08 Kasım 2015, Pazar 08:09:19

THY yolcusu intihara kalkıştı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Tunus-İstanbul seferini yapan uçağı, bir yolcunun intihar etmek içi aldığı iddia edilen çok sayıda hap nedeniyle rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.
  • THY yolcu olsunda ister militan olsun ister canlı bomba olsun bilet aldıysa önemli olan odur kafasında. Uçakta yolcu olay çıkarır indiremezsin neden o problemli yolcunun memnuniyeti için , geriye kalan diğer yolcular? Onları düşünecek seviyeye gelemedik henüz. Kaptanda durumdan vazife çıkartmış erken inmek için, uçuşun ortasında olsa divert edecekmiymiş? Hiç sanmıyorum, akmasınlar kokmasınlar tuzluk gibi gidip gelsinler.
  • Yeter ya. Nedir bu Tunuslulardan araplardan çektiğimiz.
  • Kaptan ve K. amirini tebrik etmek gerekir.
  • Tunuslu arap militan olmaya gidiyordu herhalde
  • Allah bu Thy yardımcısı olsun bi kara bela üstünde dolaşıyor gerci herşey tgs ile başladı ama neyse
  • Tunuslu serseri büyük ihtimalle ISID'a katılmaya gidiyordu. Yazık ki, kabin ekibi zamanında fark etmiş. Bu serseriler bizi bombalamaya geliyor, bizler ise hayatlarını kurtarıyoruz. Ne biçim bir çelişme.

Tunus'un Kartaca Havalimanı'ndan 102 yolcusuyla dün saat 16.30'da havalanan THY'nin TK664 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağındaki Tunuslu Jihen B., adlı kadın yolcu uçağın Türk hava sahasına girmesinin ardından rahatsızlandı.

Durumu fark eden kabin memurları olayı uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Bunun üzerine pilot Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçerek acil iniş izni istedi. Normal tarifesinden 20 dakika önce Havalimanı'na iniş yapan uçaktaki rahatsızlanan yolcu, apronda hazır bekletilen Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürüldü.

Jihen B.,'nin uçuş sırasında sık sık uçağın tuvaletini kullandığı ve bir süre buradan çıkmadığı, çok sayıda hap alarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Jihen B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

THY yolcusu intihara kalkıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yeni THY ~ 8 yıl önce
THY yolcu olsunda ister militan olsun ister canlı bomba olsun bilet aldıysa önemli olan odur kafasında. Uçakta yolcu olay çıkarır indiremezsin neden o problemli yolcunun memnuniyeti için , geriye kalan diğer yolcular? Onları düşünecek seviyeye gelemedik henüz. Kaptanda durumdan vazife çıkartmış erken inmek için, uçuşun ortasında olsa divert edecekmiymiş? Hiç sanmıyorum, akmasınlar kokmasınlar tuzluk gibi gidip gelsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 8 yıl önce
Yeter ya. Nedir bu Tunuslulardan araplardan çektiğimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 8 yıl önce
Kaptan ve K. amirini tebrik etmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunus ~ 8 yıl önce
Tunuslu arap militan olmaya gidiyordu herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru teşhis ~ 8 yıl önce
Başka söze gerek yok
Hayırlısı ~ 8 yıl önce
Allah bu Thy yardımcısı olsun bi kara bela üstünde dolaşıyor gerci herşey tgs ile başladı ama neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Tunuslu serseri büyük ihtimalle ISID'a katılmaya gidiyordu. Yazık ki, kabin ekibi zamanında fark etmiş. Bu serseriler bizi bombalamaya geliyor, bizler ise hayatlarını kurtarıyoruz. Ne biçim bir çelişme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000