17 Mart 2015, Salı 13:54:17

THY YOLCUSUNUN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

Türk Hava Yolları’nın, Ankara-İstanbul seferini yapan uçağı, kalkışının hemen ardından ikram sırasında yolcunun üzerine sıcak su dökülmesi nedeniyle Atatürk Havalimanı’na inişte öncelik istedi.
  • tamam hosteslik basit iş, tamam hepsinde ego tavan yapmış, tamam hepsi karaktersiz, tamam onlar garson, tamam bir iş yapmıyor yaptığını da beceremiyor. Herşeye tamam da niye her kabin memuru haberinin altında 100 yorum. Niye ???
  • Ya ne adamlarsınız .Sizdeki ego ( hepinizdeki pilot host-es teknik)kimsede yok .Bakın işinize
  • Muhtacsiniz bizim verdimiz caya kahveye yemege guleryuze bunlar olmazsa ucamazsinizki siz cunku evinizdede boyle hizmet aliosunuz asla kofte yemezsiniz mesela illa o tavuk pisicek evde yada asla sutsuz cay icmezsiniz yada kahve yada siz yada esiniz anneniz arkadasiniz kimse hata yapip sicak kahve cay dokmemistir ustune sizler mukemmelsiniz bizlerde INSANIZ begenmiyorsan ucmayacaksin yada amacin bi sehirden bi sehre bi ulkeden bi.ulkeye gitmekse hostes kaptan birakicaksin kusur aramayi insan gibi seyahat ediceksin senin onceligin seyahat cunku unutma!!! Asansorde selam vermiomus vermek zorundamiyim gulmek zorundamiyim belki kotu bi gun gecirdim belki yorgunum dalginim biz diyomuyuz bi bankaci gordum asansorde meraba demedi bana iste en az bunun kadar sacma senin soylenmende!! Biz meslegimizi cok seviyoruz istedinizi diyin dalganizi gecin ama once bir kendinize bakin !!
  • Insanların ekmek paralarını hakkını vererek kazandıkları mesleğe karşı saygınızı koruyupta konuşmayı öncelikle öğrenin.hostesleri bukadar aşağılamak kadınları aşağılamaktır.Sapıklık yapıp her hostesi kaptansapkını olarak göstermeyi bırakın.O aşıladığınız insanlar çoğu pilottan daha eğitimli üniversite mezunu öyle lise mezunu 60bin euro veripte aldığınız eğitimle olunmuyo kariyer sahibi.herkes haddini bilsin diğer hava yolları ile karıştırmayın thy yi.dünyanın hiç bir yerinde yoktur bayrak taşıyıcısı olan bir havayolu şirketinin bu kadar acımasız eleştirildiği.hemde kendi vatandasları tarafından.biraz uyumlu olun insanınıza ülkenize sahip cıkın.
  • Bende üst katta oturan hostesten cok çekiyorum.Gecenin bir yarısı eve gelip tv sesini sonuna kadar açıp, içtiği sigaraları aşağıya balkonuma atmasından dolayı mahkemelik oldum. Bana söylediği lafta bunların ruh halini gösteriyor. Ben diyorum sigaranı balkonuma atma o diyor Beni neden kıskanıyorsun. Ne alakaysa Artık ne sanıyorlarsa kendilerini gerçekten tedavilik...
  • Kesin kabin uşağı ancak böyle ağzı bozuk mesaj atabilir dengesiz bildiğin hademe garsonsun çöpleri topla içecek dağıt başka ne yapıyosun da gelmişsin artistlik yapıyosun boş zamanın var ise thy saat ücretine evlerede gel :)
  • He. He. Ne yapabilirsin Eger teknisyensen. Bu kosede sizi cok desteledim. Hala da. Destekliyorum. Bu meseleyi fazla buyutmeyin. Bu sirkette Ekmek yedik Nankorluk yok. Kose yazar Mesai arkadaslarima sonsuz selam ve sevgiler
  • O kaptanlar varya buraya gereksiz yorumlar yapan yok hadi bana bi sekerli sutlu kahve diyenler bi taraflariniz yiyorsa o emrivaki konusmayi gelin yuzumuze yapin bakalim yiyormu burasi serbest bolge dersiniz tabi git cay kahve getir diye ama o ucakta yemez iste biz olmasak siz terbiyesizler bir hicsiniz kabinde yangin ciksa baban sondurecek dimi yangini sen incapaticion olsan annen gelecek dimi seni kurtarmaya 40000 ft yukseklige.
  • Bu kose. Yorumluktan cikmis biz bu kosede ilim ile konusani Istiyoruz . Dedikodu ve camur at degil. Bir kazadir olmus. Bundan sonra cok dikkat etsinler.bizim Havayollarimiz. Fazlada Kotulemiyelim .
  • Ya şimdi yorumum şu; Ahalsılspdödğğssmdğpskdodwhlsspdşsksahajalsksl

