11 Ekim 2021, Pazartesi 12:05:02

THY zirveden inmiyor

Türk Hava Yolları (THY), 4-10 Ekim arasında günlük 1.185 seferle Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.
  • O zirveden yakında bayır aşağı ineceğiz bu gidişle.
  • 2022 ye kadar imza attık , kimse işsiz kalmasın diye fedakarlık yaptık , uçuşlar yoktu , kargo hariç , Şimdi uçuşlarınıza bakın kaç saat uçuyorsunuz ve doluluk nasıl diye . 2022 den sonra eskiye dönülmez pazar mesaileri verilmezse hakkımı helal etmiyorum , sendika işini yapsın artık , kimse işsiz kalmasın diye hep ezilen çalışan oluyor .!!! ( Sendikaya güvenmiyorum )
  • Thy heryerde zirvede ama iş kara paraya gelince ortada bir şey yok
  • Özellikle akademililer imzayı zorla mı attırdılar da bu kadar isyankarsınız. Daha yolunuz uzun 140000 euro borçlar ödenecek. Heralde bu sistemle 30 sene sürer sonra da hayırlısıyla emekli olursunuz. Zaten bunu yapmak için size imza attırdılar sorgusuz sualsiz. Geçmiş olsun.
  • Çok yakın zamanda pilotsuzluktan THY’de sefer iptalleri ve rötarlar görmeye başlayacağız. Diğer şirketlere iş başvurusu yapmayan pilot yok.
  • Dünyada sadece ismi olup yeri olmayan bir başarıdır olsa olsa
  • Sırtımızdan inse kendi kendine tırmansa keşke
  • bende yönetimin uygulamalarını tasvip etmiyorum ama yorumu şaka olarak yorumlamaya çalıştımsa da beceremedim. bu yorumu size yakıştıramadım.
  • Cok bile...
  • Düşük maaş ile çalışıp benimle beraber gurur duymayan tüm thy tgs teknik kabın ekibine selam olsun

Türk Hava Yolları (THY), 4-10 Ekim arasında günlük 1.185 seferle Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatının (EUROCONTROL), 4-10 Ekim'deki hava trafiği verilerine göre, Avrupa'da 162 bin 853 uçuş yapıldı.

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamındaki kısıtlamaların büyük oranda kalkmasıyla İrlandalı Ryanair, günlük 2 bin 316 uçuşla Avrupa'nın en çok uçan hava yolu olarak kayıtlara geçti.

THY, günlük 1.185 uçuşla 2. sırada yer alırken, Easyjet 1.023 seferle 3. sırayı aldı. Pegasus Hava Yolları da 454 uçuşla listede 10. sırada yer aldı.

THY zirveden inmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

B1 CS ~ 2 yıl önce
O zirveden yakında bayır aşağı ineceğiz bu gidişle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2022 ~ 2 yıl önce
2022 ye kadar imza attık , kimse işsiz kalmasın diye fedakarlık yaptık , uçuşlar yoktu , kargo hariç , Şimdi uçuşlarınıza bakın kaç saat uçuyorsunuz ve doluluk nasıl diye . 2022 den sonra eskiye dönülmez pazar mesaileri verilmezse hakkımı helal etmiyorum , sendika işini yapsın artık , kimse işsiz kalmasın diye hep ezilen çalışan oluyor .!!! ( Sendikaya güvenmiyorum )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjk ~ 2 yıl önce
Thy heryerde zirvede ama iş kara paraya gelince ortada bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Özellikle akademililer imzayı zorla mı attırdılar da bu kadar isyankarsınız. Daha yolunuz uzun 140000 euro borçlar ödenecek. Heralde bu sistemle 30 sene sürer sonra da hayırlısıyla emekli olursunuz. Zaten bunu yapmak için size imza attırdılar sorgusuz sualsiz. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEFER İPTALLERİNE HAZIR OLUN ~ 2 yıl önce
Çok yakın zamanda pilotsuzluktan THY’de sefer iptalleri ve rötarlar görmeye başlayacağız. Diğer şirketlere iş başvurusu yapmayan pilot yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merakli ~ 2 yıl önce
Bu gercek mi cidden soruyorum diger sirketlere basvuru cok mu mesela 100 kisi basvurmus mudur
Müracaat.. ~ 2 yıl önce
Uğurlar olsun güle güle gidin bir iki yıl uçup kapıda kalmak için. Bu şirkette 27 yasında kadın ve erkek kaptan oldu, kaptan yas ortalama cok düşük olarak uçtu bir sorun çıkmadı. Tecrübe şu bu boş, bu iş otuza gelmeden 250 tonluk uçak uçuyor. Tecrübe ilk gidilen pistlerde biraz işe yarar. Önce birazda başka mesleklerde tecrübe arayın. Uçak sürücü kursundan lise eğitimle gelen ve 200-300 saat sepet uçan bile sorunsuz uçurdu bu uçakları yıllarca.. Yok şöyle yok böyle geçin bunları...
Komik ~ 2 yıl önce
Dünyada sadece ismi olup yeri olmayan bir başarıdır olsa olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalişanın sırtı ~ 2 yıl önce
Sırtımızdan inse kendi kendine tırmansa keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinden'e ~ 2 yıl önce
bende yönetimin uygulamalarını tasvip etmiyorum ama yorumu şaka olarak yorumlamaya çalıştımsa da beceremedim. bu yorumu size yakıştıramadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Cok bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Düşük maaş ile çalışıp benimle beraber gurur duymayan tüm thy tgs teknik kabın ekibine selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000