20 Mayıs 2008, Salı 13:37:14

THY’DE 75. YIL COŞKUSU SÜRÜYOR

Türk Hava Yolları, kuruluşunun 75’inci yıldönümü nedeniyle gerçekleştirdiği kutlamalara aralıksız devam ediyor.
  • Çok ii gidioruz.İnşallah 100. yılda dünyanın en büyük havayolu oluruz.nice yıllara...
  • Nice 75 senelere.. kazasız güvenli ve kaliteli uçuşlara güler yüzünüzü eksik etmeyin.
  • Bu üniformalar mükemmel olmuş.Resmiyeti ve modanın gereksinimlerini bir arada yansıtmış.Vakko'yu tebrik etmek gerekir.Ayrıca THY'nin 75.yılı kutlu olsun
  • Taksim de düzenlenen törende pilotlar derneğinden ne bir kimse ne de çelenkleri vardı. Her yıl katıldıkları bu etkinlikte bu yıl acaba neden yoklardı? Yeni yönetimin acemiliği mi yoksa tepki mi yada başka bir şey mi???
  • DAHA NICE UÇUŞLARA MİLLİ HAVA YOLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ
  • Üniformalar kesinlikle bu şekilde çok daha sade ve şık olmuş tebrikler Vakko...

Türk Hava Yolları (THY), 75. Kuruluş Yıldönümü için düzenlediği kutlama etkinliklerine devam ediyor. Bundan 75 yıl önce 5 uçakla başlayan yolculuk bugün, 101 uçaklık dev bir filo ve 140 uçuş noktasıyla sürüyor. Giderek artan uçuş noktası ve verdiği hizmetlerle yolcularının memnuniyetini üst düzeyde tutan THY, Star Alliance üyeliğiyle dünya arenasındaki yükselişini sürdürüyor.

Bu sabah Taksim Atatürk anıtına THY Genel Müdürü Temel Kotil ve beraberindeki heyetin çelenk koymasıyla başlayan Türk Hava Yolları, daha sonra 75’inci yıla özel olarak hazırlanan, dünden bugüne Türk Hava Yolları tarihini ve kurum kültürünü anlatan kitabını tanıtımını ve Genel Müdürlük Binasındaki anıtın açılışını yaptı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı  Candan Karlıtekin, THY Genel Müdürü Temel Kotil başta olmak üzere birçok THY çalışanı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta THY’nin uçuş yaptığı ülkelerden yöresel kıyafetli davetliler de vardı.

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Bundan 75 yıl önce 1933 yılında türlü imkânsızlıklara rağmen ilk kuruluş adımı atılan THY, bugün dünyanın saygın havayolları arasındaki yerini almış durumda. 20 milyonu aşan yolcu sayısı, 100’ün üzerindeki uçağı, dünyanın her noktasına uçabilme imkânıyla hepimizi gururlandıran, “bayrak taşıyıcı” sıfatıyla Türkiye’nin dünyadaki en büyük markası haline gelmiştir. THY ailesi olarak 75. yılımızı gururla kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Kotil’in ardından kürsüye gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin de, “Türk Hava Yolları olarak 75. yılımızı bu denli başarılara imza atmış bir şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnançla, gururla, işini severek çalışan personelimizle bugünlere geldik. Tüm Türk Hava Yolları çalışanlarına, tedarikçilerimize, işbirliği içersinde bulunduğumuz kuruluşlara, arkamızda olduklarını her an hissettiğimiz yolcularımıza ve tüm Türk Halkına teşekkür ediyoruz. Biz bundan sonra daha çok kutlama vesilesi bulmak için ne yapacağımıza bakıyoruz” dedi.

Açılışa katılan THY uçuş ekiplerinin yeni kıyafetleri de davetlilerden tam not aldı.

Türk Hava Yolları’nın 75. yıl kutlama etkinliklerine bu akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak “Yollar” adlı albümün tanıtımıyla devam edilecek.

THY

THY

THY

THY

THY’DE 75. YIL COŞKUSU SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

gtaCrAzY ~ 16 yıl önce
Çok ii gidioruz.İnşallah 100. yılda dünyanın en büyük havayolu oluruz.nice yıllara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS... ~ 16 yıl önce
Nice 75 senelere.. kazasız güvenli ve kaliteli uçuşlara güler yüzünüzü eksik etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 16 yıl önce
Bu üniformalar mükemmel olmuş.Resmiyeti ve modanın gereksinimlerini bir arada yansıtmış.Vakko'yu tebrik etmek gerekir.Ayrıca THY'nin 75.yılı kutlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otorite ~ 16 yıl önce
Taksim de düzenlenen törende pilotlar derneğinden ne bir kimse ne de çelenkleri vardı. Her yıl katıldıkları bu etkinlikte bu yıl acaba neden yoklardı? Yeni yönetimin acemiliği mi yoksa tepki mi yada başka bir şey mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neseli ~ 16 yıl önce
DAHA NICE UÇUŞLARA MİLLİ HAVA YOLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapuska ~ 16 yıl önce
Üniformalar kesinlikle bu şekilde çok daha sade ve şık olmuş tebrikler Vakko...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000