30 Ağustos 2010, Pazartesi 08:45:55

"THY YÜREĞİMİZİ SIZLATIYOR"

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarlarından Serkan İnceoğlu THY'nin Bursaspor'a sponsor olması halinde ne gibi artılara sahip olacağını köşesine taşıdı.
  • hasbel kader bır kere sampıyın olduklar 100 yıl sonra belkı yıne olurlar ne sponsorlugu bjk ye fb ye gs ye sponsor olsunlar once..
  • Turk Hava Yollari gibi bir buyuk sirket her onune gelene sponsor olursa resmen mahalle hava yollarina doner olacak is mi bu ?(!)bursalilarda bir sampiyon oldular diye hemen havaya girmisler !
  • kardesim boyle sacma sapan yazi olmaz okudugumuza degmez.THY niye Bursaya sponsor olacakmis ki?Kim biliyor Bursayi.THY ye kari ne olacak.Herkez THY yi hayir yapmak adina sponsor zannediyor.THY reklam icin sponsor oluyor Bursayi kim tanir kim bilir?Guldurmeyin adami hadi canim.
  • banada sponsor olsun...
  • bursaya sponsor olması için bursadan birşey beklemesi lazım thynin. avrupada 6maç için o kadar para mı ödeyecek. bu ne yaa. her önüne gelen thy den sponsor olunmasını istiyor. bu habere en güzel cevabı serdar ekrem bey verirdi. hatırlayanlar bilir
  • Yahu kardesim kafayi thy ile bozmus herkes, koca bursa da baska firma mi yok sponsor olucak? Iyi ki barca ile manu ya sponsor oldu thy, millet atip tutuo, ulke adina buyuk bir gurur, ucak kadar degeri olan adamlar canlarini thy ye emanet edio, bursa sk biraz oynasin sonra istesin.. Bu ne ya hep thy ve turkcell den istiolar, gidin pegasus a vodafone a avea a ya laf edin biraz da!!!
  • kardeşim daha bir tane bile maç oynamadınız reklam diyorsunuz.elin ingilizi atacak 8 tane gönderecek sizi ondan sonra al sana reklam.THY'ye 8 tane attılar olacak.biraz başarı gösterin bakalım ondan sonra değil THY emirates bile gelir vakıfköye..
  • THY ve ANADOLUJET tüm milli takımlara sponsor olmalı ve dünyanın her yerine uçurmalı...
  • yazi sonunda aba altinda sopa gosterip, milletvekillerini goreve cagirmak olmamis.
  • Forma reklamı alabilmek için alçaktan uçmak gerektiğini bilmiyorduk doğrusunu isterseniz.. Biz bildiğimizi yapalım, siz 'uçmaya' devam edin. Yıllardır korunup kollanan, pamuklara sarılan üç istanbul kulübünün ayrıcalıkları birer birer bitecek. Her futbol takımı ilk haftadan son haftaya kadar eşit koşullarda yarışacak. şampiyonluğu ancak rüyalarınızda hayal edebileceksiniz. O zaman göreceğiz biz sizin suratınızın alacağı şekli...
Bursaspor’un forma reklamından yoksunluğu, sadece kendi kentinde değil, diğer Anadolu kentlerinde de üzüntüyle karşılanıyor.

Avrupa Şampiyon Ligi’nde, Türkiye’yi temsil edeceğiz.

Küresel sanayi kentinde, cevap yok.

Türkiye açısından…

İhracat devlerinden, ihracat hamlesinden, Türk firmalarının, artık Avrupa’yı ürküttüğünden söz edilen bir süreçte, yaşanan trajediye bakın…

Reklam forması için Bursa’ya verimsiz, kısa vadeli mecra olarak bakanlar, zaman içerisinde büyük bir yanılgıyı anlayacaklardır.

Bursaspor’u, İstanbul’dan “arka bahçe” sanısıyla görülüyor.

Heyecan arifesindeyiz.

Daima…

Dünyayı, televizyon ekranları başına toplayan ünlü takımlarla var ve ticarette de pazarlamanın odağını oluşturan coğrafyayla sıcak temas sağlanacak.

Bugün…

Yüreklerimizi sızlatan, 2 görüntüden söz edeceğiz!

Bursaspor, Manchester United ve Glasgow Rangers maçları için Britanya Adası’na, Valencia maçı için de İspanya’ya uçacak.

İngiltere’nin Manchester United ve İspanya’nın Barcelona futbol kulüplerindeki “Türk Hava Yolları” sponsorluğu, derin üzüntü kaynağı durumuna geldi.

Ayrıca…

Avrupa Basketbol Ligi’ne de ana sponsor olan Türk Hava Yolları, elbette ki, yabancı ünlü takımların ulaşımını da sağlıyor.

Türk Hava Yolları, önde gelen küresel bir marka olabilme yolunda, şu günlerde Bursaspor’un yanında olabilmeyi gündeme almalıdır.

Türkiye’nin turist verilerine baktık.

Bursaspor’un maça gideceği ülkelere odaklandık.

