18 Mayıs 2009, Pazartesi 10:24:20

"THY ve tüm şirketlere tarihi çağrı"

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti için havayolu şirketlerimizin de birşeyler yapması gerektiğini örnekleyerek köşesine taşımış. İşte Ali Kıdık'ın yazısı...
  • Çok hoş ve yerinde bir fikir,oldukçada yerinde.Katılmayanlara katılmıyorum.Çünki uçakların hepsi ground olacak değil ya.Bakım sırası gelene bu logolar ve tanıtım figürleri yapılabilir.Ayrıca Türk Sivil Havacılıgı sıkıntıda filanda değil,her firma krizi bu dönemde hepside iyi yönetti.Hepsinin yöneticilerini ve ekipleri kutluyorum.Bu iş biraz gönül birazda para işi.Ben diyorum ki (yanılmıyorsam ya Başbakanlık ya da Kültür Bakanlıgı) bünyesinde bir tanıtım fonu var.Birazını onlar birazını da sevgili Patronlar üstlense bu iş harika olur ve Avrupa da çatlar hasedinden.Hadi bakalım turizm sezonu başlıyor.Rastgele
  • hollandalılarla ilgili tesbit gayet guzel ve yerinde...
  • bu COK GÜZEL FIKIR iSTANBULU BUNDAN DAHA IYI TANITA BILIRMIYIZ ACABA? BUNUN MAALIYETINE GELINCE BUNU KARSILAYACAK O KADAR COK KAYNAK VARKI YETERKI KAFA CALISTIRALIM .BU HIC BIR MESELE DEGIL: VE KESINLIKLE HAVAYOLLARININ SIRTINA BINMEZ. SU YURT DISI CIKIS FONLARI NE OLUYOR ACABA? KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIGININ REKLAM BÜTCESI YURT DISI ICIN ACABA NEDIR? DAHA SAYALIMMI?
  • Sayın Kıdık bu yazıdaki fikirlerinize kesinlikle katılmıyorum. 1-Amstardam kazamızdada Türk sivil havacılığı olarak Hollandayı suçladık ve rezil olduk. Kulelerinde sorun çıkmadı kaza pilotja olarak kayda geçti 2-Şimdide hollandayı saçma sapan ve elimizde bir done olmadan suçlamamalıyız. Bu komploculuğu bırakmalıyız. 3-Uçakların boyalarının değişmesi o kadar uçağın ground olmasının maliyetini biliyormusunuz. Ayrıca şirketlerimiz zaten zor günler yaşarken birde bu maliyetlerimi karşılıyacaklar. Tamer özdoğan.
  • Bütün yolcuların KLM Harici diğer şirketlerle uçmaları gerekir böyle bir düşünce içinde ise KLM. çünkü bu ticari ahlaka aykırı bir şey. belkide bilerek getirdi ülkemize o domuz gribi virüsü taşıyan yolcuları. Başta Thy olmak üzere diğer şirketlerimizle uçun. KLM ile uçmayın.
  • çok harika bir düşünce ve öneri umarım havayolu şirketleri bunu yaparlar

Tüm dünyayı ayağa kaldıran Domuz Gribi, sonunda ülkemize de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan KLM uçağıyla gelen Irak kökenli ABD vatandaşı olan aynı aileden iki kişi ile giriş yaptı.

Domuz Gribi şüphesiyle 110 kişi muayene ettirildi ve muayeneler sonunda virüse dair bir bulguya rastlanmadı.

Hollandalı KLM şirketiyle ülkemize gelen virüs kuşkusuz Hollanda'yı sevindirmiş olmalı ki "Tükiye'de Domuz Gribi var. Sakın Türkiye'ye gitmeyin" diyerek Türk Turizmini baltalamaya çalışıyor.

Genel Yayın Koordinatörümüz Ali Kıdık, bu hafta köşesinde havayolu şirketlerimize çok önemli bir çağrıda bulundu.

ALİ KIDIK'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

"THY ve tüm şirketlere tarihi çağrı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Çok hoş ve yerinde bir fikir,oldukçada yerinde.Katılmayanlara katılmıyorum.Çünki uçakların hepsi ground olacak değil ya.Bakım sırası gelene bu logolar ve tanıtım figürleri yapılabilir.Ayrıca Türk Sivil Havacılıgı sıkıntıda filanda değil,her firma krizi bu dönemde hepside iyi yönetti.Hepsinin yöneticilerini ve ekipleri kutluyorum.Bu iş biraz gönül birazda para işi.Ben diyorum ki (yanılmıyorsam ya Başbakanlık ya da Kültür Bakanlıgı) bünyesinde bir tanıtım fonu var.Birazını onlar birazını da sevgili Patronlar üstlense bu iş harika olur ve Avrupa da çatlar hasedinden.Hadi bakalım turizm sezonu başlıyor.Rastgele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hollandalılarla ilgili tesbit gayet guzel ve yerinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu COK GÜZEL FIKIR iSTANBULU BUNDAN DAHA IYI TANITA BILIRMIYIZ ACABA? BUNUN MAALIYETINE GELINCE BUNU KARSILAYACAK O KADAR COK KAYNAK VARKI YETERKI KAFA CALISTIRALIM .BU HIC BIR MESELE DEGIL: VE KESINLIKLE HAVAYOLLARININ SIRTINA BINMEZ. SU YURT DISI CIKIS FONLARI NE OLUYOR ACABA? KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIGININ REKLAM BÜTCESI YURT DISI ICIN ACABA NEDIR? DAHA SAYALIMMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Kıdık bu yazıdaki fikirlerinize kesinlikle katılmıyorum. 1-Amstardam kazamızdada Türk sivil havacılığı olarak Hollandayı suçladık ve rezil olduk. Kulelerinde sorun çıkmadı kaza pilotja olarak kayda geçti 2-Şimdide hollandayı saçma sapan ve elimizde bir done olmadan suçlamamalıyız. Bu komploculuğu bırakmalıyız. 3-Uçakların boyalarının değişmesi o kadar uçağın ground olmasının maliyetini biliyormusunuz. Ayrıca şirketlerimiz zaten zor günler yaşarken birde bu maliyetlerimi karşılıyacaklar. Tamer özdoğan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bütün yolcuların KLM Harici diğer şirketlerle uçmaları gerekir böyle bir düşünce içinde ise KLM. çünkü bu ticari ahlaka aykırı bir şey. belkide bilerek getirdi ülkemize o domuz gribi virüsü taşıyan yolcuları. Başta Thy olmak üzere diğer şirketlerimizle uçun. KLM ile uçmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok harika bir düşünce ve öneri umarım havayolu şirketleri bunu yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000