06 Kasım 2015, Cuma 12:52:27

THY Washington’da sefer artırıyor

Türk Hava Yolları’nın ABD’deki üçüncü uçuş noktası Washington’da 4 yılda milyon rakamına dayandı. Temmuz ayında seferleri haftalık 10’a çıkaracak olan THY, 2016 yılı sonunda bir milyonuncu yolcuyu karşılayacak.
  • Şu business class koltukları neden değişmiyor bilen var mı? Hani tam yatar koltuk diyoruz ama 172° yatıyor. Onu da geçtim bu büyüklükteki bir havayoluna yakışmayan dizilimler prestijli bir havayolu hissinden ziyade low cost havayolu hissi uyandırıyor. (777 lerdeki 2-3-2 dizilimi kastettiğim)
  • Allah yolunu acik etsin mudurum. Seviyoruz seni. Selamlar....
  • 3 kare cok geliyordu ekipler yiyip icip serpilip dori oluyordu masallah..1,5 kare olsun bundan kelli kararidir
  • Adamlari otelde yatiriyosun ,yine mutlu olmuyorlar!Kalmayin ozaman kardesim orda!Sirketiniz daha ne yapsin!Turk oldugunuz icin size baska davraniliyorsa ozaman baska tabi.Oyleyse bencede otelin degismesi veya uyarilmasi gerekir!Bunun yapilis seklide genel mudurluk vasitasi ile istasyonun uyarilmasi ile olur!burda abuk subuk yazmayin yani 3-4 senelik adamlar!Soyleyin amiriniz,kaptaniniz yazissin!
  • Otelle ilgili yazan memur arkadasa katiliyorum.Amerika da hicbir yerde bu kosullarda bir muamale yapilmiyor ekiplere(bostonda kalinan otelde bile sesten rahatsiz oldugunuzda; ki otel otobanin ustunde,odanizi degistirirler.Tamamen 2.sinif bir yaklasim..gezmekten bahseden arkadasim;biz otelde kalinan surede ,kaliteli istirihat yapilamadigindan bahsediyoruz,senin yaran nedir?
  • THY'nin Şanghay'daki başarısınin mimarıdır Erkan Bey . Çok çalışkan ve değerli bir kişi . Farklı bakış acıları ve azmi ile herkese de örnek olmustur. Washington'da da mükemmel isler yapacaktır . Yorulun acık olsun .
  • cv'si çok etkileyici.
  • ndan dolayı bu hat yoğundur. Kolay mı? Türkiye gibi kaya timsali sağlam bir ülkeyi bölmeyi hedefliyor Şeytan amerika. Öyle bir iki tıfılla olmaz. Çok ajan lazım güneydoğuda karışıklık çıkarmak için ki bulgular zaten bölgenin ajan kaynadığını ve heryerde cirit attıklarını gösteriyor conilerin.
  • Philadelphia ne zaman başlıyacak yav.
  • Hersey cok guzel ancak kabin ekiplerinin guler yuzunden ve ozverilerinden hic bahsedilmemis. Ayrica her yatida yati suresinin gerekenden kisa olmasindan bu sure icinde ekiplerin dinlenememisinden dolayi kesilen cezalardan da hic bahsedilmemis...

Türk Hava Yolları’nın ABD’deki üçüncü uçuş noktası Washington’da 4 yılda milyon rakamına dayandı. Temmuz ayında seferleri haftalık 10’a çıkarak olan THY, 2016 yılı sonunda bir milyonuncu yolcuyu karşılayacak.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Türk Hava Yolları, ABD’deki uçuş noktasını 8’e çıkardı. Atlanta hattı ile birlikte 9 noktaya sefer düzenleyecek olan THY’nin bu kıtadaki en verimli hatlarından biri Washington oldu. 6 Kasım 2010 tarihinde 4 sefer ile başlayan İstanbul-Washington seferleri 2012 yılından itibaren günlük olarak yapılmaya başlandı.

Doluluk oranlarını da giderek artıran THY, yüzde 85 gibi yüksek bir oran yakalarken 2016 yılının sonunda da bir milyonuncu yolcuyu karşılama hedefi koydu.

