13 Nisan 2022, Çarşamba 13:51:01

THY yeni kurulan birimini duyurdu!

Türk Hava Yolları, Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcılığı biriminin kurulduğunu duyurdu.
  • ACİL GEREKİYOR THY . LÜTFEN BAŞLAYIN GÖREVE.
  • abiii diyen elif can kardeşimizi getirelim koltuğa, selam ve kul hakkı ile...... :))))
  • İç denetim ve kontrol başkanlığı ve başkan yardımcılıkları is coming….
  • Afferin Ahmet Güzel Birim Kurmuşşun..Gonyalı Dolduru ver Bakam oraları .....
  • HUKUK ÜNİTESİNİN ELDEN GEÇİRİLMESİ ŞART. GEREKLİ OLAN BU MUYDU BİLEMEDİM. KANAATİMCE ÖNCE THY SİSTEMİNİN KANUNLARLARIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞMASI İÇİN GÖZLEMCİ OLABİLECEK VE YÖNETİME HUKUKİ AÇIDAN BU KONUDA YOL GÖSTERECEK, HER ŞEYE UYGUNDUR DEYİP, BİLAHARE MAHKEMELERİN TÜMÜNÜN KAYBEDİLMEMESİ İÇİN YÖNETİME BAŞTAN HAYIR DİYECEK / DİYEBİLECEK EVSAFTA İNSANLARI BİR ARAYA GETİREN BİR YAPILANDIRMA ŞART.BU ÜNİTEYİ SORUMLULUK ALMAYA ZORLAMAK GEREK. BU NEDENLE YK BAŞKANLIĞINCA BELİRLENECEK BELİRLİ KONULARDA GENEL MÜDÜRDEN, YK BAŞKANINDAN TALEP EDİLECEK YAZILI ONAYLARDA MUTLAK HUKUK ÜNİTESİNİN KOORDİNASYON PARAFININ ARANMASI YERİNDE OLACAKTIR. BU ÜNİTE İCRACI OLMAYIP BİR İŞTİŞARE ÜNİTESİDİR. TEPE YÖNETİM HUKUK GÖRÜŞÜ MENFİ OLSA BİLE O KONUDA İSTEDİĞİ UYGULAMAYI YAPABİLİR.YETKİ ONDADIR. ASLINDA BU KONUYU ÇOK UZUN DÜŞÜNMEK GEREKİR.
  • aslen Uyumluluğu İzleme Yöneticisi olarak EASA'da tanımlı olan lakin Uncontrolled Airport'a yapılan operasyona bile ses çıkaramayan bir başkanlıktan. TİS i dokümanlarında referans olarak dahi ekleyemedim bu başkanlık bu yaptığı ile bir T.C yasasını ihlal ederken, SHGM yönetmelikleri ve talimatları da yasal olarak neredeyse kanun hükmündeyse işler biraz karışmıyor mu? Madem Uyum Başkan Yardımcılığı var Kalite Güvence Başkanı ne iş yapar? Hoş zaten bir iş yapmaz da zaten, tabelasının da anlamı kaymış olmuyor mu? Madem öyle kapatın gitsin değil mi?
  • Çocukluğumuzda oyuna başlamadan önce kurallar benden diyenin kurallarına göre oynanirdi oyun tamda böyle bir oyunun içerisindeyiz. İlker Aycinin oyun kuralları bitti Ahmet Bolat in kurallarına göre yeni oyun başladı 5m çalışanlarınin hakkını ariyacakmi bu hukuk denilen yeni oyun cevap: Hayır oyunun tek amacı yeni oyunculara yer açmak:)
  • Yerinde isabetli bir adım.Şirket ve çalışanların hukuk açısından doğru adımlar atılmasını sağlar. Tebrikler THY
  • Yeni kurulacak şirkette insallah insanlarin hakkini yemez duzgun maas verirsiniz. 10 senedir yonetim kurulundasiniz hep bir bahaneniz vardir umarim simdi kalmamistir.
  • Olmayan hukuk ve uyumun başkanlığı anca birilerine makam olur gerisi hikaye.

Türk Hava Yolları, Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcılığı biriminin kurulduğunu duyurdu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Yeni Yönetim Kurulu faaliyetleri kapsamında yeni bir adım daha atıldı. Buna göre; Hukuk ve Uyum Başkanlığı bünyesinde Uyum Başkan Yardımcılığı birimi kuruldu.

Bu birimin Ülkemiz başta olmak üzere; BM, AB, ABD ve uluslararası kuruluş ve devletlerce uygulanan yasal düzenlemeler, ambargolar, yaptırımlar, sınırlayıcı finansal regülasyonlar, kara para aklamanın önlenmesi, rüşvet ve yolcuzlukla mücadele, çıkar çatışması ve hediyeleşme ile ilgili görüş taleplerinin cevaplandırılmasından ve söz konusu yasal düzenlenlemelere uyumun sağlanması için gerekli adımların atılmasından sorumlu olacağı öğrenildi.

