31 Temmuz 2019, Çarşamba 16:51:09

THY yeni üniformaları giyeceği tarihi açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı açılışında tanıttığı yeni üniformalarını kullanmaya başlıyor.
  • yeni kıyafetleri bir anket yapsanız TK da beğenen memur sayısı 200 ü geçmez ..
  • Kim tasarladı...cemil ipekçi has adamınızdı..yine o mu acaba...!!!
  • Uçakta çok güzel gözükücek herkez inanilmaz uyumlu sonuçta üniforma böylesi olmalı.Teşekkür ederim THY seçim standartlara uygun.
  • Çok hoş kiyafetler sabirsizlikla bekliyorum.Hayirli olsun tüm personele.
  • 26 Temmuz’a kadar degisin yapabilirsiniz vs dendi, 6 Agustos pat diye bir lafla giyilecek dendi..Yav arkadas yaz programi bu kadar yogun ucarken bos gunumuzde dinlenelim mi yoksa degisim, terzi ile mi ugrasalim..Insan en bastan giyilmesi planlanan tarihi verir birkac ay oncesinden..Yeni dönem olur, Ocak ayı olur yeni senede olur falan...Saka gibi ne diyim..Allah akıl fikir versin.
  • Çok şik kiyafetler tebrik ederim sağlicakli giyin güzel günlerde .Güzel üniforma.
  • Kaptanın kıyafetini boşver ne işin var hem senin kaptanla. Sağ salim indin sevdiklerinle buluştunmu elmanın çöpü armutun sapı sanane bak yoluna.
  • Hiş bir şeyde gözüm yok . Sen yanımda ol yeter. Kap karanlıķ odama . Güneş gibi doğ yeter . THY
  • Bol para araba tatlı yaşam kolumda manita gezerim paşam.
  • Kokpit ekipleriniz dis meydanlarda kravatlari cikarip acik bagirlariyla bildiginiz ustu acik araba soforu misali serseri serseri gibi geziyor terminalde, gecen denk geldik inanamadim. Ne sirket temsil etmesi ne birsey! Ceket politikasini da kaldirmissiniz zaten. Sapka takan desen hic yok. Thy yi mi temsil ediyorlar ucuz kucuk bir charter sirketini mi belli degil! Bir havalar ki sorma! Artist misin yoksa THY gibi bayrak tasiyici bir sirketi mi temsil ediyorsun ! Asker kokenlilere bu kadar guvenir bu kadar teslim olursaniz olacagi bu! Ceket de giymeliler, sapka da takmalilar. Bu bayragi ve bu sirketi tasimak ve temsil etmek bu kadar kolay degil. Hic mi bu isleri takip eden ve uzerinde hassasiyetle dusunup prensip alan yoneticileriniz yok? Hic mi onemli degil kokpit ekibinin ucaga gecerken yolcu arasindan gecerken ki kilik kiyafeti? Bu kadar mi basi bos bir sirket artik THY A..?

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı açılışında tanıttığı yeni üniformalarını kullanmaya başlıyor.

THY Uçuş İşletme Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda önümdeki hafta Salı günü yeni üniformalar ve tamamlayıcı ürünlerin kullanılmaya başlanacağını personele bildirdi.

THY'den yapılan açıklama şöyle;
Değerli Uçuş Ekiplerimiz, Yeni tasarım üniforma ve tamamlayıcı ürünler 06.08.2019 Salı gününden itibaren kullanılmaya başlanacaktır. Ortaklığımıza hayırlı olmasını diler, konuya gereken hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz. Emniyetli uçuşlar dileriz.

THY yeni üniformaları giyeceği tarihi açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