ABD’de  uçulan nokta sayısının artmasının mevcut hatlardaki potansiyeli de ortaya çıkardığını söyleyen THY Washington Müdürü Şevki Erkan Erdoğan,  “Yeni bir hat açılışından sonra yakın hatlarda doluluklarımızın artması ve ilave seferlerin eklenmesi, bir hat açılma kararının çok detaylı bir fizibilite çalışmasının ürünü olduğunu gösterir. Hat sayımızın ABD’de giderek artması THY’nin mevcut olan potansiyelini ortaya çıkarması ile ilişkilidir. Bilindiği üzere, THY dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu ünvanını gururla taşımaktadır. Network ağımız bütün dünyayı kapsamakta ve sürekli genişlemektedir. İstanbul, mükemmel coğrafi konumuyla önemli bir transit uçuş noktasıdır ve dünyadaki başlıca aktarım noktalarından biri haline gelmiştir. Havayolumuzun Amerika’daki hatlarının artması ve bu kıtayı daha fazla nokta ile yakınlaştırması hattımızı olumlu etkilemesinin yanısıra marka ismimizi öne çıkararak daha fazla tercih edilmemizi sağlayacaktır. Yeni açılan Miami hattımızı takiben 2016 yılında da Atlanta’dan uçmaya başlayacağız. İlerleyen dönemlerde daha fazla noktadan uçacağımızı da ümit ediyorum. Bu büyüme havayolumuzun sağlam yapısını ve rekabetçi politikasını göstermektedir. Biz THY olarak Washington hattına güveniyoruz ve bu bağlamda önümüzdeki yaz sezonunda uçuşlarımıza ilave 3 sefer daha eklenecek” dedi.



İstanbul-Washington hattında yolcuların THY’yi tercih etmelerinin nedenlerini de sıralayan Erdoğan, “Uluslararası çok sık seyahat eden yolcularımıza cazip gelen ürünlerimiz arasında sürekli büyüyen uçuş rotamız, ödüllü ikram servisimiz, İstanbul’daki CIP Salonu, genç filomuz ve Turkish Corporate Club gibi kurumsal ürünlerimiz bulunuyor. Yolcularımız, günlük uçuşlarımız ve geniş network ağımız sayesinde hemen hemen dünyanın her yerine Türk Hava Yolları konforuyla ulaşabiliyorlar. Yüksek servis kalitemizle havayolumuz ile seyahat eden herkes tekrar aynı deneyimi yaşamak istiyor. Ünlü sporcuların yer aldığı Amerika’daki tanıtım kampanyaları ve başarılı işbirlikleri aracılığıyla marka bilinirliğimiz çok yüksek bir noktaya geldi. 5 yıldır arka arkaya “Skytrax Avrupa’nın En İyi Havayolu” ünvanını kazanan THY artık bir dünya markası olarak tanınıyor ve çok geniş bir müşteri yelpazesine hitap ediyor” diye konuştu.

Birçok ülkenin yurtdışı temsilciliklerinin yanısıra, uluslararası ve etnik kökenli bir kitleye ev sahipliği yapan Washington’ın Ortadoğu, Afrika, Asya destinasyonlarına seyahat eden transit yolcular nedeniyle yüzde 65’lik transit yolcu oranına sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan, Washington hattında business kabinde full-flat koltukların bulunduğu A330-300 tipi uçaklarla seferlerin gerçekleştirildiğini vurguladı.

Erdoğan, yolcuların Washington’ı tercih etme sebeplerini ise şöyle aktardı:

“ABD’nin büyüleyici başkenti Washington, dünyanın başlıca sanat merkezlerinden biridir ve sayısız müzeye ev sahipliği yapmaktadır. Her yıl 16 milyon turistin ziyaret ettiği bu şehir özel mimarisi, tarihi eserleri, görkemli yapıları, çeşitli sanat etkinlikleri ve kültürel festivalleri ile tam bir turizm cennetidir. Öte yandan, siyaset, iş ve akademik çevrelerini de çeşitli konferanslar, fuarlar ve toplantılarda buluşturan bir kenttir. Etnik restoranları, butik kafeleri, alışveriş merkezleri, spor doğa aktiviteleri ile ziyaretçilerin gözde noktalarından biridir. İlaveten, 2011 yılında Washington D.C. ve Ankara’nın kardeş kent anlaşması imzaladığını da vurgulamak isterim. Günlük uçuşlarımızın gerçekleştiği Washington Dulles Havaalanı şehir merkezinden 40 dakikalık mesafededir”

ŞEVKİ ERKAN ERDOĞAN KİMDİR?