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz pazar günü Ankara-İstanbul seferini yapan Boeing 737 tipi uçağı, havalandıktan sonra, ikram sırasında yolcunun üzerine dökülen sıcak su nedeniyle Atatürk Havalimanı’na inişte öncelik istedi.

Edinilen bilgiye göre; TK2179 sefer sayılı uçakta kabin görevlisi, ikram sırasında yanlışlıkla business class yolcusunun üzerine sıcak su döktü. 

Yaşanan olaya ilişkin kule ile uçağın pilotu arasında geçen telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Telsiz konuşmasında uçağın pilotunun, “Yolculardan birinin üzerine bir kaynar su dökülmüş, emergency deklere etmiyoruz ama öncelik verebilir misiniz? Aşağıda müdahale etsinler diye” şeklinde anons yaptığı duyuluyor.

THY uçağı saat 23.20’de Atatürk Havalimanı’na indikten sonra yolcunun sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.

THY YOLCUSUNUN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (120)

Ka2 ~ 9 yıl önce
tamam hosteslik basit iş, tamam hepsinde ego tavan yapmış, tamam hepsi karaktersiz, tamam onlar garson, tamam bir iş yapmıyor yaptığını da beceremiyor. Herşeye tamam da niye her kabin memuru haberinin altında 100 yorum. Niye ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka2 ye ~ 9 yıl önce
Doğal olarak insanlar, çay vermekten başka hiç bir niteliği olmadığı halde bu kadar ukala ve kendini yüksekde gören TK Kabincilerinden hoşlanmıyor.Ayrıca neden TK kabincileri her fırsatta "bizi kıskanıyosunuz " tribini yapıyor anlamıyorum.Sizi neden kıskansınlar ki.Burda pilotundan tutun yolcusuna kadar herkes yazıyor.Yanlış gördükleri bir sey var ki kendilerini ifade ediyorlar.Neden pilotlara kimse bi şey demiyor da size diyor bir düşünün.Diğer özel havayolu şirketlerindeki kabincilerden neden şikayet gelmiyor biliyor musun.Çünkü onların burnu havada değil ve işlerini yapmaya çalışıyorlar.Yolcuları memnun etmek için alın teri döküyorlar.Sizinkiler gibi çıkıp kliplerde kıçını başını göstermiyolar.Zaten o TK kabincisi de işten atıldı.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya ne adamlarsınız .Sizdeki ego ( hepinizdeki pilot host-es teknik)kimsede yok .Bakın işinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Muhtacsiniz bizim verdimiz caya kahveye yemege guleryuze bunlar olmazsa ucamazsinizki siz cunku evinizdede boyle hizmet aliosunuz asla kofte yemezsiniz mesela illa o tavuk pisicek evde yada asla sutsuz cay icmezsiniz yada kahve yada siz yada esiniz anneniz arkadasiniz kimse hata yapip sicak kahve cay dokmemistir ustune sizler mukemmelsiniz bizlerde INSANIZ begenmiyorsan ucmayacaksin yada amacin bi sehirden bi sehre bi ulkeden bi.ulkeye gitmekse hostes kaptan birakicaksin kusur aramayi insan gibi seyahat ediceksin senin onceligin seyahat cunku unutma!!! Asansorde selam vermiomus vermek zorundamiyim gulmek zorundamiyim belki kotu bi gun gecirdim belki yorgunum dalginim biz diyomuyuz bi bankaci gordum asansorde meraba demedi bana iste en az bunun kadar sacma senin soylenmende!! Biz meslegimizi cok seviyoruz istedinizi diyin dalganizi gecin ama once bir kendinize bakin !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi hadi ~ 9 yıl önce
Tamam tamam siz supersiniz,siz olmazsanız havacılık biter, hadi kahvemi getir sen :)))))))))
Hahahaa :)))))))) ~ 9 yıl önce
