20 Mayıs 2013, Pazartesi 15:41:01

THY YENİDEN ISPARTA'DA

THY İstanbul ile Isparta arasındaki seferleri bugünden itibaren yeniden başladı. Daha önce iki kez başlatılan seferler bir süre sonra yolcu azlığı nedeniyle iptal edilmişti.
  • HAFTADA 3 GÜN UÇULAN YER 2 AY SONRA LAV OLUR,YAZIK BENCE.
  • Tebrikler THY , Isparta ve Burdur için çok yakın ve avantajlı bir meydan,otobüsten halkın kurtuluşu inşallah THY ile olacak. Havalimanına ulaşım her iki ilden de çok rahat ,tarfik yok mesafeler kısa saatler çok güzel. Bölgedeki seyahat acentelerimiz çevredeki yolcuları organize edip umarım bu ticari fırsatı ve hizmet şansını iyi değerlendirirler. Lütfen reklamını ve tanıtımını iyi yapalım. Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler,
  • Sabah ilk uçuşların anadoludan başlatılmamasının nedeni nedir diye soran arkadaş;Thy nin ana üssü istanbuldur. Yani bütün ekipler istanbuldadır. Sabah ilk seferi anadoludan yapacak bir ekip olmadığı için uçağın önce İstanbul'dan kalkması gerekir.
  • Ilk sefer olmasına rağmen 100 yolcu vardı.
  • Kahramanmarasa günde iki sefer olsun diyoruz THY kulagini tikiyor. Change yapin artik kesin yorumlari okuyan THY yetkilisi vardir
  • ilk gelen pilotlar kim?
  • ıspartaya ve ıspartalılara hayırlı olsun.darısı da uşak'a olsun.thy yeniden uşak'a bekliyoruz.
  • Bu saatlerde yapilan ucuslarin cok ragbet gorecegini sanmiyorum. Anadolu insani icin uygun saatler 06-10 olmalidir. Yoksa 20 yolcu ile git gel cok yurumez sonunda kabak biz ucak gonderdik ama siz binmediniz diye yolcuya kesilir. Sabah ilk ucuslarin anadoludan baslatilmasinin onundeki engel nedir?
  • Saatler cok kotu, Istanbul'dan Cuma aksami gidis, pazar aksami yada pazartesi donus olmali! Gecen sefer oyleydi diye hatirliyorum.,Istanbulda oturup calisanlar icin bu saatlerin hicbir anlami yok malesef!!
  • Yolcu azlığı herhalde talep azlığından değil kaza korkusunun atlatılamamış olmasından kaynaklanıyor.

Türk Hava Yolları'nın Isparta'ya yeniden sefer başlatması ve ilk uçuş nedeniyle Isparta Havalimanı'nda bir tören düzenlendi. Törene THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, Isparta Valisi Memduh Oğuz ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ve Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı ile Isparta Süleyman Demirel Havalimanları arasında haftada 3 gün karşılıklı olarak düzenlenen seferlerin başlangıç fiyatlarının promosyonlu olarak yapılacağı bildirildi.

İstanbul ile Isparta arasında Pazartesi ve Cuma günleri Atatürk Havalimanı'ndan saat 13.25'de kalkacak uçaklar saat 14.35'de Süleyman Demirel Havalimanı'na inecek. Aynı günlerde saat 15.20'de Isparta'dan kalkacak olan uçaklar saat 16.25'de İstanbul'da olacak.

Çarşamba günleri ise saat 10.55'de Atatürk Havalimanı'nda kalkacak olan uçak saat 12.05'de Isparta'da olacak. Aynı uçak saat 12.50'de Süleyman Demirel Havalimanı'ndan Atatürk Havalimanı'na hareket edecek ve 13.55'de İstanbul'da olacak.













THY YENİDEN ISPARTA'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

ÇOK SÜRMEZ ~ 11 yıl önce
HAFTADA 3 GÜN UÇULAN YER 2 AY SONRA LAV OLUR,YAZIK BENCE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler THY ~ 11 yıl önce
Tebrikler THY , Isparta ve Burdur için çok yakın ve avantajlı bir meydan,otobüsten halkın kurtuluşu inşallah THY ile olacak. Havalimanına ulaşım her iki ilden de çok rahat ,tarfik yok mesafeler kısa saatler çok güzel. Bölgedeki seyahat acentelerimiz çevredeki yolcuları organize edip umarım bu ticari fırsatı ve hizmet şansını iyi değerlendirirler. Lütfen reklamını ve tanıtımını iyi yapalım. Emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrikler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 11 yıl önce
Sabah ilk uçuşların anadoludan başlatılmamasının nedeni nedir diye soran arkadaş;Thy nin ana üssü istanbuldur. Yani bütün ekipler istanbuldadır. Sabah ilk seferi anadoludan yapacak bir ekip olmadığı için uçağın önce İstanbul'dan kalkması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt57 ~ 11 yıl önce
Ilk sefer olmasına rağmen 100 yolcu vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt 57 cevap ~ 11 yıl önce
85 yolcu olmasın?
Kahramanmarasa ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasa günde iki sefer olsun diyoruz THY kulagini tikiyor. Change yapin artik kesin yorumlari okuyan THY yetkilisi vardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmarasli ~ 11 yıl önce
Hosuma gitmediye basanlar yorum yazsin
Misafir ~ 11 yıl önce
ilk gelen pilotlar kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
denzel washington ve ekibi.
ltbo ~ 11 yıl önce
ıspartaya ve ıspartalılara hayırlı olsun.darısı da uşak'a olsun.thy yeniden uşak'a bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plan ~ 11 yıl önce
Bu saatlerde yapilan ucuslarin cok ragbet gorecegini sanmiyorum. Anadolu insani icin uygun saatler 06-10 olmalidir. Yoksa 20 yolcu ile git gel cok yurumez sonunda kabak biz ucak gonderdik ama siz binmediniz diye yolcuya kesilir. Sabah ilk ucuslarin anadoludan baslatilmasinin onundeki engel nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burdurrrr ~ 11 yıl önce
Saatler cok kotu, Istanbul'dan Cuma aksami gidis, pazar aksami yada pazartesi donus olmali! Gecen sefer oyleydi diye hatirliyorum.,Istanbulda oturup calisanlar icin bu saatlerin hicbir anlami yok malesef!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Yolcu azlığı herhalde talep azlığından değil kaza korkusunun atlatılamamış olmasından kaynaklanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000