29 Mart 2020, Pazar 11:07:21

THY yöneticileri 3 ay maaş almayacak

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özköki bugünkü yazısında ilginç bir bilgi aktardı.
  • türkiye standartlarının üstünde maaş alıyorum çünkü türkiye standartlarının üstünde bir iş yapıyorum. kafası çalışan biri için yeterince RASYONEL. bu ülkede adeletin eşitliğin olmaması benim ya da diğer pilotların suçu değil. oldu olacak bir de komünizm propagandası yap istersen. herkes önce kendi önüne kendi ekmeğine baksın kardeşim. hak ederseniz ve çalışırsanız siz de aramıza katılırsınız. çok da büyütecek bir durum yok. kast sisteminde yaşamıyoruz.
  • Zaten ne emeginiz varkine,garibanin,iscinin,yetim hakkila migdenizi tika basa doldurdunuz,ahini aldiginiz gencleride unutmayin,devletin ve milletin sirketini kartel yapdiniz,Allahim bizlere nasil battiginizi gosterir insallah.
  • Allah’ın adaleti tecelli ediyor mazlumun ahı indirir şahı
  • Çok sevinmeyin maraba kısmı onlara 3 bize 6 olur
  • Bu TGS deki Müdürler de alıcak mı? Çoğu gereksiz, bilgisiz yönetici vasfında olan hanımlar ve beyefendiler de 15 bin TL maaş alıyorlar. Onlarda almasınlar da görelim..
  • İsabet olmuş, onlara değil 3 ay, 13 ay da yeter aldıkları maaş, hak yemeselermiş
  • Banka kredilerimiz ertelense hiç maaş almamaya razıyım şirketim için!!!Taşın altına elimi seve seve sokarım.
  • Kimse 60 yasindan sonra calisamasa (Siyasiler dahil) ve hangi kurum olursa olsun yöneticilik en fazla 2 dönem olabilse, Türkiye 10 yilda Almanya'yi yakalar.
  • 3 aylık maaşlarını avans olarak almış olabilirler mi? 4 ncü ay herkesle beraber asgari ücret alırız nasılsa deyip? Veya, THY’dan maaş almayalım da, yönetim kurulu üyesi olduğumuz diğer şirketlerimizden alırız, gibi. Aklıma bunlar geliyor, güvenim kalmadı.
  • Iskandinavya mudurlerinin yillik sirkete maliyeti 150 bin dolardir. 2019,2018 baz alarak söylüyorum.Bunu söylerken şerefim ve namusum üzerine yemin ederim.Torpilli , ne dil bilen nede yöneticilikten bir haber bu adamlar ancak got büyütüyorlar. Maaşları aciliyetle kesilip, bu gibi dünyan üzerinde Yüksek maaşlı müdürlükler lav edilmelidir.

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özköki bugünkü yazısında ilginç bir bilgi aktardı.

Özkök. Coronavirüs krizi nedeniyle zor günler yaşayan Türk Hava Yolları'nda yöneticilerin 3 ay boyunca maaş almayacağını açıkladı.

Özkök'ün yazısının ilgili kısmı şöyle:

Geçen gün New York Metropolitan Müzesi’nin genel müdüründen bir e-mail aldım.

MET internet sitesine abone olduğum için ismimle bana da bir mesaj göndermiş.

Diyor ki:

“Salgın dolayısıyla MET zorda. O nedenle gönüllü olarak maaşımı almayacağım.”

Bu mesajdan 48 saat sonra Türk Hava Yolları’ndaki bir arkadaşımdan şunu öğrendim.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu dün ilginç bir karar aldı. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri 3 ay boyunca maaş almayacak.

Ayrıca şirketin tahsis ettiği araçların benzin ve köprü, yol geçiş ücretlerini de kendileri ödeyecek.

Salgın hepimizin günlük hayatını köklü biçimde değiştirmeye başladı.

THY yöneticileri 3 ay maaş almayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (156)