1995 yılında üniversitede öğrenciyken havacılık sektörüne adım attı. Bilet satış, istasyon ve pazarlama departmanlarında çalıştı. Kısa bir süre Eğitim Başkanlığı’nda eğitmen olarak da görev aldı. 2011 yılında Şangay Müdürü olarak göreve başladı. Son üç aydır Washington Müdürü olarak görev yapan Erdoğan, evli ve iki çocuk babası.

©AirportHaber

THY Washington’da sefer artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

~ 8 yıl önce
Şu business class koltukları neden değişmiyor bilen var mı? Hani tam yatar koltuk diyoruz ama 172° yatıyor. Onu da geçtim bu büyüklükteki bir havayoluna yakışmayan dizilimler prestijli bir havayolu hissinden ziyade low cost havayolu hissi uyandırıyor. (777 lerdeki 2-3-2 dizilimi kastettiğim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 8 yıl önce
Allah yolunu acik etsin mudurum. Seviyoruz seni. Selamlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
3 kare cok geliyordu ekipler yiyip icip serpilip dori oluyordu masallah..1,5 kare olsun bundan kelli kararidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu etmek zor ~ 8 yıl önce
Adamlari otelde yatiriyosun ,yine mutlu olmuyorlar!Kalmayin ozaman kardesim orda!Sirketiniz daha ne yapsin!Turk oldugunuz icin size baska davraniliyorsa ozaman baska tabi.Oyleyse bencede otelin degismesi veya uyarilmasi gerekir!Bunun yapilis seklide genel mudurluk vasitasi ile istasyonun uyarilmasi ile olur!burda abuk subuk yazmayin yani 3-4 senelik adamlar!Soyleyin amiriniz,kaptaniniz yazissin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otel konusu ~ 8 yıl önce
Otelle ilgili yazan memur arkadasa katiliyorum.Amerika da hicbir yerde bu kosullarda bir muamale yapilmiyor ekiplere(bostonda kalinan otelde bile sesten rahatsiz oldugunuzda; ki otel otobanin ustunde,odanizi degistirirler.Tamamen 2.sinif bir yaklasim..gezmekten bahseden arkadasim;biz otelde kalinan surede ,kaliteli istirihat yapilamadigindan bahsediyoruz,senin yaran nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pekiyi ~ 8 yıl önce
THY'nin Şanghay'daki başarısınin mimarıdır Erkan Bey . Çok çalışkan ve değerli bir kişi . Farklı bakış acıları ve azmi ile herkese de örnek olmustur. Washington'da da mükemmel isler yapacaktır . Yorulun acık olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cv ~ 8 yıl önce
cv'si çok etkileyici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajan akını ~ 8 yıl önce
ndan dolayı bu hat yoğundur. Kolay mı? Türkiye gibi kaya timsali sağlam bir ülkeyi bölmeyi hedefliyor Şeytan amerika. Öyle bir iki tıfılla olmaz. Çok ajan lazım güneydoğuda karışıklık çıkarmak için ki bulgular zaten bölgenin ajan kaynadığını ve heryerde cirit attıklarını gösteriyor conilerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PHL ~ 8 yıl önce
Philadelphia ne zaman başlıyacak yav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewart ~ 8 yıl önce
Hersey cok guzel ancak kabin ekiplerinin guler yuzunden ve ozverilerinden hic bahsedilmemis. Ayrica her yatida yati suresinin gerekenden kisa olmasindan bu sure icinde ekiplerin dinlenememisinden dolayi kesilen cezalardan da hic bahsedilmemis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000