2010 yılının Ocak- Mayıs döneminde, İngiltere’den 373 bin 355, karşı kıyısındaki İrlanda’dan 15 bin 985 ve İspanya’dan 99 bin 619 turist gelmiş.

Türkiye’ye giriş yapan toplam 7 milyon 451 bin 751 turistin 4 milyon 724 bin 941i, havayoluyla giriş yapmıştı.

Ayrıca…

Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı durumunda olan 2 milyon 68 bin 797 kişi daha, yabancı turistler gibi başka ülkelerden havayoluyla geldiler.

Turistlerin ülkelerine göre dağılımında, İngiltere’nin 3. sırada olduğunu görürken, Bursaspor’un rakibi olan Valencia’nın ülkesi İspanya, ilk 10’da yok.

Durum itibariyle…

Türk Hava Yolları’nın Bursaspor’a forma reklamı vermesi, hem milli sahiplenme hem de ticari koşullar açısından pazar açılımı için araç duruyor.

Yeniden vurgulayalım.

Bursaspor’un oynayacağı rakipler, sıradan takım değiller.

Hem uyandırdığımız merak hem televizyon başına çekim gücü, forma reklamı verilebilmesi için durum değerlendirmesini gündeme getiriyor.

Türk Hava Yolları’ndan söz etmemiz, 10’larca milyon Euro’nun; Avrupa’nın 2 spor kulübüne verilmiyor olmasına dayalı uyanıklık değil, karşılıklı mantık zemini taşıyor.
Yıllardır…

Özelleştirileceğinden söz edilen Türk Hava Yolları, Avrupa’nın futbol kulüplerine ve basketbol ligine destek olurken, Türkiye Cumhuriyeti’nin Avrupa Şampiyon Ligi’ndeki temsilcisi, “forma reklamı” yoksunluğu gerekçesiyle rencide oluyor.

Açıkçası…

Hükümet gücü itibariyle AK Parti’nin Bursa milletvekilleri, “Bursaspor forması” için neler yaptılar, çok merak ediyor ve önemsiyoruz.

Bu kentin FIAT’ı, Bosch’u ve Renault’u var, ancak Avrupa’nın sahalarına ve dünya ekranlarına “Türk Hava Yolları” formasını çıkarmak da, önemli, ancak daha özeldir…

(Bursa Hakimiyet)
"THY YÜREĞİMİZİ SIZLATIYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
hasbel kader bır kere sampıyın olduklar 100 yıl sonra belkı yıne olurlar ne sponsorlugu bjk ye fb ye gs ye sponsor olsunlar once..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turk Hava Yollari gibi bir buyuk sirket her onune gelene sponsor olursa resmen mahalle hava yollarina doner olacak is mi bu ?(!)bursalilarda bir sampiyon oldular diye hemen havaya girmisler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardesim boyle sacma sapan yazi olmaz okudugumuza degmez.THY niye Bursaya sponsor olacakmis ki?Kim biliyor Bursayi.THY ye kari ne olacak.Herkez THY yi hayir yapmak adina sponsor zannediyor.THY reklam icin sponsor oluyor Bursayi kim tanir kim bilir?Guldurmeyin adami hadi canim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
banada sponsor olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bursaya sponsor olması için bursadan birşey beklemesi lazım thynin. avrupada 6maç için o kadar para mı ödeyecek. bu ne yaa. her önüne gelen thy den sponsor olunmasını istiyor. bu habere en güzel cevabı serdar ekrem bey verirdi. hatırlayanlar bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu kardesim kafayi thy ile bozmus herkes, koca bursa da baska firma mi yok sponsor olucak? Iyi ki barca ile manu ya sponsor oldu thy, millet atip tutuo, ulke adina buyuk bir gurur, ucak kadar degeri olan adamlar canlarini thy ye emanet edio, bursa sk biraz oynasin sonra istesin.. Bu ne ya hep thy ve turkcell den istiolar, gidin pegasus a vodafone a avea a ya laf edin biraz da!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim daha bir tane bile maç oynamadınız reklam diyorsunuz.elin ingilizi atacak 8 tane gönderecek sizi ondan sonra al sana reklam.THY'ye 8 tane attılar olacak.biraz başarı gösterin bakalım ondan sonra değil THY emirates bile gelir vakıfköye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ve ANADOLUJET tüm milli takımlara sponsor olmalı ve dünyanın her yerine uçurmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazi sonunda aba altinda sopa gosterip, milletvekillerini goreve cagirmak olmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Forma reklamı alabilmek için alçaktan uçmak gerektiğini bilmiyorduk doğrusunu isterseniz.. Biz bildiğimizi yapalım, siz 'uçmaya' devam edin. Yıllardır korunup kollanan, pamuklara sarılan üç istanbul kulübünün ayrıcalıkları birer birer bitecek. Her futbol takımı ilk haftadan son haftaya kadar eşit koşullarda yarışacak. şampiyonluğu ancak rüyalarınızda hayal edebileceksiniz. O zaman göreceğiz biz sizin suratınızın alacağı şekli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000