04 Ekim 2017, Çarşamba 15:15:48

THY yönetiminden Şekerci'ye büyük vefa

Dün evindeki banyoda geçirdiği talihsiz kaza sonrası hayatını kaybeden Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci'ye THY tarafından veda ediliyor.
  • Sayın Ayçii, merhum Sedat Kaptanımız hakkında büyurdüğünuz tüm güzel hasletler doğrudur; ancak hiç biri sizde bulunmamaktadır. Umarım bu ölümler sizin gibi dünya makam ve şöhretine aldanıp hak yiyen ,insanları ispatsız iftiralarla karalyan ve tüm aileleri ile birlikte hayatlarını mahvedenlere birer ders ve ibret olur.
  • Umarım cenazeye gelen yönetici zevat bir an olsun ölümü idrak edip; yedikleri haramlar, haklar için azıcık vicdan azabı çekmişlerdir. Öbür tarafta sizi kurtaracak dayılarınız olmayacak...
  • Çaycısından,temizlikçisine,güvenlikten işarkadaşlarına kadar aynı içtenlikle gülümseyen vede konuşan çok mütavazi ve iyi kalpli insandı,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah ailesine ve küçücük yavrusuna sabır versin
  • 'çok genç yastaki bu ayrılık yakışmadı! cümle direk şirk!!! shgm deykende basmııyordu:(
  • Toprağı bol olsun...
  • Bize şah damarımızdan daha yakın olan yüce Allah'ın huzurunda torpil,hemşehricilik,adam kayırma,iltimas,hak yeme vs yoktur umarım herkes bunun bilincine sahip olur.
  • Abdullah gül nerde , insan yeğeninin cenazesine gelmez mi ?
  • Temel kotil bey nerde ?? Vefasızlık örneği !! Yazık ....
  • Önemli olan iyi anılabilmek, kendisini tanımıyorum ancak bunu başarabilmiş kendisi. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dileriz.
  • Surekli Hukumet karsitligi yapan kabin memuru arkadaslar da torene katildi mi acaba

Dün evindeki banyoda geçirdiği talihsiz kaza sonrası hayatını kaybeden Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci'ye THY tarafından veda ediliyor.

Türk Hava Yolları'nın yeni simülatör merkezinde düzenlenen törene THY yönetimi tam kadro katılırken, çok sayıda THY çalışanı da törende hazır bulundu.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; simülatör merkezine Sedat Şekerci'nin adının verileceğini açıkladı.

Törene Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Genel Müdürü Bilal Ekşi ve çok sayıda yöneticinin yanı sıra DHMİ yöneticileri de katıldı.

Törende konuşan Bilal Ekşi; 'Sevgili Şekerci kaptanım, Rabbim sana rahmetiyle muamele etsin. Çok genç yaştaki bu ayrılık yakışmadı kaptanım. Allah anne baba ve ailene sabırlar versin. Bu merkez senin heyecanındı. Daha bir gün önce bu merkeze 10 ilave simülatör alımı için toplantı yapmıştık. Yerli simülatöre büyük katkıların vardı. Yolun açık olsun, bizden yana tüm haklarımız helal olsun, Rabbim rahmet eylesin' dedi.



Ekşi'nin ardından konuşan İlker Aycı; 'Derin ve tarifsiz bir üzüntü içerisindeyiz. Şekerci kaptanımızı bügun toprağa vereceğiz. O'nun beyefendiği, şirketimize adanmışlığı, ailesine olan sevgisi ve saygısı, herkese gösterdiği merhameti yüzünden okunan bir adamdı. Böyle bir kaptan elbette bu noktadaki en yüksek yere; başkanlığa gelmişti. Daha nice gençleri eğitmek üzere heyecan duyuyordu' dedi.



