10 Nisan 2020, Cuma 19:27:13

THY uçak biletlerini satışa açtı

Türk Hava Yolları, Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan seferleri yeniden satışa açtı.
  • Donus istanbul Bruxelles 15temmuz ucagi iptal olmus nasil yeni tarih almam gerekli
  • Lütfen 1mayista acilsin
  • Ya yeter artık. thy 20 mayısa uzattı uçuşları.o zaman burada kalanlar için sefer düzenleyin...Burada kalanlar orada yaşayanlar ne olacak ?
  • çori çori hamgarises yakarinyee. ace ace... ooo yeee.
  • Yurt dışında yaşayanlar keşke konsolosluklarla görüşselerdi, iade uçuşları neredeyse bu ay başına kadar devam etti. Belki dolmuştur binememişlerdir onu bilemem ama insanlar markette bile risk altındayken 12 saat yarı dolulukta bile olsa ortalama 150 insan aynı kapsülde hiç mantıklı değil. 1 mayıs hayal olur, yada yaptık oldu diyebilmek için 1 2 uçuş olur devamı gene iptal edilir.
  • Altmış günde değil. Uçuş yasağı bittikten sonra 60 gün. Yani topladıkları parayı işleyecekleri süre belli değil.
  • Nokta virgül hak getire.
  • Biz denizciler gemilerde mahsur kaldik, bir an once evlerimize donmek istiyoruz, hemen açılsın hatta bugun açılsın, bir ay once son anda olan ucus iptali nedeniyle ülkeme dönemedim, karantinaya raziyim, yeterki turkiyeye ayak basayim, sonrada aileme kavusayim, bes yasinda oğlum hergun yolumu gözlüyor
  • Yurtdışında çalışanlar olarak bu bilet satışının bir oyun olmamasını umuyoruz ama mantık süzgecinden geçirince tamamen bir oyun olduğu gözüküyor.ben ve benim gibi birçok insan ülkesine ailesinin yanına dönmek istiyor corona ortaya çıktığından beri çin de dahil olmak üzere birçok limana gittim corona vakalarının en yüksek olduğu ülkelere şehirlere gittim ben ve benim gibiler korkup biz de bu durumda çalışmak istemiyoruz deseydik emin olun şuan ambulansa koymaya benzin,hastanede solunum cihazı,evinizde ekmek bulamazdınız.hayat devam ediyor ülkelerin şuan tek ortak amacı virüs yüzünden hayatın ekonominin durmasını engellemek bu yüzden de uçuşların yüksek sağlık kontrolleriyle açılacağını umuyorum
  • Iptal olan biletlerin ücret iadesi 60 güne çekildi.1 mayıs itibariyle uçamayacaklarını onlar da biliyor ama bilet satılsın uçuş iptal olursa parasını 60 gün işletiriz.iyiymiş
Türk Hava Yolları, Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan seferleri yeniden satışa açtı.

Türk Hava Yolları 1 Mayıs'tan itibaren tüm iç hat ve dış hat uçuşlarının satışa açıldığı duyurdu. Şirketin internet sitesi üzerinden yapılan aramalarda da 1 Mayıs tarihinden itibaren iç hat ve dış hat uçuşları için bilet satın alınabiliyor.

İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bazı seferler içinse 20 Nisan tarihinden itibaren başlayan uçuşlara bilet bulabilmek mümkün.

Türk Hava Yolları, Türkiye'de Covid-19 salgınının yayılmaya başlamasıyla birlikte alınan önlemler kapsamında önce dış hat seferlerini iptal etmiş, iç hat seferlerini ise sınırlandırmıştı. Daha sonra ise tüm iç hat seferlerinin iptal edildiği açıklanmıştı.

THY uçak biletlerini satışa açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (183)

Ahmet ~ 4 yıl önce
Donus istanbul Bruxelles 15temmuz ucagi iptal olmus nasil yeni tarih almam gerekli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esma ~ 4 yıl önce
Lütfen 1mayista acilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunes ~ 4 yıl önce
Ya yeter artık. thy 20 mayısa uzattı uçuşları.o zaman burada kalanlar için sefer düzenleyin...Burada kalanlar orada yaşayanlar ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hint fakiri ~ 4 yıl önce
çori çori hamgarises yakarinyee. ace ace... ooo yeee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İade uçuşları ~ 4 yıl önce
Yurt dışında yaşayanlar keşke konsolosluklarla görüşselerdi, iade uçuşları neredeyse bu ay başına kadar devam etti. Belki dolmuştur binememişlerdir onu bilemem ama insanlar markette bile risk altındayken 12 saat yarı dolulukta bile olsa ortalama 150 insan aynı kapsülde hiç mantıklı değil. 1 mayıs hayal olur, yada yaptık oldu diyebilmek için 1 2 uçuş olur devamı gene iptal edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVDA ~ 4 yıl önce
Nasil biz Türkiye'deyken konsolosluklara ulasalim .. 1 mayista uçuşlar biz gidemeyenler için acilsin ..burda kaldik gidemiyoruz isimiz gücümüz var turistik geziye gidenler veya düğüne bayrama gidenler degil biz orada yasayan burda kalanlar için acilsin..!
Bb ~ 4 yıl önce
Altmış günde değil. Uçuş yasağı bittikten sonra 60 gün. Yani topladıkları parayı işleyecekleri süre belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezal ~ 4 yıl önce
Nokta virgül hak getire.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grknrbtr ~ 4 yıl önce
Biz denizciler gemilerde mahsur kaldik, bir an once evlerimize donmek istiyoruz, hemen açılsın hatta bugun açılsın, bir ay once son anda olan ucus iptali nedeniyle ülkeme dönemedim, karantinaya raziyim, yeterki turkiyeye ayak basayim, sonrada aileme kavusayim, bes yasinda oğlum hergun yolumu gözlüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzakyol Kaptan ~ 4 yıl önce
Yurtdışında çalışanlar olarak bu bilet satışının bir oyun olmamasını umuyoruz ama mantık süzgecinden geçirince tamamen bir oyun olduğu gözüküyor.ben ve benim gibi birçok insan ülkesine ailesinin yanına dönmek istiyor corona ortaya çıktığından beri çin de dahil olmak üzere birçok limana gittim corona vakalarının en yüksek olduğu ülkelere şehirlere gittim ben ve benim gibiler korkup biz de bu durumda çalışmak istemiyoruz deseydik emin olun şuan ambulansa koymaya benzin,hastanede solunum cihazı,evinizde ekmek bulamazdınız.hayat devam ediyor ülkelerin şuan tek ortak amacı virüs yüzünden hayatın ekonominin durmasını engellemek bu yüzden de uçuşların yüksek sağlık kontrolleriyle açılacağını umuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunes ~ 4 yıl önce
Çok doğru nereye kadar kapalı kalacak.orada yaşayanlar gidebilmeli.Ayni şey burası için de geçerli
Kaynak üretimi ~ 4 yıl önce
Iptal olan biletlerin ücret iadesi 60 güne çekildi.1 mayıs itibariyle uçamayacaklarını onlar da biliyor ama bilet satılsın uçuş iptal olursa parasını 60 gün işletiriz.iyiymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burçin ~ 4 yıl önce
Daha korona pik yapmadı pik yapması bekleniyor. Hala diyorlar ki biletleri satışa açtık. Satışları açtınız da uçuşları açabilecek misiniz bakalım? Topladığınız kadarını toplayıp, Sattığınız kadar bilet satıp. Uçuş yasağı bitene kadar işletme derdindesiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000