama eski çağlara. Bir zamanlar olan yönetimler devam etseydi, bugün THY çok farklı yerlerde olurdu. Böyle sponsorluklarla falan uğraşmasına gerek yoktu. Şimdi eminim dünya çapında bir şirketti. Ama arap dünyasında değil tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim derse dersin elestirdiginiz bu yonetim ve yeni kadro THYýe cag atlatti. Cok degil yakin zamana kadar bugun THY'nin geldigi yeri kimse hayal bile edemezdi... Mancester Unitedlar , FC Barcelonalar....Insaf diyorum elestirenlere insaf , siz ne yaptiniz ya da daha onceki yoneticiler su anda yapilanlarin kacta kacini yapti ??? Ben THY yonetimine sapka cikariyorum arkadaslar, yaptiklari secimlere de saygi duyuyorum, BASARILAR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sefanizi surun en fazla 1 yil daha surersiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar. Eminim şirketin menfaatlerini her zaman koruyacak ve ellerinden geleni yapacaklardır. Olumsuz yorumlara hiç kafanızı takmayın! Tekrar başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse endiselenmesin mudur olarak atadiklari hicbir isten anlamayan uzmanlarin yanina da istasyon sefi olarak uzmanlardan atasalar ya. Ama yok o zaman isi kim yapacak ? Su an dis hat istasyonlarin buyuk cogunlugunda tecrubeli istasyon sefleri calisir mudurler yatar. Ama bu hesap obur tarafa kalmaz . Herkes ettigini bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000