SİMÜLATÖR MERKEZİNE SEDAT ŞEKERCİ'NİN ADI VERİLECEK

Aycı sözlerini şöyle sürdürdü; 'Fakat Hakk'a yürümek, emaneti teslim etmek ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra. Bize düşen kederli ailesiyle birlikte olmak, THY ailesi olarak dayanışmamızı her zamanki gibi göstermektir. Allah bize böyle acılı günler göstermesin. Allah Şekerci kaptanımızın mekanını cennet eylesin, gani gani Rahmet eylesin. Değerli ailesine, babasına, annesine ve özellikle böyle değerli bir evlat yetiştirip THY ailesine kazandırdıkları için ve nice insanları yetiştirip Şekerci kaptanları bize hediye ettiği için şükranlarımı ve taziyelerimi sunuyorum. Eşi hanımefendiye de sabırlar diliyorum. 4 yaşındaki yavrusu da artık bize emanet. 

İnşallah bu tesise de O'nun adını verip O'nu aramızda yaşatmaya devam ederiz' ifadelerini kullandı.

AirportHaber

THY yönetiminden Şekerci'ye büyük vefa

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

211 ~ 6 yıl önce
Sayın Ayçii, merhum Sedat Kaptanımız hakkında büyurdüğünuz tüm güzel hasletler doğrudur; ancak hiç biri sizde bulunmamaktadır. Umarım bu ölümler sizin gibi dünya makam ve şöhretine aldanıp hak yiyen ,insanları ispatsız iftiralarla karalyan ve tüm aileleri ile birlikte hayatlarını mahvedenlere birer ders ve ibret olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahrahmeteylesin. ~ 6 yıl önce
Umarım cenazeye gelen yönetici zevat bir an olsun ölümü idrak edip; yedikleri haramlar, haklar için azıcık vicdan azabı çekmişlerdir. Öbür tarafta sizi kurtaracak dayılarınız olmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAM ~ 6 yıl önce
Çaycısından,temizlikçisine,güvenlikten işarkadaşlarına kadar aynı içtenlikle gülümseyen vede konuşan çok mütavazi ve iyi kalpli insandı,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah ailesine ve küçücük yavrusuna sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
'çok genç yastaki bu ayrılık yakışmadı! cümle direk şirk!!! shgm deykende basmııyordu:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 6 yıl önce
şirke karar verme konusunda kendini uzman görerek asıl sen hata yapıyorsun, Allah bilir sen ben nereden bileceğiz a yurdum insanı, az susun artık
YA HAK ~ 6 yıl önce
Evet yakışmadı demek , Allahın nizamına yakışmadı demek olmamış , üzüldük ancak kader kisfesinde herşey O nun kontrolünde biz kimiz ki...
Günlük hayat ~ 6 yıl önce
Sen günlük hayatında da böyle cümlelerle konuşuyorsun yazık etrafındakilere!
komik adam ~ 6 yıl önce
Toprağı bol olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her ölüm bir ders ~ 6 yıl önce
Bize şah damarımızdan daha yakın olan yüce Allah'ın huzurunda torpil,hemşehricilik,adam kayırma,iltimas,hak yeme vs yoktur umarım herkes bunun bilincine sahip olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fet ~ 6 yıl önce
Abdullah gül nerde , insan yeğeninin cenazesine gelmez mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel bey ~ 6 yıl önce
Temel kotil bey nerde ?? Vefasızlık örneği !! Yazık ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 6 yıl önce
Önemli olan iyi anılabilmek, kendisini tanımıyorum ancak bunu başarabilmiş kendisi. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 6 yıl önce
Surekli Hukumet karsitligi yapan kabin memuru arkadaslar da torene katildi mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 6 yıl önce
Onların bir kısmı katılamadı VIP görevinden ötürü
77Q ~ 6 yıl önce
Hukumet karsitiyim . 5. Kisimdaki cenazeye katildim . Ne demek istediginizi ben anlayamadim. Hypoxia degilseniz neden boyle birsey soylediniz ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000