27 Ağustos 2010, Cuma 10:18:40

THY VİETNAM'A UÇACAK

Vietnam Ankara Büyükelçisi Duong Huynh Lap ve Büyükelçilik Müsteşarı Houng Nhuyen Thu, Türk Hava Yolları'nın Vietnam'a direk uçuş başlatacağını ifade etti. Thu "Türk Hava Yolları'nın direk seferi iki ülke arasında pazarın gelişmesi için çok önemli. İş adamlarına vizeleri bekletmeden vereceğiz" dedi.
  • vietnam tek vietnamdır ne kuzey ne güney eer tarih bilmosan susmalisın. lise bitmeyen bir yorumcu. türkiye ve vietnam samimi bir ortak arkadaslık kuıruluyorz. birbrimze saygı duyoruz. kendinn ülken önem bakabilir ama baskana fazla üstüne koymayn
  • Sayın iş adamları bu yazımı okuyunuz. Geçen mart-nisan döneminde vietnamdaydım. Her yer motorsiklet araba yok denecek kadar az toplu taşım yok. Her ne kadar motorların çoğu çinden gelse de bu ülkede çok fazla motorsikklet ve yedek parça ihtiyacı olduğu kesin. İkinci olarak ben kendim gibi bütün turistlerin yiyecek düzgün yemek sıkıntısı çektiğini gördüm. Vietnam düzgün mutfağı olan avrupa ve ortadoğu yemeklerini yapabilecek restoranların açlığını çekiyor. Kaliteli restoran işletmesi ve yine çok az olan cafe işletmesi çok para getirebilir.
  • Açılan her yeni uçuş noktası yeni bir ticari hedefdir aynı zamanda kültürel alışveriş karşılıklı yeni bir pazar. Vietnam yeni uyanan ülkelerden daha doğrusu Türkiyenin yeni keşif ettiği ülkelerden..Bu ülke acaba neler ithal ediyor onları tespit etmek lazım aynı zaman ülkede yatırım şartları ne kadar cazip ve hangi sektörlerde yatırım yapılma...
  • lelleli havacılığı ne kadar biliyorsun merak ediyorum sen hiç uçağı yakından gördünmü :=) sadece havadan mı izliyorsun ben 11 senedir havacıyım senin kadar ahkam kesmiyorum ne cevherler var heberimiz yok :=)
  • Eksik olan seyler sunlar: Vietnam'da Ho Chi Minh'e yani SGN ye uculacak. Direk ucus, non-stop degil. Ucuslar haftada 4 gun BKK'tan aktarmali yapilacak. Bu ucuslar Airbus 340-300 ucaklari ile yapilacak.
  • Vietman hattına sanırım 330ların menzili yetersiz.Tahminimce via Bangkok olarak uçuşlar gerçekleşir.Jakarta uçuşlarıda via Singapur olarak icraa ediliyor bildiğimiz üzere..Saygılar
  • KOLOMBİYA' ya da sefer düzenlemeyi düşünüyor musunuz? % 100 kar payı var benden söylemesi...
  • ya bu aeroflotçu arkadaş ne ayaksın hocam sen ya böle saçma sapan şeyler yazıp duruyosun buraya yok hat dolmaz bişi olmaz ya ben daha boş giden uçak görmedim senelerdir sen hangi ara gördün. biraz adam akıllı şeyler yazda bizde birileri yorum yapmış diye okuyalım.
  • yolcu sayısını bırak da sefer başlayınca görelim. her açılan yeni hatta aynı muhabbet geçiyor ama uçak iyi kötü doluyor. yolcu potansiyeli var ki hat açılıyor. inşallah aeroflotunda yolcusunu çalacağız:)))
  • Vietnam destinasyonlarinda Aeroflot'a onemli gorevler dusuyor.Zaten Thy'nin Vietnama A330 kaldiracagini dusunuyorum.Yolcu sayisi sefer basina 100-110 u gecmez!!
Vietnam Ankara Büyükelçisi Duong Huynh Lap ve Büyükelçilik Müsteşarı Houng Nhuyen Thu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı odasında ziyaret etti.

Türkiye ve Vietnam ilişkilerine yönelik konuşan ikili, Vietnam ve İzmir'in ticari ilişkilerinin gelişmesi gerektiğini belirtti.

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Vietnam gezisi düzenleyeceklerini belirten Vietnam Ankara Büyükelçisi Duong Huynh Lap, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı da geziye davet etti.

İzmir'in çok büyük bir ekonomiye sahip olduğunu belirten Duong Huynh Lap; "Vietnamlı iş adamlarını, İzmirli iş adamları ile bir araya getirmek istiyorum. Vietnam'a gitmek isteyen İzmirli iş adamlarının vizelerini hemen vereceğiz. Vietnam'dan birçok iş adamımız İzmir Enternasyonel Fuarı'na katılmak için geliyor. Ayrıca, Türk Hava Yolları (THY) Türkiye'den Vietnam'a direk sefer düzenlemeye başlayacak. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Vietnam'a gelmeyi planlıyor. Sizi de aralarında görmek isteriz. Türkiye ile Vietnam arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesini istiyoruz" dedi.

