25 Ağustos 2011, Perşembe 10:01:47

THY YENİDEN UÇUŞLARA BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları’ndan frekans artışı…
  • Bence bir kişi Erdal beyi çok seviyor, o kadar onu övünüyor!! :))))
  • THY Lviv'de bir şans yakalamıştı Erdal bey ile, sonra ne oldu, Erzurum eşrafından atama yapıldı. Yine bu zat ile devam edeceklerse malum son olur.Çare Erdal bey, bu görüşe itibar etmeyen varsa konuyu mahallinde, Lviv'de araştırsın.
Pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan Lviv (Ukrayna) uçuşları yeniden başlıyor…

Türk Hava Yolları, halihazırda devam eden uçuş frekanslarını genişletme çalışmaları doğrultusunda Ukrayna'da Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika'da Washington DC ve Los Angeles'a gerçekleştirdiği sefer sayılarını arttırıyor.

Mevcut tarifede haftada iki gün icra edilen Donetsk (Ukrayna) seferleri iki katına çıkartılarak 9 Eylül 2011 tarihi itibariyle Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşecek.

Türk Hava Yolları ayrıca Ukrayna'da diğer uçuş gerçekleştirdiği Kiev ve Odessa uçuş noktalarına da seferlerini arttıracak; 12 Eylül 2011 itibariyle Kiev uçuşları haftada 12 sefer, Odessa uçuşları haftada 11 sefer gerçekleşecek.

Amerika'da Washington DC ve Los Angeles'a gerçekleştirdiği seferlerini de arttıracak Türk Hava Yolları, halihazırda 5 gün gerçekleştirdiği Washington DC seferlerini 29 Ağustos 2011 itibariyle haftada 6 sefere, mevcut tarifede haftada 4 gün gerçekleştirdiği Los Angeles seferlerini ise 30 Ağustos 2011 tarihi itibariyle haftada 5 sefere arttıracak.

Ayrıca pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan İstanbul-Lviv-İstanbul seferleri, 25 Ağustos 2011 tarihi itibariyle haftada 3 gün (Pazartesi, Perşembe, Pazar) olarak yeniden başlayacak.
THY YENİDEN UÇUŞLARA BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence bir kişi Erdal beyi çok seviyor, o kadar onu övünüyor!! :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Lviv'de bir şans yakalamıştı Erdal bey ile, sonra ne oldu, Erzurum eşrafından atama yapıldı. Yine bu zat ile devam edeceklerse malum son olur.Çare Erdal bey, bu görüşe itibar etmeyen varsa konuyu mahallinde, Lviv'de araştırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000