25 Mart 2008, Salı 12:21:43

THY ve Milli Takım ELELE!

Milli Havayolumuz Türk Havayolları, Milli Takımımıza sponsor oldu. Türk Havayolları hangarında gerçekleştirilen imza töreniyle Milli Takımın resmi ulaşım sponsoru THY oldu.

İmza törenine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ. Genel Müdürü İsmail Demir, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim ve A Milli Takım futbolcuları katıldı.

Federasyon Başkanı Hasan Doğan ve Fatih Terim’in gelişini kapıda karşılayan Candan Karlıtekin ve Temel Kotil arasında yaşanan sıcak sohbetin ardından imza törenine geçildi.

İmza töreninden önce konuşan Candan Karlıtekin, ‘Milli Havayolumuz Türk Havayolları ve Milli Takımızın birleşmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte Milli Takım’ın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Milli takımımıza sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. THY ve Milli takım ayrı ayrı düşünülemez. Takımımızın başarısından şüphemiz yok’ şeklinde konuştu.

Daha sonra duygularını dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ise, ‘Milli havayolumuz Türk Havayoları’nın sponsorumuz olmasından dolayı son derece mutluyuz. Öncesinde sponsorluktan çekilen THY’nin şimdi tekrar sponsorumuz olması bizi sevindirdi. Sponsorluk gelirinde önemli düşme olan Milli takımımızın biz göreve geldikten sonra tekrar gelirinde artış olmuştur. 14 milyon dolardan 23.2 milyon dolara çıkan gelirimizle önemli aşama kaydettik. Artık hep birlikte daha ileriye’ şeklinde konuştu.

İmza töreninden sonra futbolcularla birlikte görüntü verilmesinin ardından uçağa yerleşen Milli Takım, Beyaz Rusya ile oynayacağı özel karşılaşma için yola çıktı.

THY ve Milli Takım ELELE!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000