13 Ağustos 2015, Perşembe 14:27:37

THY ve LOT arasında imzalar atıldı

Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları ticari bağlarını genişletiyor. Her iki havayolu imzaladıkları Niyet Mektubu çerçevesinde Polonya, Türkiye ve öte noktaları kapsayan pazarlarda ticari işbirliğini genişletecek; ayrıca mevcut durumdaki işbirliğini daha da derinleştirecek.
  • Belçika'da aynı burda Romanya lilar hırsızlık yapıyor büyük basbela
  • maşallah içimizde ama irlandalı varmışta yeni yeni gün yüzüne çıkıyo bu thy derdi nedir bi anlasam keşke gerçi israil veya ingiliz hava yolları olaydı göklere çıkarırdınız ya neyse
  • Avrupa'da en çok hırsızlık yapan halk Polonya kökenlidir. is birliği yapmak ? Thy you have lost your common sense!! Cüzdaniza ve cantaniza dikkat ediniz
  • ben size gecen demiştim koalisyon olmazsa usd 2.80 üzeri bors 75000 altı, yazık oldu:( usd rekor kırbilir son rekoru 2.8096!!
  • Oradan 2 kilo 787 sarsanıza bişey deneyeceğiz :)
  • adamin isi gucu reklam promosyon , nerde bir odul takdimi varsa mutlaka kotilim orda dir gorunen o ki bu gidisle ayci beyi de pasifize edip gonderecek.basin , tv yi kullanarak kendi reklamini medya ve siyasiler icinde bu kadar guzel yapan baska biri yoktur
  • 38 milyonluk koca ulkeye sadece tek noktaya haftada 10 sefer yetersiz. Waw ist hep full dolu. Air serbia belgrad aktarmali waw ist bagliyor, hattin yarisi Turk yolcu. Slot yeterli olsaydi POZ-IST ve KRK-IST da dusunebilirdi.
  • Her iki havayolu da varsova hattinda fiyatlar acisindan kok sokturmekte an itibariyle. Ozel sirketlere frekans verilirse iste o zaman vatandasin yararina birseyler olacak.
  • THY nin logosu neden LOT tan aşağıda ve neden sadece LOT un oyuncak uçağı var Thy mi daha büyük yoksa Lot mu Alın size ezik Thy yönetimi

Mevcut işbirliğini genişletmenin önemini vurgulayan Türk ve Polonyalı iki havayolu, söz konusu stratejik işbirliği sayesinde yolculara daha fazla sefer ve bağlantı alternatifi sağlanacağını ve böylece daha iyi bir ürün sunulacağını ifade ettiler.

İşbirliğinin detayları henüz netleşmemekle birlikte her iki havayolu bir ortak girişim (Joint Venture)  yolunda ilerleme kararı aldılar.

LOT Genel Müdürü, Sebastian Mikosz; “LOT, 2016 yılı itibariyle büyümeye hazır ve bu yılın önemli ortaklarımızla işbirliğimizi güçlendirmek için en iyi zaman olduğunu düşünüyoruz. LOT ve Türk Hava Yolları’nın uzun yıllara dayanan bir işbirliği bulunuyor. Bu Niyet Mektubu’nun bizi ortak ve global bir faydada buluşturacağına inanıyor ve bu sayede, yolcularımızın her iki havayolunun geniş ulaşım ağının avantajlarından en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç Dr Temel Kotil, “Havayollarımız arasındaki bu stratejik işbirliği, her iki taşıyıcıya da mevcut pazarlarında etkinliklerini artırma fırsatı verecek ve aynı zamanda işbirliği kapsamına giren güzergahlardaki etkinliklerine de katkı sağlayacaktır. Aynı havayolu ittifakına dahil oldukları dikkate alındığında, bu işbirliğinin Star İttifakı’na da katkı sağlayacağı düşünülebilecektir.” şeklinde görüş belirtti.

Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları 2000 yılından bu yana İstanbul-Varşova hattında sürdürdükleri codeshare işbirliğini 2014 yılında Türk Havayolları’nın İstanbul-Amman, İstanbul/Kahire, İstanbul/Ankara seferleri, LOT Polonya Havayollarının ise Varşova-Krakow ve Viyana-Varşova seferlerini ekleyerek genişletmiştir.

Her iki havayolu mevcut durumda İstanbul-Varşova hattında haftalık 5 sefer icra etmektedir.

THY ve LOT arasında imzalar atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Oost vlaanderen ~ 9 yıl önce
Belçika'da aynı burda Romanya lilar hırsızlık yapıyor büyük basbela

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 9 yıl önce
maşallah içimizde ama irlandalı varmışta yeni yeni gün yüzüne çıkıyo bu thy derdi nedir bi anlasam keşke gerçi israil veya ingiliz hava yolları olaydı göklere çıkarırdınız ya neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Avrupa'da en çok hırsızlık yapan halk Polonya kökenlidir. is birliği yapmak ? Thy you have lost your common sense!! Cüzdaniza ve cantaniza dikkat ediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habis ~ 9 yıl önce
Efendimiz ne demis? Dunyadaki butun genellemeler yanlistir, bu (genelleme) da dahil ! Ne kadar habis bir laf ya bu?
german ~ 9 yıl önce
Almanyada polonyalilar basbela
finanscı ~ 9 yıl önce
ben size gecen demiştim koalisyon olmazsa usd 2.80 üzeri bors 75000 altı, yazık oldu:( usd rekor kırbilir son rekoru 2.8096!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yukaridakiler ~ 9 yıl önce
kacak depolarda ve yiginaklarda oturanlarin isvicrede baya bir dolar eurosu var, burdaki fsm oynamaktan kellesmis gobekli bademler de acindan Lokumu yesinler.
787 ~ 9 yıl önce
Oradan 2 kilo 787 sarsanıza bişey deneyeceğiz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
show business ~ 9 yıl önce
adamin isi gucu reklam promosyon , nerde bir odul takdimi varsa mutlaka kotilim orda dir gorunen o ki bu gidisle ayci beyi de pasifize edip gonderecek.basin , tv yi kullanarak kendi reklamini medya ve siyasiler icinde bu kadar guzel yapan baska biri yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
38 milyonluk koca ulkeye sadece tek noktaya haftada 10 sefer yetersiz. Waw ist hep full dolu. Air serbia belgrad aktarmali waw ist bagliyor, hattin yarisi Turk yolcu. Slot yeterli olsaydi POZ-IST ve KRK-IST da dusunebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
POZ, KRK olmaması ~ 9 yıl önce
Maalesef çok az uçuş var iki ülke arasında. Ben de Kiev aktarmalı gideceğim gelecek ay. Poznan, Krakow, Wroclaw gibi şehirlere gerçekten uçuş çok lazım. Lodz kalabalık bir şehir ama Varşovaya tren ve otobüsle yakın, uçuş çok gerekli olmayacaktır. Elbette Varşova seferlerinin de sıklaşması elzem.
Havaci ~ 9 yıl önce
Her iki havayolu da varsova hattinda fiyatlar acisindan kok sokturmekte an itibariyle. Ozel sirketlere frekans verilirse iste o zaman vatandasin yararina birseyler olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
THY nin logosu neden LOT tan aşağıda ve neden sadece LOT un oyuncak uçağı var Thy mi daha büyük yoksa Lot mu Alın size ezik Thy yönetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lot ~ 9 yıl önce
takılma böyle ufak şeylere
Hak ~ 9 yıl önce
Haklısın hatta THY neden Lufthansayla neden Lotla anlaşma yapıyo çünkü THY batıyordu nedeni artık Allah'a emanet uçmamız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000