dont be idiot ~ 5 yıl önce
yeni kıyafetleri bir anket yapsanız TK da beğenen memur sayısı 200 ü geçmez ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Yeni üniformalar reklamlarda mükemmel görünüyor fakat çok sorun var. Örneğin gömleklerinin kolları dar (en ince kollar için bile dar) yani hatalı dikilmiş. Elbise tam hatta biraz da bol olmasına rağmen sırtı ve kolları kasıyor, asla esnemeyen bir kumaştan yapılmış, rahat değil. Yukarı, öne uzanmak, eğilmek, yere çömelmek vs mümkün değil. Eteklerin de elbiselerin de etek kısımları dar, ve yırtmaç yok, adım atarken adımınız kısıtlanıyor. Put gibi duracaksınız içinde. Ayrıca kumaş cilde batıyor ve rahatsız ediyor. Dolayısıyla kullanışlı değil, ancak reklamlarda poz verilebilir bunlarla. Keplerin logo kısmının arkası alna batıyor, ve kısa süreli kullanımda iz bırakıyor. Kısa saçlı kullanım çok zor, kakül yasak, herkes tek tip ensede topuzuyla gelecek, çeşitliliğe yer yok. El çantalarımız korkunç. Son derece ağır ve kaba, içinin hacmi yetersiz. Kocaman, sert ve ağır, olağanüstü kullanışsız bir çanta. Ha ama kola takıp poz verilince güzel görünüyor(!) Valizin dışında da içinde de herhangi bir göz yok. Babetleri valizden almak için tüm kapağı açmak gerekecek. İçinde de ufak eşyalarınızı sıkıştırabileceğiniz/sabitleyebileceğiniz bir göz olmaması kötü. Valizler de kullanışsız. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sadece ve sadece görünüm düşünülerek tasarlanmış bir üniforma ve aksesuarları... Çok geçmeden birçok sorun yaşanacak.
Plt. ~ 5 yıl önce
Kim tasarladı...cemil ipekçi has adamınızdı..yine o mu acaba...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üniforma Mühtiş ~ 5 yıl önce
Uçakta çok güzel gözükücek herkez inanilmaz uyumlu sonuçta üniforma böylesi olmalı.Teşekkür ederim THY seçim standartlara uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu Passenger ~ 5 yıl önce
Çok hoş kiyafetler sabirsizlikla bekliyorum.Hayirli olsun tüm personele.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman ne güzel ~ 5 yıl önce
26 Temmuz’a kadar degisin yapabilirsiniz vs dendi, 6 Agustos pat diye bir lafla giyilecek dendi..Yav arkadas yaz programi bu kadar yogun ucarken bos gunumuzde dinlenelim mi yoksa degisim, terzi ile mi ugrasalim..Insan en bastan giyilmesi planlanan tarihi verir birkac ay oncesinden..Yeni dönem olur, Ocak ayı olur yeni senede olur falan...Saka gibi ne diyim..Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şımarık ~ 5 yıl önce
İnsanlar işsizlikten kırılıyor,böylesine prestijli bir firmada çalışma şansına nail olmuşsun,senin taktığın da bu mu ne zaman yetişicekmiş miş...Bence oturda şükür et.
Hayret ~ 5 yıl önce
Yeni üniformanı aldığında terzi içini hemen halletseydin, kim dedi sana aylarca haftalarca bekle diye.
Çok güzel Üniformalar . ~ 5 yıl önce
Çok şik kiyafetler tebrik ederim sağlicakli giyin güzel günlerde .Güzel üniforma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 5 yıl önce
Kaptanın kıyafetini boşver ne işin var hem senin kaptanla. Sağ salim indin sevdiklerinle buluştunmu elmanın çöpü armutun sapı sanane bak yoluna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Hiş bir şeyde gözüm yok . Sen yanımda ol yeter. Kap karanlıķ odama . Güneş gibi doğ yeter . THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
1C sınıfından arkadaşımıza teşekkür ediyoruz!
İyi hoş ~ 5 yıl önce
Bol para araba tatlı yaşam kolumda manita gezerim paşam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ve kilik kiyafet ~ 5 yıl önce
Kokpit ekipleriniz dis meydanlarda kravatlari cikarip acik bagirlariyla bildiginiz ustu acik araba soforu misali serseri serseri gibi geziyor terminalde, gecen denk geldik inanamadim. Ne sirket temsil etmesi ne birsey! Ceket politikasini da kaldirmissiniz zaten. Sapka takan desen hic yok. Thy yi mi temsil ediyorlar ucuz kucuk bir charter sirketini mi belli degil! Bir havalar ki sorma! Artist misin yoksa THY gibi bayrak tasiyici bir sirketi mi temsil ediyorsun ! Asker kokenlilere bu kadar guvenir bu kadar teslim olursaniz olacagi bu! Ceket de giymeliler, sapka da takmalilar. Bu bayragi ve bu sirketi tasimak ve temsil etmek bu kadar kolay degil. Hic mi bu isleri takip eden ve uzerinde hassasiyetle dusunup prensip alan yoneticileriniz yok? Hic mi onemli degil kokpit ekibinin ucaga gecerken yolcu arasindan gecerken ki kilik kiyafeti? Bu kadar mi basi bos bir sirket artik THY A..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazla Para ~ 5 yıl önce
