29 Eylül 2015, Salı 16:09:42

THY ve Zorlu'dan işbirliği

Zorlu Center, dünya genelinde en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları'yla birlikte çok özel bir kampanyaya imza attı.
  • Zorlu center in isi zor kiralar cok ucuk ve o bolgede bir suru rakibi varken kar etmesi mumkun degil! Yapacak tek sey vestel cep telefonunu millete kitlemek:)
  • Mil kampanyalarının en verimlisi belki 7-8 sene önce opet ten yakıt alımına 1 lira 1 mil kampanyası idi. Yani o ay mesela 1000 liralık yakıt alsan 1000 mil hesabina ekleniyor. Ayrıca bu yakıt alımını miles&smiles kredi kartı ile yapınca alışverişten kazandığın mil de ayrıca ekleniyordu. Ballı lokma tatlısı idi resmen. Şu anda ise sürekli mil kampanyası olarak THY&MİGROS işbirliğinin 1money 20 mil kampanyası var. Money veren ürünler iyi takip edilirse ayda 2000 mil ve üstü kazanilabiliyor
  • zorlu center bitik kiralarda çok pahalı devamlı kampanya peşindeler bence kiraları düşürün direk 50% yoksa batarsınız!
  • Zorlu World bu ülkenin en önemli değeridir. Diğer yabancı ve Zorlu olmayan World üyelerinden vergi alınmalıdır.
  • Sanki Eski uyeler mile Larini kullanabildiler, bir siz eksiktiniz gelin gelin mile dagitiyorlar
  • ben bunu bir muhtarlara sorayım sonra size dönüp bilgi verecem:)

Zorlu Center, dünya genelinde en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları'yla birlikte çok özel bir kampanyaya imza attı.

Zorlu World üyeleri, Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles kapsamında 21 Eylül -  11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanyada Zorlu Center'dan yapacakları toplam 300 TL ve üzeri alışverişten, 1000 Mil kazanacak. Kampanya kapsamında, milyonlarca Mil hediye edilecek.

Zorlu World üyeleri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilecek. Tek seferde 300 TL harcama şartı aranmayacak, farklı üye işyerlerinden minimum 100 TL’lik faturalar ile toplam 300 TL’lik harcama tutarına ulaşan kullanıcı 1000 mil kazanmaya hak kazanacak. Kişilerin Milleri, kampanya bitiminden 1 ay sonra, yasal iade süresi bitiminde yüklenecek.

Geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center tarafından gerçekleştirilen Miles&Smiles kampanyası büyük ilgi görmüş, milyonlarca Mil hediye edilmişti. Zorlu Center yoğun istek üzerine Miles&Smiles Programı’yla birlikte hazırladığı bu yepyeni kampanyasıyla da ziyaretçilerine kazandırmaya devam edecek.

THY ve Zorlu'dan işbirliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Zor ~ 9 yıl önce
Zorlu center in isi zor kiralar cok ucuk ve o bolgede bir suru rakibi varken kar etmesi mumkun degil! Yapacak tek sey vestel cep telefonunu millete kitlemek:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kampanya ~ 9 yıl önce
Mil kampanyalarının en verimlisi belki 7-8 sene önce opet ten yakıt alımına 1 lira 1 mil kampanyası idi. Yani o ay mesela 1000 liralık yakıt alsan 1000 mil hesabina ekleniyor. Ayrıca bu yakıt alımını miles&smiles kredi kartı ile yapınca alışverişten kazandığın mil de ayrıca ekleniyordu. Ballı lokma tatlısı idi resmen. Şu anda ise sürekli mil kampanyası olarak THY&MİGROS işbirliğinin 1money 20 mil kampanyası var. Money veren ürünler iyi takip edilirse ayda 2000 mil ve üstü kazanilabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorlu ~ 9 yıl önce
zorlu center bitik kiralarda çok pahalı devamlı kampanya peşindeler bence kiraları düşürün direk 50% yoksa batarsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorlu Center ~ 9 yıl önce
Zorlu World bu ülkenin en önemli değeridir. Diğer yabancı ve Zorlu olmayan World üyelerinden vergi alınmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyk ~ 9 yıl önce
Sanki Eski uyeler mile Larini kullanabildiler, bir siz eksiktiniz gelin gelin mile dagitiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtar ~ 9 yıl önce
ben bunu bir muhtarlara sorayım sonra size dönüp bilgi verecem:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000