06 Ocak 2015, Salı 15:25:31

THY YURTDIŞI PERSONELİNİ TGS'DEN ALACAK

Türk Hava Yolları, yurtdışında görevlendirmek için yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services’ten 50’ye yakın kişiyi almak için harekete geçti.
  • Hasan oztan iki yil oldu is basvurusu yaptim halen cevap gelmedi tgs den haber bekliyorum
  • Evet doğru arkadaşlar thy.ao afrikada çalışak personel bulamıyor onun için alımı tgs seden yapıyor göz boyama
  • dil tazminatı ve lisans mezunu olanların çağrılıp mülakata alındığını duydum. Ayrıca alımın afrika için olduğunu ve 10 yıllık sözleşme teklif edildiğini de duydum.Burada torpil sökmez merak etmeyin. İş bilen adamlar tercih edilir. Beni soracak olursanız 8,5 seneyi aşkın iş tecrübem ve dil bilgim olmasına rağmen dil tazminatım olmadığı için aranmıyorum. Bu arada aransam da gitmem zaten çünkü 10 sene çok fazla...... yine de gidecek arkadaşlar için hayırlısı olsun.
  • nasıl bir seydir ya kımse bısey soylemıyor ben oylesıne demıyorum SIR gibi sırked..
  • Ağlamak adet olmuş arkadaş beş yıllık çalışanım rizeliyim beni çağırmadilar KPDS den 80 puanim yok çünkü. Isyanmi edim biraz daha çalışıp 80 mi alayım? Belki bir dahaki sefere bizide cagirirlar
  • lan desenize afrika da çalıştıracak adam bulamıyoruz tgs personelinin zaafından yararlanıyoruz diye pehh
  • Boşuna umut kapılarını aralamayin arkadaşlar. Bu sinava girecek kişiler seçili kişilerdir. Demedi demeyin. Itirazi olan varsa cevap verebilir. !
  • Özellikle Avrupa meydanlarına lazım.İstanbul'da değerli harekatçı arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıp yoğun operasyonda harika işler çıkarırken , malesef dış meydanlarda günde 3-4 uçaklık frekansta çok ciddi aksamalar olabiliyor.
  • 4 yıllık yhm personeliyim dil tazminatı alıyorum ve lisans mezunuyum rizeli değilim davet edildim çok şaşkınım :))))
  • Bu sureclere katilmis bir tgs personeli olarak, tgs bunyesinde kpds,yds 80 ve uzeri(veya denk es puana tekabul eden,ielts,toefl), en az 2.5 yil tecrube ve lisans mezunu olan herkes kim veya ne olduguna bakilmaksizin bu surece cagirildi sinav ve mulakatlara girdi.
Türk Hava Yolları, yurtdışında görev yapacak deneyimli operasyon personeli ihtiyacını TGS’den karşılayacak.

Bir süre önce bu isteğini TGS yönetimine ileten THY, 50 civarında personeli kendi bünyesine katmak için harekete geçti. TGS’nin önerdiği isimler, THY’nin kriterlerine uygun olarak seçildi.

Üniversite mezunu ve yabancı dil bilen tecrübeli operasyon memurları arasından seçilen isimler, THY’nin açtığı sınava girdi. İstanbul dışındaki merkezlerden de THY’ye geçmek için seçilenler oldu.

THY’nin kaç TGS çalışanını kendi bünyesine katacağı bilinmezken değerlendirmeler sonucunda başarılı olanlar TGS’den ayrılarak THY’de görev yapmaya başlayacak. THY’nin seçtiği çalışanları yurtdışı operasyonlarda görevlendireceği öğrenildi.

©AirportHaber
THY YURTDIŞI PERSONELİNİ TGS'DEN ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

hasan oztan ~ 9 yıl önce
Hasan oztan iki yil oldu is basvurusu yaptim halen cevap gelmedi tgs den haber bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu ~ 9 yıl önce
Evet doğru arkadaşlar thy.ao afrikada çalışak personel bulamıyor onun için alımı tgs seden yapıyor göz boyama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerkenez ~ 9 yıl önce
dil tazminatı ve lisans mezunu olanların çağrılıp mülakata alındığını duydum. Ayrıca alımın afrika için olduğunu ve 10 yıllık sözleşme teklif edildiğini de duydum.Burada torpil sökmez merak etmeyin. İş bilen adamlar tercih edilir. Beni soracak olursanız 8,5 seneyi aşkın iş tecrübem ve dil bilgim olmasına rağmen dil tazminatım olmadığı için aranmıyorum. Bu arada aransam da gitmem zaten çünkü 10 sene çok fazla...... yine de gidecek arkadaşlar için hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
From Koordinators.. ~ 8 yıl önce
Bütün o şartlar bende var; arandım; sınav, mülakat, speaking falan filan... operasyonun tamamındaki tecrübe... olmadı maalesef. sebebini çözemiyorum
hndsm ~ 9 yıl önce
nasıl bir seydir ya kımse bısey soylemıyor ben oylesıne demıyorum SIR gibi sırked..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs harekat ~ 9 yıl önce
Ağlamak adet olmuş arkadaş beş yıllık çalışanım rizeliyim beni çağırmadilar KPDS den 80 puanim yok çünkü. Isyanmi edim biraz daha çalışıp 80 mi alayım? Belki bir dahaki sefere bizide cagirirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi laaa ~ 9 yıl önce
KPDS DEN 80 ALACAĞINA SİZ RİZELİLER TORPİLE ALIŞSINIZ VARDIR SİZİN BİR YER DAHA GİT ORDAN ALIRSIN 80 HADİ AEO
... ~ 9 yıl önce
lan desenize afrika da çalıştıracak adam bulamıyoruz tgs personelinin zaafından yararlanıyoruz diye pehh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boşuna umut kapılarını aralamayin arkadaşlar. Bu sinava girecek kişiler seçili kişilerdir. Demedi demeyin. Itirazi olan varsa cevap verebilir. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Özellikle Avrupa meydanlarına lazım.İstanbul'da değerli harekatçı arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıp yoğun operasyonda harika işler çıkarırken , malesef dış meydanlarda günde 3-4 uçaklık frekansta çok ciddi aksamalar olabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
4 yıllık yhm personeliyim dil tazminatı alıyorum ve lisans mezunuyum rizeli değilim davet edildim çok şaşkınım :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hele bır basla ~ 9 yıl önce
Dur sevınme hele bır basla bır iki ay gecsın sonra sevinirsın
tgs-thy ~ 9 yıl önce
Bu sureclere katilmis bir tgs personeli olarak, tgs bunyesinde kpds,yds 80 ve uzeri(veya denk es puana tekabul eden,ielts,toefl), en az 2.5 yil tecrube ve lisans mezunu olan herkes kim veya ne olduguna bakilmaksizin bu surece cagirildi sinav ve mulakatlara girdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000