ÜLKEMİZDE REKLAM YAPIN

Fuar çalışmaları yüzünden çok yoğun çalıştıklarını dile getiren İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, şöyle konuştu: "Vietnam ile ilişkiler devam etmeli. 70 bin üyemiz bulunmakta. Biz elimizden geldiği kadar ilişkileri ayakta tutacağız. Ancak biz Vietnam'ı savaşlardan hatırlarız. Birçok ülkeye gittim ancak Vietnam'ı görmedim. Vietnam ile Türkiye arasındaki vizeleri kaldırsanız çok iyi olur. Türkiye şu an dünyanın en iyi 16. ekonomisine sahip. 2023'te ilk 10 ekonomide yer almak istiyoruz. Sizin ülkemizde reklam yapmanızı öneririm. THY direk uçuşlara başlayacakken, turizm ve reklamcılığa önem vermeniz gerekir. Sayın Zafer Çağlayan'ın masasında dünya haritası bulunmakta bu Türkiye'nin her yerinin bir pazar olduğunu gösteriyor. Herkes gibi bizimde hedefimiz dünya pazarıdır. Tabi ki İzmirli iş adamlarını Vietnam'a yönlendirmeyi düşünüyoruz. Sizinde İzmir'de bir Vietnam Fahri Konsolosluğu açmanızı öneririm."
THY VİETNAM'A UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
vietnam tek vietnamdır ne kuzey ne güney eer tarih bilmosan susmalisın. lise bitmeyen bir yorumcu. türkiye ve vietnam samimi bir ortak arkadaslık kuıruluyorz. birbrimze saygı duyoruz. kendinn ülken önem bakabilir ama baskana fazla üstüne koymayn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın iş adamları bu yazımı okuyunuz. Geçen mart-nisan döneminde vietnamdaydım. Her yer motorsiklet araba yok denecek kadar az toplu taşım yok. Her ne kadar motorların çoğu çinden gelse de bu ülkede çok fazla motorsikklet ve yedek parça ihtiyacı olduğu kesin. İkinci olarak ben kendim gibi bütün turistlerin yiyecek düzgün yemek sıkıntısı çektiğini gördüm. Vietnam düzgün mutfağı olan avrupa ve ortadoğu yemeklerini yapabilecek restoranların açlığını çekiyor. Kaliteli restoran işletmesi ve yine çok az olan cafe işletmesi çok para getirebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Açılan her yeni uçuş noktası yeni bir ticari hedefdir aynı zamanda kültürel alışveriş karşılıklı yeni bir pazar. Vietnam yeni uyanan ülkelerden daha doğrusu Türkiyenin yeni keşif ettiği ülkelerden..Bu ülke acaba neler ithal ediyor onları tespit etmek lazım aynı zaman ülkede yatırım şartları ne kadar cazip ve hangi sektörlerde yatırım yapılma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lelleli havacılığı ne kadar biliyorsun merak ediyorum sen hiç uçağı yakından gördünmü :=) sadece havadan mı izliyorsun ben 11 senedir havacıyım senin kadar ahkam kesmiyorum ne cevherler var heberimiz yok :=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eksik olan seyler sunlar: Vietnam'da Ho Chi Minh'e yani SGN ye uculacak. Direk ucus, non-stop degil. Ucuslar haftada 4 gun BKK'tan aktarmali yapilacak. Bu ucuslar Airbus 340-300 ucaklari ile yapilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vietman hattına sanırım 330ların menzili yetersiz.Tahminimce via Bangkok olarak uçuşlar gerçekleşir.Jakarta uçuşlarıda via Singapur olarak icraa ediliyor bildiğimiz üzere..Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KOLOMBİYA' ya da sefer düzenlemeyi düşünüyor musunuz? % 100 kar payı var benden söylemesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu aeroflotçu arkadaş ne ayaksın hocam sen ya böle saçma sapan şeyler yazıp duruyosun buraya yok hat dolmaz bişi olmaz ya ben daha boş giden uçak görmedim senelerdir sen hangi ara gördün. biraz adam akıllı şeyler yazda bizde birileri yorum yapmış diye okuyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu sayısını bırak da sefer başlayınca görelim. her açılan yeni hatta aynı muhabbet geçiyor ama uçak iyi kötü doluyor. yolcu potansiyeli var ki hat açılıyor. inşallah aeroflotunda yolcusunu çalacağız:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vietnam destinasyonlarinda Aeroflot'a onemli gorevler dusuyor.Zaten Thy'nin Vietnama A330 kaldiracagini dusunuyorum.Yolcu sayisi sefer basina 100-110 u gecmez!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000