ewet sen bize çay kahve vermezsen ölürüz biz.Sen yüzümüze gülmezsen hayatımız kayar.Muhtacız size bebğim,bizi kendinizden mahrum etmeyin nolur :))))))))))))))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Insanların ekmek paralarını hakkını vererek kazandıkları mesleğe karşı saygınızı koruyupta konuşmayı öncelikle öğrenin.hostesleri bukadar aşağılamak kadınları aşağılamaktır.Sapıklık yapıp her hostesi kaptansapkını olarak göstermeyi bırakın.O aşıladığınız insanlar çoğu pilottan daha eğitimli üniversite mezunu öyle lise mezunu 60bin euro veripte aldığınız eğitimle olunmuyo kariyer sahibi.herkes haddini bilsin diğer hava yolları ile karıştırmayın thy yi.dünyanın hiç bir yerinde yoktur bayrak taşıyıcısı olan bir havayolu şirketinin bu kadar acımasız eleştirildiği.hemde kendi vatandasları tarafından.biraz uyumlu olun insanınıza ülkenize sahip cıkın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Kabin e ~ 9 yıl önce
60 bin euroyu sen ver sen de ol pilot o zamn.he pardonya unutmuşum sen TK ya torpille giren kabincilerdendin değil mi.Senn 60 bin euro vermenede gerek yok.TK zaten sözde sınavlarını geçenlere ücretsiz pilot eğitimi verip bünyesinde işe alıyor.Torpilini kullanıp oluver sen de pilot bebeğim.Ama pilot olacağın güne kadar çayımı kahvemi getireceksin.Gönlümü hoş edeceksin :))))))))))
Yolcuya2 ~ 9 yıl önce
Bende üst katta oturan hostesten cok çekiyorum.Gecenin bir yarısı eve gelip tv sesini sonuna kadar açıp, içtiği sigaraları aşağıya balkonuma atmasından dolayı mahkemelik oldum. Bana söylediği lafta bunların ruh halini gösteriyor. Ben diyorum sigaranı balkonuma atma o diyor Beni neden kıskanıyorsun. Ne alakaysa Artık ne sanıyorlarsa kendilerini gerçekten tedavilik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kesin kabin uşağı ancak böyle ağzı bozuk mesaj atabilir dengesiz bildiğin hademe garsonsun çöpleri topla içecek dağıt başka ne yapıyosun da gelmişsin artistlik yapıyosun boş zamanın var ise thy saat ücretine evlerede gel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
He. He. Ne yapabilirsin Eger teknisyensen. Bu kosede sizi cok desteledim. Hala da. Destekliyorum. Bu meseleyi fazla buyutmeyin. Bu sirkette Ekmek yedik Nankorluk yok. Kose yazar Mesai arkadaslarima sonsuz selam ve sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
O kaptanlar varya buraya gereksiz yorumlar yapan yok hadi bana bi sekerli sutlu kahve diyenler bi taraflariniz yiyorsa o emrivaki konusmayi gelin yuzumuze yapin bakalim yiyormu burasi serbest bolge dersiniz tabi git cay kahve getir diye ama o ucakta yemez iste biz olmasak siz terbiyesizler bir hicsiniz kabinde yangin ciksa baban sondurecek dimi yangini sen incapaticion olsan annen gelecek dimi seni kurtarmaya 40000 ft yukseklige.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pltk ~ 9 yıl önce
Aferin,en azından 40.000 ft de uçtuğunu bilecek kadar teknik bilgisi varmış bunun.Slide patlatmadan kapıyı da açabiliyorsan eğer süpersin bebeğim :))))))
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kose. Yorumluktan cikmis biz bu kosede ilim ile konusani Istiyoruz . Dedikodu ve camur at degil. Bir kazadir olmus. Bundan sonra cok dikkat etsinler.bizim Havayollarimiz. Fazlada Kotulemiyelim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 9 yıl önce
Bizim havayolumuz,milli havayoumuz diye milleti uyutmayın.Zaten hep bunun arkasına sığınıyorsunuz..
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya şimdi yorumum şu; Ahalsılspdödğğssmdğpskdodwhlsspdşsksahajalsksl

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000