Yeni açılan birim ile ilgili görüş ve taleplerin de değerlendirileceği bildirildi.

©AirportHaber

THY yeni kurulan birimini duyurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Hukuk ve Uyum Başkanlığı bünyesinde Uyum Başkan Yardımcılığı birimi ~ 2 yıl önce
ACİL GEREKİYOR THY . LÜTFEN BAŞLAYIN GÖREVE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muzo ~ 2 yıl önce
abiii diyen elif can kardeşimizi getirelim koltuğa, selam ve kul hakkı ile...... :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pek yakında ~ 2 yıl önce
İç denetim ve kontrol başkanlığı ve başkan yardımcılıkları is coming….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 2 yıl önce
Afferin Ahmet Güzel Birim Kurmuşşun..Gonyalı Dolduru ver Bakam oraları .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞARTTI ~ 2 yıl önce
HUKUK ÜNİTESİNİN ELDEN GEÇİRİLMESİ ŞART. GEREKLİ OLAN BU MUYDU BİLEMEDİM. KANAATİMCE ÖNCE THY SİSTEMİNİN KANUNLARLARIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞMASI İÇİN GÖZLEMCİ OLABİLECEK VE YÖNETİME HUKUKİ AÇIDAN BU KONUDA YOL GÖSTERECEK, HER ŞEYE UYGUNDUR DEYİP, BİLAHARE MAHKEMELERİN TÜMÜNÜN KAYBEDİLMEMESİ İÇİN YÖNETİME BAŞTAN HAYIR DİYECEK / DİYEBİLECEK EVSAFTA İNSANLARI BİR ARAYA GETİREN BİR YAPILANDIRMA ŞART.BU ÜNİTEYİ SORUMLULUK ALMAYA ZORLAMAK GEREK. BU NEDENLE YK BAŞKANLIĞINCA BELİRLENECEK BELİRLİ KONULARDA GENEL MÜDÜRDEN, YK BAŞKANINDAN TALEP EDİLECEK YAZILI ONAYLARDA MUTLAK HUKUK ÜNİTESİNİN KOORDİNASYON PARAFININ ARANMASI YERİNDE OLACAKTIR. BU ÜNİTE İCRACI OLMAYIP BİR İŞTİŞARE ÜNİTESİDİR. TEPE YÖNETİM HUKUK GÖRÜŞÜ MENFİ OLSA BİLE O KONUDA İSTEDİĞİ UYGULAMAYI YAPABİLİR.YETKİ ONDADIR. ASLINDA BU KONUYU ÇOK UZUN DÜŞÜNMEK GEREKİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şart değildi ~ 2 yıl önce
Hukuğun guguk olduğu yerde hiç te şart değildi.
Kalite Güvence Başkanlığı ~ 2 yıl önce
aslen Uyumluluğu İzleme Yöneticisi olarak EASA'da tanımlı olan lakin Uncontrolled Airport'a yapılan operasyona bile ses çıkaramayan bir başkanlıktan. TİS i dokümanlarında referans olarak dahi ekleyemedim bu başkanlık bu yaptığı ile bir T.C yasasını ihlal ederken, SHGM yönetmelikleri ve talimatları da yasal olarak neredeyse kanun hükmündeyse işler biraz karışmıyor mu? Madem Uyum Başkan Yardımcılığı var Kalite Güvence Başkanı ne iş yapar? Hoş zaten bir iş yapmaz da zaten, tabelasının da anlamı kaymış olmuyor mu? Madem öyle kapatın gitsin değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulgu ~ 2 yıl önce
Bilmeden yazmayın.Bulgu yazıyorlar, böyük işş. Sayelerinde ,uçuş operasyonları yöneten birimlerden daha tecrübeli olup herşeye hakim olduklarından :), uçuş operasyonu güvenli bir şekilde yapılıyor.
Hak mı? Hukuk mu? Güldürmeyin ~ 2 yıl önce
Çocukluğumuzda oyuna başlamadan önce kurallar benden diyenin kurallarına göre oynanirdi oyun tamda böyle bir oyunun içerisindeyiz. İlker Aycinin oyun kuralları bitti Ahmet Bolat in kurallarına göre yeni oyun başladı 5m çalışanlarınin hakkını ariyacakmi bu hukuk denilen yeni oyun cevap: Hayır oyunun tek amacı yeni oyunculara yer açmak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 2 yıl önce
Yerinde isabetli bir adım.Şirket ve çalışanların hukuk açısından doğru adımlar atılmasını sağlar. Tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iştirak meselesi ~ 2 yıl önce
Yeni kurulacak şirkette insallah insanlarin hakkini yemez duzgun maas verirsiniz. 10 senedir yonetim kurulundasiniz hep bir bahaneniz vardir umarim simdi kalmamistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hukuk ve uyum ~ 2 yıl önce
Olmayan hukuk ve uyumun başkanlığı anca birilerine makam olur gerisi hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000