31 Ocak 2023, Salı 09:20:05

THY yolcuları uçak içinde mahsur kaldı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Bremen seferini yapan uçağının yolcuları 5 saat uçak içinde bekledi
  • Bu işin mağdurları, YOLCULAR ve başta izmir gibi seferlerde ki yolcular yüzünden KABİN EKİPLERİDİR.
  • Tek yerden de icing Yokuş aşağı Yokuş yukarı taxi yolları Center lightları olmayan kalkış pistleri Km lerce yürüyüş bantları Muhteşem ekip planlama Breh breh breh meeting point
  • Daha dün değil miydi karla mücadele en üst seviyeye çıkarıldı diye haber çıktı. Seviye sıfırken bire mi çıktı, nasıl bir en üst seviyedir bu akıl almaz resmen.
  • Daha dan
  • İGA VE THY
  • Ekonomist adam yer seçimi yaparsa böyle olur işte. Şehirde kar yok. Havalimanında operasyon aksıyor. IGA da de-icing aracı yeterli miktarda sağlamamış, yedeği yok. Paraları götürürken biraz da operasyona para ayırsanız?
  • Bu günler sınırlı idare ediverin biraz nolcak sanki günlük hayatta her işiniz dakikasına hallediliyor kar yaginca, az da olsa, operasyonlari aksamayan ülke havalimanı ve şirket var mı dünyada
  • yapsınlar?! Görev süreleri dolduysa ucmayacaklar tabiki! Maraba mi bunlar ?
  • Hani iga en üst düzeyde kar'a hazırdı? 1 de-icing aracı bozulsa sistem çökecek kadar hazır iga !
  • Ve yine fiyasko. Bir tarafta, sözde her türlü tedbirin alındığı, poz poz fotoğrafların paylaşıldığı kış şartlarına hazır “Dünyanın buluşma noktası”. Diğer tarafta, hiç değişmeyen acı gerçekler. Kriz yönetimini beceremeyen liyakatsızlar ordusu ve saatlerce uçaklarda/meydanda mahsur kalan yolcular. Rakipsiz oldukları tek konu, algı yönetimi. Yeter artık …. Düşün milletin yakasından.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Bremen seferini yapan uçağının yolcuları 5 saat uçak içinde bekledi

İstanbul'da etkili olan kar yağışı hava trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle kalkıştan önce buzlanmaya karşı De-icing yaptıran uçaklar rötara girerken, Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Bremen seferini yapan uçağı 5 saat rötar yaptı. Yolcular bu süre içinde uçakta bekletildi.

Akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları uçaklarında rötarlar yaşandı. Kalkıştan önce buzlanmaya karşı De-icing yaptırmak için sıraya giren uçaklar, uzun süre beklemek zorunda kaldı.

THY Bremen yolcuları 5 saat uçak içinde bekledi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Bremen seferini yapan TK 1332 sefer sayılı uçağı saat 16.00'da kalkması gerekirken 5 saatlik rötarla saat 20.50'de kalktı. Bu sırada yolcular uçak içinde bekledi. Uçakta yaşadıklarının görüntüsünü çeken yolcular, çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Havanın soğuması uçakların buzlanmaya karşı De-icing yaptırmak için sıraya girmesine neden oldu. Bu sırada De-icing cihazının birinin arıza yapması nedeniyle uçaklar uzun süre motoru çalışır vaziyette beklemek zorunda kaldı. Motoru çalışır vaziyette uzun süre beklemek zorunda kalan uçaklar yakıt kritiğine girdi.

Rötar nedeniyle kabin ekibinin uçuş süreleri doldu

Yeniden yakıt almak için park pozisyonuna dönen bazı Türk Hava Yolları uçaklarının bu sefer de kabin ekibinin uçuş görev süresi bitti. Görev süreleri dolan kabin ekiplerinin evlerinden gelmesi beklendi. Yaşanan bu olumsuzluklar nedeniyle Türk Hava Yolları'nın bazı seferleri 2 ile 5 saat arasında rötar yapmak zorunda kaldı. Rötar yapan Türk Hava Yolları uçaklarının yolcuları bu duruma isyan etti. Yaşadıkları sıkıntıları yetkililere sosyal medya üzerinden duyurmaya çalıştı. (haberler)

THY yolcuları uçak içinde mahsur kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Mağdurlar ~ 1 yıl önce
Bu işin mağdurları, YOLCULAR ve başta izmir gibi seferlerde ki yolcular yüzünden KABİN EKİPLERİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımmm ~ 1 yıl önce
Tek yerden de icing Yokuş aşağı Yokuş yukarı taxi yolları Center lightları olmayan kalkış pistleri Km lerce yürüyüş bantları Muhteşem ekip planlama Breh breh breh meeting point

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üst seviye ~ 1 yıl önce
Daha dün değil miydi karla mücadele en üst seviyeye çıkarıldı diye haber çıktı. Seviye sıfırken bire mi çıktı, nasıl bir en üst seviyedir bu akıl almaz resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üst seviye ~ 1 yıl önce
Daha dan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SINIFTA KALDI ~ 1 yıl önce
İGA VE THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer seçimi ~ 1 yıl önce
Ekonomist adam yer seçimi yaparsa böyle olur işte. Şehirde kar yok. Havalimanında operasyon aksıyor. IGA da de-icing aracı yeterli miktarda sağlamamış, yedeği yok. Paraları götürürken biraz da operasyona para ayırsanız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 1 yıl önce
Bu günler sınırlı idare ediverin biraz nolcak sanki günlük hayatta her işiniz dakikasına hallediliyor kar yaginca, az da olsa, operasyonlari aksamayan ülke havalimanı ve şirket var mı dünyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 1 yıl önce
yapsınlar?! Görev süreleri dolduysa ucmayacaklar tabiki! Maraba mi bunlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA %100 hazırmış ~ 1 yıl önce
Hani iga en üst düzeyde kar'a hazırdı? 1 de-icing aracı bozulsa sistem çökecek kadar hazır iga !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk Kar …. ~ 1 yıl önce
Ve yine fiyasko. Bir tarafta, sözde her türlü tedbirin alındığı, poz poz fotoğrafların paylaşıldığı kış şartlarına hazır “Dünyanın buluşma noktası”. Diğer tarafta, hiç değişmeyen acı gerçekler. Kriz yönetimini beceremeyen liyakatsızlar ordusu ve saatlerce uçaklarda/meydanda mahsur kalan yolcular. Rakipsiz oldukları tek konu, algı yönetimi. Yeter artık …. Düşün milletin yakasından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000