03 Aralık 2014, Çarşamba 21:20:54

THY VE LUFTHANSA ORTAKLIĞINDA FLAŞ GELİŞME!

Lufthansa ile Türk Hava Yolları'nın uzun uçuşlar için planladığı projenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...
  • Bilanz 2012 Die Gesellschaft hat ein Eigenkapital von 25 T€, das durch den Jahresfehlbetrag aus 2011 vollständig aufgezehrt wurde. Der auf der Aktivseite ausgewiesene nicht durch Eigenkapital gedeckte Fehlbetrag hat sich aufgrund das positive Jahresergebnisses in 2012 von 4,6 Mio. € auf 4,3 Mio. € reduziert. Zur Deckung des Fehlbetrages besteht eine unbeschränkte Patronatserklärung mit Rangrücktritt des Gesellschafters SunExpress Türkei.
  • THY'den güzel haberler aldık sık sık... Uzun uçuş yapmadım ama kısa uçuşlarda hem kaliteli hizmet veriyor hem de güzel bilet buluyoruz :)
  • sunexpress turkiye'de tk ve lh payları eşit. ancak sunexpress germany için bu durum sözkonu değil gibi. thy faaliyet raporunda şöyle bir ifade var "2011 yılında Alman kuruluşu Stiftung ve Sun Express’in %50-50 ortak girişimi ile Sun Express Deutchland GmbH firması kurulmuştur". Dolayısıyla sunexpress germany için thy payı %25 gibi görünüyor. yanlış mıyım?
  • LH a söyleyin yaparken öpsünler daha çok zevk alırız....
  • LH şu an elinden geleni yapıyor cevresinde ki havayollarına zarar vermek için. Geçmişte görünen iflas ve batırmalar gibi. Ve bunu hiç gözünü kırpmadan ve acımadan yapan bir şirket. Peki bu ortalık da THY nın avantası ne? Sadece ismen olan bir ortaklık olmasın? Bu kadar ucuz olmayacaktın THY! Şu an durumlar sıkışık zaten Almanya da. LH nın yardımını gene THY koştu. Bakalım ayni durum da LH nasıl bir yardım eli uzatacak?
  • Long range low cost operasyonlar ancak kalıcı düşük yakıt maliyeti ile mümkün. LH yine kendi ayağına sıkıyor. Üründen kısarak Emirates, THY, Qatar ve Etihad ile rekabet edebileceklerini sanıyorlar. Low Cost'u müşteri hizmetinden kısarak değil, operasyon maliyetlerini düşürerek elde edemiyorlar. Ancak tatil destinasyonlarında şansı olabilir.
  • Sunexpress adına iyi bir gelişme şirket her iki tarafta büyüyor çalışanlar için bir sıkıntı yok
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • S:)) hayirlisi
  • Zaten su lanet afrikaya hep biz gidelim.

Lufthansa yönetim kurulu uzun uçuşlar için THY ile yürütülen projeyi onayladı.

Uzun uçuşlarda düşük maliyetli iş modeli ile başlatılacak proje Sunexpress Almanya Havayolları üzerinden yürütülecek.

Daha önce konuşulduğu gibi yeni bir havayolu kurulmayacak. Airporhaber'in edindiği bilgiye göre projeye ilk etapta 3 Airbus 330 ile başlanacak. Kısa sürede uçak sayısı 7 olacak. Uçaklar wetlease yöntemiyle Sunexpress Almanya'ya verilecek. Tıpkı Anadolujet'te olduğu gibi uçuş ekipleri Sunexpress tarafından sağlanacak.

Düşük maliyetli iş modeli ile uzun mesafeli uçuşlar yapılacak. İlk etapta Güney Afrika, Uzak Asya ve ABD'de Florida gibi noktalara uçulacak.

Uçuşların ne zaman başlayacağına ilişkin kesin bilgi verilmezken bu projede suskunluğunu koruyan THY'nin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

©AirportHaber Özel

THY VE LUFTHANSA ORTAKLIĞINDA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Deutschland ~ 9 yıl önce
Bilanz 2012 Die Gesellschaft hat ein Eigenkapital von 25 T€, das durch den Jahresfehlbetrag aus 2011 vollständig aufgezehrt wurde. Der auf der Aktivseite ausgewiesene nicht durch Eigenkapital gedeckte Fehlbetrag hat sich aufgrund das positive Jahresergebnisses in 2012 von 4,6 Mio. € auf 4,3 Mio. € reduziert. Zur Deckung des Fehlbetrages besteht eine unbeschränkte Patronatserklärung mit Rangrücktritt des Gesellschafters SunExpress Türkei.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rana Bulutl ~ 9 yıl önce
THY'den güzel haberler aldık sık sık... Uzun uçuş yapmadım ama kısa uçuşlarda hem kaliteli hizmet veriyor hem de güzel bilet buluyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir soru ~ 9 yıl önce
sunexpress turkiye'de tk ve lh payları eşit. ancak sunexpress germany için bu durum sözkonu değil gibi. thy faaliyet raporunda şöyle bir ifade var "2011 yılında Alman kuruluşu Stiftung ve Sun Express’in %50-50 ortak girişimi ile Sun Express Deutchland GmbH firması kurulmuştur". Dolayısıyla sunexpress germany için thy payı %25 gibi görünüyor. yanlış mıyım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
LH a söyleyin yaparken öpsünler daha çok zevk alırız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ne kazanıyor? ~ 9 yıl önce
LH şu an elinden geleni yapıyor cevresinde ki havayollarına zarar vermek için. Geçmişte görünen iflas ve batırmalar gibi. Ve bunu hiç gözünü kırpmadan ve acımadan yapan bir şirket. Peki bu ortalık da THY nın avantası ne? Sadece ismen olan bir ortaklık olmasın? Bu kadar ucuz olmayacaktın THY! Şu an durumlar sıkışık zaten Almanya da. LH nın yardımını gene THY koştu. Bakalım ayni durum da LH nasıl bir yardım eli uzatacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İOS ~ 9 yıl önce
Long range low cost operasyonlar ancak kalıcı düşük yakıt maliyeti ile mümkün. LH yine kendi ayağına sıkıyor. Üründen kısarak Emirates, THY, Qatar ve Etihad ile rekabet edebileceklerini sanıyorlar. Low Cost'u müşteri hizmetinden kısarak değil, operasyon maliyetlerini düşürerek elde edemiyorlar. Ancak tatil destinasyonlarında şansı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 9 yıl önce
Sunexpress adına iyi bir gelişme şirket her iki tarafta büyüyor çalışanlar için bir sıkıntı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine bize...... ~ 9 yıl önce
neden bu low cost Amerika uçuşlar almanyadan başlamıyor da turkiyeden başlıyor????? buradan bilet alacak yolcular tk yolcuları. neden Lufthansa almanyadan lowcost sefer başlatarak kendi müşterisini paylaşmıyor da biz paylaşıyoruz?
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
S:)) hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zaten su lanet afrikaya hep biz gidelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT/JNB ~ 9 yıl önce
guney afrika deniyor lanet afrika degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000