13 Mart 2010, Cumartesi 10:01:28

THY yolcu sayısını artırdı

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre ocak-şubat verileri geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre büyük artış gösterdi...
  • Onu bunu bırakında Türker beyi tebrik ediyorum çok güzel bir anda çok güzel bir fotoğraf... (y)
  • arkadaşım kim ne derse desin bizler de thy ile gurur duyuyoruz.sen şimdi laleli lions a kızmış gibi görünüyorsun ama o thy hakkında yapılan kötü yorumlara gönderme yapmış sadece.senin kızgınlıgın yersiz olmuş biraz.her zaman söylerim "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ve "meyveli ağacı taşlarlar"vs.
  • ancak senin gibiler yurdumun insanlarının ekmek yediği şirketlere alakasız vede mesnetsiz karalalamalar yapar içindeki o pis kinlerini kusar LALELİLİONSÇUK.bizler ulusal şirketimizle herzaman gurur duyarız.
  • TK ve Sunex hatlarda kayrılmazsa ve TK harbiden özelleştirilirse bir kaç yılda neyin doğru olduğunu görürüz. Bu arada Laleli'yle hemfikir değilim, sürekli muhalefet koşulsuz itaate yeğdir, zihni açar.
  • Aynı muhalif zihniyet, kaç senede hiç bir değişiklik olmamış. Nato kafa, nato mermer. Uçak sayısı artar, "bu önemli değil, yolcu sayısına bakmak lazım" derler. Yolcu sayısı artar, "önemli değil, doluluk oranına bakmak lazım" derler. Doluluk oranı artar, "onlar zaten mille taşınıyo, kârlılığa bakmak lazım" derler. Kârlılık artar, "vergiye yansımıyorki" derler. O da artınca ortaya "deve" etinden temcit pilavı sürülür, terlikler fırlatılır, bıyıklar bademlenir, vs. Buyrun, meydan sizin, ne kadar kuyruk acınız, ne kadar kininiz varsa kusun şimdi... ;)
  • http://www.airlinequality.com/Forum/turkish.htm bu sitede thy ile ilgili yorumları bulabilirsiniz.genelde kötü yorumların hepsi rötaralar üzerine birde personelin güler yüzlülüğü rotar hallolursa belkide bunlarun hepsi halolur
  • o kadar ucak alınırsa bu oranda elbetteki büyüyecek önemli olan koltuk basına olan maliyet ne alemde siz ondan bize haber verin 50 60 70 80 tl ve bu civarlardaki fiyatlarla yolcu tasınırsa bu isin sonu pek de güzel degil gibi gözüküyor.........

Türk Hava Yolları'nın (THY) yolcu Sayısı 2010 Ocak-Şubat'ında 2009'un ayın dönemine oranla yüzde 25 artışla 3,9 milyona yükseldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre bu sayı geçen yılın aynı döneminde 3,1 milyondu. Bu taşıma kapsamında, dış hatlarda Business Class ve Dıştan Dışa Transit Yolcu sayılarında da Ocak-Şubat 2009 dönemine kıyasla sırasıyla yüzde 30 ve yüzde 40 artış sağlandı. Yolcu doluluk oranı 2.8 puan artışla yüzde 69.1 olarak gerçekleşirken, arzedilen koltuk KM yüzde 29 artarak 9,3 milyara, ücretli Yolcu KM yüzde 34.5 artarak 6,4 milyara çıktı.

THY yolcu sayısını artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Onu bunu bırakında Türker beyi tebrik ediyorum çok güzel bir anda çok güzel bir fotoğraf... (y)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım kim ne derse desin bizler de thy ile gurur duyuyoruz.sen şimdi laleli lions a kızmış gibi görünüyorsun ama o thy hakkında yapılan kötü yorumlara gönderme yapmış sadece.senin kızgınlıgın yersiz olmuş biraz.her zaman söylerim "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ve "meyveli ağacı taşlarlar"vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ancak senin gibiler yurdumun insanlarının ekmek yediği şirketlere alakasız vede mesnetsiz karalalamalar yapar içindeki o pis kinlerini kusar LALELİLİONSÇUK.bizler ulusal şirketimizle herzaman gurur duyarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TK ve Sunex hatlarda kayrılmazsa ve TK harbiden özelleştirilirse bir kaç yılda neyin doğru olduğunu görürüz. Bu arada Laleli'yle hemfikir değilim, sürekli muhalefet koşulsuz itaate yeğdir, zihni açar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı muhalif zihniyet, kaç senede hiç bir değişiklik olmamış. Nato kafa, nato mermer. Uçak sayısı artar, "bu önemli değil, yolcu sayısına bakmak lazım" derler. Yolcu sayısı artar, "önemli değil, doluluk oranına bakmak lazım" derler. Doluluk oranı artar, "onlar zaten mille taşınıyo, kârlılığa bakmak lazım" derler. Kârlılık artar, "vergiye yansımıyorki" derler. O da artınca ortaya "deve" etinden temcit pilavı sürülür, terlikler fırlatılır, bıyıklar bademlenir, vs. Buyrun, meydan sizin, ne kadar kuyruk acınız, ne kadar kininiz varsa kusun şimdi... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
http://www.airlinequality.com/Forum/turkish.htm bu sitede thy ile ilgili yorumları bulabilirsiniz.genelde kötü yorumların hepsi rötaralar üzerine birde personelin güler yüzlülüğü rotar hallolursa belkide bunlarun hepsi halolur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o kadar ucak alınırsa bu oranda elbetteki büyüyecek önemli olan koltuk basına olan maliyet ne alemde siz ondan bize haber verin 50 60 70 80 tl ve bu civarlardaki fiyatlarla yolcu tasınırsa bu isin sonu pek de güzel degil gibi gözüküyor.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000