29 Mart 2011, Salı 15:16:33

THY YİNE SPORA SPONSOR

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağının ana sponsoru ikinci kez THY oldu.
  • THY sadece elit(!) kesimin uğraştığı golf sporuna sponsor olacağına gitsin Formula 1 Türkiye Grand Prixine sponsor olsun. Yoksa senede 1 kez yapılması THY'ye cazip gelmiyor mu? Etihad'ın Qantas'ın çok tanıtıma mı ihtiyacı var da kendi ülkelerindeki yarışlara sponsor oluyorlar.
  • Bunlardan biktik artik yeter.Sanal pilot okumak istemiyoruz. Hepsine Mazhar. Fuat. Ozkan sarkisi, en guzel kizi sen kaptin en guzel besteyi sen yaptin... yeter artik yayinlamayin yeter.
  • Milli takımın paraya ihtiyacı yok ki THY den sponsor olmasını beklesin ? Türk Futbol Federasyonun Dijitürk anlaşması yaptığı kurumdan almış oldugu parayı biliyormusun ? O para hem Milli takıma hemde 1.Lig takımlarımıza fazlasıyla yetiyor...
  • Golf topu var dediler, geldik!...
  • Ülkemdeki bir milli takıma sırtını dönen THY...

National Golf Club'da 3'üncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru, 2'nci kez Türk Hava Yolları (THY) oldu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ayağını National Golf Club'un düzenlediği, Yeni Zelanda'dan Avusturya'ya, Fas'tan İspanya'ya, Fransa'dan İngiltere'ye, Portekiz'den Çin'e kadar dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve en prestijli golf turnuvalarından biri olarak kabul edilen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open", geçen yıl olduğu gibi bu sene de THY'nin ana sponsorluğunda yapılacak.

Şubat ayında Avustralya ve Yeni Zelanda ayaklarının tamamlandığı turnuvanın Türkiye ayağı bu yıl 5-8 Mayıs tarihleri arasında başlangıcından bu yana olduğu gibi yine National Golf Club'da gerçekleştirilecek.

2010 Turkish Airlines Ladies Open'da dünyaca ünlü birçok ismi geride bırakarak sürpriz bir şekilde turnuvayı birincilikle tamamlayan ve bu yıl Avustralya Open'da ikinci, Yeni Zelanda'da ise dördüncü olan İngiliz oyuncu Melissa Reid'in 2011 Turkish Airlines Ladies Open'a katılması kesinleşti.

Öte yandan, 2008 yılı Türkiye ayağı birincisi İsveçli Lotta Wahlin de bu yıl Turkish Airlines Ladies Open'a katılacağını bildirdi.

Turnuvada Fas'ta Lalla Meryem kupasını kazanan Alman oyuncu Anja Monke'dan, European Nations kupasını kazanan İsveçli oyuncu Anna Norqvist'e, Portekiz Ladies Open birincisi Avustralyalı Karen Lunn'dan The Ladies Slovak Open birincisi İspanyol Maria Hernandez'e kadar birbirinden değerli birçok golf oyuncusu yarışacak.
 

THY YİNE SPORA SPONSOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY sadece elit(!) kesimin uğraştığı golf sporuna sponsor olacağına gitsin Formula 1 Türkiye Grand Prixine sponsor olsun. Yoksa senede 1 kez yapılması THY'ye cazip gelmiyor mu? Etihad'ın Qantas'ın çok tanıtıma mı ihtiyacı var da kendi ülkelerindeki yarışlara sponsor oluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlardan biktik artik yeter.Sanal pilot okumak istemiyoruz. Hepsine Mazhar. Fuat. Ozkan sarkisi, en guzel kizi sen kaptin en guzel besteyi sen yaptin... yeter artik yayinlamayin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Milli takımın paraya ihtiyacı yok ki THY den sponsor olmasını beklesin ? Türk Futbol Federasyonun Dijitürk anlaşması yaptığı kurumdan almış oldugu parayı biliyormusun ? O para hem Milli takıma hemde 1.Lig takımlarımıza fazlasıyla yetiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Golf topu var dediler, geldik!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkemdeki bir milli takıma sırtını dönen THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000