neymiş ~ 4 yıl önce
türkiye standartlarının üstünde maaş alıyorum çünkü türkiye standartlarının üstünde bir iş yapıyorum. kafası çalışan biri için yeterince RASYONEL. bu ülkede adeletin eşitliğin olmaması benim ya da diğer pilotların suçu değil. oldu olacak bir de komünizm propagandası yap istersen. herkes önce kendi önüne kendi ekmeğine baksın kardeşim. hak ederseniz ve çalışırsanız siz de aramıza katılırsınız. çok da büyütecek bir durum yok. kast sisteminde yaşamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bas git ~ 4 yıl önce
hiç bir halt değilsiniz bunu sok kafana. 1.5 yıl parayla kursa gidilip olunan meslek. adamlar 10 yıl okuyup cerrah oluyor sizlerdeki hava onlarda yok
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Zaten ne emeginiz varkine,garibanin,iscinin,yetim hakkila migdenizi tika basa doldurdunuz,ahini aldiginiz gencleride unutmayin,devletin ve milletin sirketini kartel yapdiniz,Allahim bizlere nasil battiginizi gosterir insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Embesillere cvp ~ 4 yıl önce
O bedduaların seni bulur inşallah.ben bu şirkete beşinci deneyişimde girdim.ne ah ettim ne beddua.sadece azmettim.sende girseydin diğerleri de girsin.biz çalışanlar bu neden girmiş bu neden burda diye kimsenin ekmeğinde gözümüz olmadı.Allah’ın belası embesil övünün bir kerede dünyada bizim bayrağımızı temsil ediyolar diye.sen gece götünü devirip osura osura uyurken biz kalkıp o saatte insanları sevdiğine kavuşturuyoruz, cenazesi varsa onunla ilgilenip en iyi şekilde uçaktan uğurluyoruz bi nebze de kafasını dağıtıyosak ne mutlu bize.senin de hayallerin aradında THY olsaydı sende girseydin.maaşımızda gözün olacağına sende bu hayallerde olsaydın da aramızda olsaydın.gerçi bu kafayla bizim aramızda çöp olurdun.Allah belanı versin bedduanda boğul inşallah
THY ~ 4 yıl önce
Allah’ın adaleti tecelli ediyor mazlumun ahı indirir şahı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tt ~ 4 yıl önce
Çok sevinmeyin maraba kısmı onlara 3 bize 6 olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Zamanlar ~ 4 yıl önce
Bu TGS deki Müdürler de alıcak mı? Çoğu gereksiz, bilgisiz yönetici vasfında olan hanımlar ve beyefendiler de 15 bin TL maaş alıyorlar. Onlarda almasınlar da görelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 4 yıl önce
esb yi boş geçmesinler , burda boş müdür çok fazla :))))))
Kıskanç ~ 4 yıl önce
Cok kıskancsınız
Yapma ya ~ 4 yıl önce
Siz memurlarda almayın evde yatıyorsunuz boş boş
Eski çalışan ~ 4 yıl önce
İsabet olmuş, onlara değil 3 ay, 13 ay da yeter aldıkları maaş, hak yemeselermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dark ~ 4 yıl önce
Sana katılıyorum birde yönetim kurulu tam bomba zaten edebiyatçı thy yi yönetiyor rezillik diz boyu
Kabin amiri... ~ 4 yıl önce
Banka kredilerimiz ertelense hiç maaş almamaya razıyım şirketim için!!!Taşın altına elimi seve seve sokarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boy ver ~ 4 yıl önce
Boyunuzu asan kredilere girmeseydiniz keske. Allah kolaylik versin
Izmirli35 ~ 4 yıl önce
Merhabalar, bankalar kredileri en az 3 ay olmak üzere erteledi
Hamburglu ~ 4 yıl önce
Kimse 60 yasindan sonra calisamasa (Siyasiler dahil) ve hangi kurum olursa olsun yöneticilik en fazla 2 dönem olabilse, Türkiye 10 yilda Almanya'yi yakalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamburglu yazana ~ 4 yıl önce
Sadece onlarla olmaz,insana değer vereceksin,eğitim ve toplum kaliten yüksek olacak,adalet,güvenlik,eşitliğe önem vereceksin,torpil, hemşehricilik,yandaşçılık olmayacak. Bunlar istikrarlı ve disiplinli bir şekilde olursa belki 20-30 senede Almanya'yı yakalarız.
Münihli ~ 4 yıl önce
10 YıL az sen o 10 yıLı hesap ederken Alman 30 yıl öne geçecek Plan Yapıyor Bunu Hamburgta Öğrenmiş Olman Lazım
Acaba ~ 4 yıl önce
3 aylık maaşlarını avans olarak almış olabilirler mi? 4 ncü ay herkesle beraber asgari ücret alırız nasılsa deyip? Veya, THY’dan maaş almayalım da, yönetim kurulu üyesi olduğumuz diğer şirketlerimizden alırız, gibi. Aklıma bunlar geliyor, güvenim kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 4 yıl önce
Iskandinavya mudurlerinin yillik sirkete maliyeti 150 bin dolardir. 2019,2018 baz alarak söylüyorum.Bunu söylerken şerefim ve namusum üzerine yemin ederim.Torpilli , ne dil bilen nede yöneticilikten bir haber bu adamlar ancak got büyütüyorlar. Maaşları aciliyetle kesilip, bu gibi dünyan üzerinde Yüksek maaşlı müdürlükler lav edilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan'a ~ 4 yıl önce
Yurtdışı gelir vergilerini bile şirket ödüyor! Thy'yi yönetenler ve yandaşları işte bu kadar açlar,şirketi nasıl sömürsek ve yandaşları daha da zengin etsek diye düşünmekten hal oluyorlar! Allah haksız yere,torpille kazandıklarını sülale boyu yedirmeyi nasip etmesin inşallah!
Serkana ~ 4 yıl önce
Ne 150 bin dolari 950 bin dolardir o hersyini sirket oduyor
Sende git ~ 4 yıl önce
Avrupada bir sürü iş ilanı var dödün yiyorsa git haf ama orda 2 gün barınamazsın senin gibi herseye aglayan herseyi devletten bekleyenler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000