Bence aldığın para sende gaz yapmış. Gaza gelmişsin bildiğin. Ben senin gördüğün şeyleri neden hiç görmedim.
Cpt ~ 5 yıl önce
Sen ne diyorsun değişik ? O şapkayı takacağıma şirketten ayrılırım
Cvp ~ 5 yıl önce
Hiç mi utanman yok be? Kimmiş yaka bağır açık gezen? Yıllardır şirketteyim bir kere bile denk gelmedim kravat takmadan terminalde dolaşan pilota. Kurban olun siz o askerlere! Senelerce vatan millet savunması yapan bi zümreyi karalamak ne kadar kolayınıza geliyor. Ben sivil kökenliyim bu arada. Ceket ise şirket politikası giy derlerse giyeriz bu kadar basit. Git çekememezliğini başka yerde yap.
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Katılmıyorum Kokpit ekibinin rahat olmadı gerekir. Kravat ve şapka çok rahatsız edici bir aksesuarlar. Aynı şekilde kumaş pantolon ve kundurada keza öyle. Ben olsam hepsine en rahat edici kıyafetleri sağlarım. Sakal zorunluluğunu kaldırırım. Görselliğe hitap eden bir iş değil. Müşteriyle ilişkileri yok. Rahat olmaları uçuş güvenliği açısından daha önemli. Hatta aynı şeyleri otobüs kaptanları için de geçerli. Bırakın artık bu çağdışı şeyleri. Devir inovatif, akılcı ve aktif olma dönemi. Kenan Evren ne darbe yapmış ki 40 sene geçti insanlar hala böyle kafada...
Hayatımda ~ 5 yıl önce
Okuduğum en anlamsız en cahil yorum. İşin içinde misin dışında mısın bilmiyorum fakat sen her türlü dışarıda kalmışsın. O stresi o yorgunluğu senin anlamanın hiç şansı yok, bize kalsa serbest kıyafet olacak. Sizin gibi sabit kafalı resmiyeti kravatta zanneden arkadaşlar yüzünden bir arpa boy gidilmiyor. Elmanın sapı armutun çöpü devam edelim. Tek mevzu bu zaten.
Saygı ~ 5 yıl önce
Geçen hafta Kamil Koç şirketi ile gece Ankara İstanbul yolculuğu yaptım, İnanın şöförün üniformasını örnek alsınlar, kravatlı, yaka düğmesi bile ilikli,
Uydurma ~ 5 yıl önce
Uydurma. Ha uydurmuyorsan buralara yazacağına çek resmini şikayet et.
Sana mı kaldı... ~ 5 yıl önce
Kaptanları değerlendirmek sana mı kaldı, sen çayını kahveni taşı, serseri sensin asıl. Yatılarda ne haltlar karıştırdığınız, uçağın tuvaletindeki tuvalet kağıdına kadar alıp eve götürdüğünüzden belli şirketi nasıl temsil ettiğiniz!!! Ben böyle haset, fesat bir insan grubu görmedim. Bu şirkete alınmaması gereken tarzda, senin gibi çingenelik ruhundakilere sözüm. Sizin gibileri şirketin otopark bariyeri bile yapmam, onu bile beceremezsiniz.
Yav he he ~ 5 yıl önce
Arkadaş haklı. Bence yaz kış ceket giymeli, tüm düğmeleri ilikli olmalı. Şapka her ortamda takılmalı. Pilotlar tören düzeninde uygun adım yürümeli ve yolcuları gördüklerinde muhabbetle bakarak selam vermeli. Saç tıraşı kesinlikle üç numara olmalı. Favoriler kulak hizasında ve nizami olmalı. Sakal tıraşı kontrolü için bir müdürlük kurulup check-in yapan pilotun tıraşı pamuk ile kontrol edilmeli. Yüzde pamuk kalırsa uçuştan alınmalı. Sabaha kadar uçup dönüşte uzayan sakallarla insan içine çıkmamaları için uçakta tıraş tazelemeleri de gerekli. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
stewart ~ 5 yıl önce
bu kokpitle bende yatıya gidiyorum hiç de bahsettiğin gibi tipi kayık insan görmedim.. ayrıca kravatsız tipsiz olunca asker kökenli oldugunu nasıl anlayabildin?
galyon ~ 5 yıl önce
ülke demokrasi değil saltanatla yönetilirse böyle olur. saltanatı büyük olanın sözü geçer.. zorda olsa yolcuya gram emniyet aşılamayan sürekli bağıran şu çixgi filmden kurtulduk nihayet!
Kendini yorma hocam ~ 5 yıl önce
Devir özensizliğin, pasaklılığın yüceltilme devri (herkes özgür ruh, herkeste bir bohem yaratıcılık patlaması). Seni eski kafalılıkla suçlayacaklar, herkes yaka açık saç sakal bir karış arap gibi dolaşmak istiyor. Polisi de böyle, öğretmeni öğrencisi de. Memur sendikası sakal ve kravat için eylem yapıyor bu memlekette.
Km ~ 5 yıl önce
Kokpit ekibinin zaten kravat takması saçma! Adam yolcu vs.görmüyor ve saatlerce o koltukta oturuyor rahat olmasi lazim.bu tip seyleri yazanlar sanki %100 sirketin belirledigi kurallara uyuyorlarda basklarina caka satiyorlar.
Cevap ~ 5 yıl önce
Herkes atip tutmus. Bahsi gecen ucus ekibi TK781 31 Temmuz ucuslu Doh-Ist ucusunu yapan ekiptir. FO lardan birisi kravat takmamisti, sapka kimse takmiyordu, kravat takanlar da oylesine takmisti gevsek gevsek.. yuruyusleri bile sozde 5 yildizli thy ye yakismiyordu.. yoksa yakisiyor muydu?
Arpa ~ 5 yıl önce
Thy bu ekiplerle bir arpa boyu yol alamaz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000