29 Ocak 2010, Cuma 11:15:54

THY ve Spanair birbirlerinin kodunu kullanacak

Anlaşma kapsamında, her iki havayolu uçuşlarında birbirlerinin kodlarını kullanabilecek... THY konu ile ilgili basın bildirisi yayınladı...
  • barselonayı başka türlü direkt olarak uçuramayacaklarını biliyorlar.onun için yapmışlardır.
  • yine mi kapitülasyonlar devrine başlıyoruz iç hatlarımızı böylelikle bir hiçe satıyoruz...14
  • Spanair, MD kazasından sonra gözümden düştü.
  • Çok şahane. Birde lobi gücümüz olsa şu İspanya Sivil Havacılık'a baskı yapıp Barcelona takımının uçuşlarını oradan kaldırabilsek ama ileride oda olur. Aslında önce özgüven sonra bu tip anlaşmalar vs gelir ama bizde süreç tersten işliyor bunlarlar güven artırmaya çalışıyoruz.

İşbirliği kapsamında, Türk Hava Yolları, Spanair tarafından icra edilen iç hat uçuşlarında “TK” kodunu kullanabilecektir. Aynı zamanda, Ortaklığımız tarafından icra edilen Barselona, Madrid ve Ankara uçuşlarında Spanair, “JK” kodunu kullanabilecektir. Ortak uçuşlar 1 Şubat 2010 tarihi itibari ile başlayacaktır.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Temel Kotil, Spanair ile gerçekleştirilen ortak uçuş anlaşmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ve Star Alliance’a üyelikten kaynaklanan sinerji ile, hem Türk Hava Yolları, hem de Spanair için bu anlaşmanın yolcularımıza daha fazla hizmet sunma sürecinde son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bu anlaşma ile İspanya’nın iç hat uçuş noktaları, Türk Hava Yolları’nın 119 dış ve 37 iç hattan oluşan güçlü uçuş ağına bağlanabilecektir.

Spanair CEO’su Michael Balint Szücs, Türk Hava Yolları ile başlattıkları ortak uçuşlar ile İspanya’dan dünyaya yüksek kalite standartlarında daha fazla bağlantılı uçuş sunduklarını belirtirken, bu işbirliğini bir stratejik ortaklık olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Türk Hava Yolları, 22 havayolu ile ortak uçuşlar icra etmektedir. Ortaklığımızın bu çerçevede, Air China, Air India, Croatia Airlines, Egypt Air, LOT Polish, Lufthansa, Pakistan Int’l Airlines, Royal Air Maroc, Sun Express, TAP Portugal, Austrian Airlines, United Airlines, Asiana Airlines, Syrian Arab Airlines, ANA All Nippon, Air Malta, Singapore Airlines, Malaysia Airlines  B&H Airlines, Etihad Airlines, Ethiopian Airlines ve Spanair ile işbirliği yapmaktadır.

Spanair’ın şu an itibari ile Air Canada, airBaltic, Air Europa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, EgyptAir, EstonianAir, LOT Polish Airlines, Lufthansa, SAS, SWISS, TAP Portugal, THAI, Turkish Airlines ve US Airways dahil olmak üzere toplam 15 havayolu ile ortak uçuş anlaşması bulunmaktadır.

THY ve Spanair birbirlerinin kodunu kullanacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
barselonayı başka türlü direkt olarak uçuramayacaklarını biliyorlar.onun için yapmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine mi kapitülasyonlar devrine başlıyoruz iç hatlarımızı böylelikle bir hiçe satıyoruz...14

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Spanair, MD kazasından sonra gözümden düştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok şahane. Birde lobi gücümüz olsa şu İspanya Sivil Havacılık'a baskı yapıp Barcelona takımının uçuşlarını oradan kaldırabilsek ama ileride oda olur. Aslında önce özgüven sonra bu tip anlaşmalar vs gelir ama bizde süreç tersten işliyor bunlarlar güven artırmaya çalışıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000