11 Haziran 2010, Cuma 08:57:33

THY VE ISG ÖDÜL ALDI

Türk Hava Yolları ve Sabiha Gökçen Havaalanı, Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2010'da ödül aldılar. ISG ''En Büyük Turizm Yatırımı'' olarak ödüllendirilirken, THY ise ''En Başarılı Hava Yolu Yatırımı'' kategorisinde ödüllendirildi.
  • ADI ÜSTÜNDE BU HAVALİMANINA YAPILAN YATIRIM ÖDÜLÜ!!! AKSİ YORUM ARKADAŞLAR VERİLEN HİZMETLE YAPILAN YATIRIMI KARIŞTIRYOR!! AYRICA SANKİ GEÇMİŞTE ÇOK İYİ HİZMET VERİLİYORDUDA ŞİMDİ KALKMIŞ İSG NİN HİZMETİNİ ELEŞTİRİYORLAR!! UYANIN ARTIK UYANIN,DEVLETİN MALI DENİZ ZİHNİYETİ GERİDE KALDI!! ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI!!
  • thy nin bu büyümesi plansız ve hayra alamet değil diyenler nerede...
  • şaka gibi yaaa... isg nasıl ödül alabiliyor gerçekten komik ya... ya hiç mi biri bu yorumları okumadan incelemeden ödül veriyor....
  • isg arada kaynadı galiba:)))hadi thy eywallah... sanırım yanlışlık var bu ödülleri verende yada ödülü alanda isg rezalet neresi ödül alacak ya:)))
  • bu beş para etmeyen yabancı turizte hiç hizmet veremeyen ısg mi almış bu ödülü hadi be
  • Hadi THY nı anladım da İSGye bu ödülü verirken keşke gidip meydanda hizmetleri de inceleselerdi.
  • Hepsi tamam da İSG neden almış ? Yatırım yaptı diye ödül mü verilir ? Ya hizmetler ne olacak ?

Eurobank Tekfen ile Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle Türk turizm sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak amacıyla düzenlenen araştırmada jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye girenler, ödüllerini Esma Sultan Yalısı'ndaki törende aldı.

Törende konuşan Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Türkiye'de turizm sektörünün son yıllarda çok geliştiğini belirterek, bunun ortaya çıkarılması için turizm alanında faaliyet gösterenlerin başarılarının ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'de turizm gelirlerinin 20 milyar dolara ulaştığına dikkati çeken Ateş, bu alanda Türkiye'de dev yatırımcılar ve şirketlerin oluştuğunu dile getirdi.

Araştırmada dereceye giren şirketler dışında ülkenin birçok yerinde önemli turizm yatırımlarının bulunduğunu kaydeden Ateş, Türkiye'nin 50 milyon dolardan başlayan ve 20 milyar dolara ulaşan turizm gelirlerinin daha da artmasını ümit ettiklerini söyledi.

Törene, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özarslan ile turizm sektörü temsilcileri katıldı.

ÖDÜLLER

''En Büyük Turizm Yatırımı'' kategorisinde İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı, ''En Başarılı Hava Yolu Yatırımı'' kategorisinde THY, ''Büyük İllerdeki Beş Yıldızlı Oteller'' kategorisinde Four Seasons at the Bosphorus Otel, ''Kıyı Kentlerinde En Başarılı Beş Yıldızlı Otel'' kategorisinde Mardan Palace Antalya, ''En Başarılı Butik Otel Yatırımı'' kategorisinde Les Ottomans İstanbul, ''En Başarılı Kongre Yatırımı'' kategorisinde Sheraton Hotel & Convention Center Ankara, ''En Başarılı Kent Otelleri Yatırımı'' kategorisinde Hilton Worlwide, ''En Başarılı Marina İşletmesi Yatırımı'' kategorisinde D Marin Marinalar Grubu, ''En Başarılı Kültür Turizmi İşletmesi'' kategorisinde İstanbul Modern, ''Sağlık Turizmi Girişimleri'' kategorisinde Richmond Nua Welness SPA Hotel Sapanca, ''Doğa Turizmi Yatırımında En Başarılı Otel'' kategorisinde İber Otel Sarıgerme Park ve ''Spor Turizmi İşletmelerinin En Başarılı Yatırımı'' kategorisinde ise Lykia Links Antalya ödüle layık görüldü.

(Habertürk)

THY VE ISG ÖDÜL ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
ADI ÜSTÜNDE BU HAVALİMANINA YAPILAN YATIRIM ÖDÜLÜ!!! AKSİ YORUM ARKADAŞLAR VERİLEN HİZMETLE YAPILAN YATIRIMI KARIŞTIRYOR!! AYRICA SANKİ GEÇMİŞTE ÇOK İYİ HİZMET VERİLİYORDUDA ŞİMDİ KALKMIŞ İSG NİN HİZMETİNİ ELEŞTİRİYORLAR!! UYANIN ARTIK UYANIN,DEVLETİN MALI DENİZ ZİHNİYETİ GERİDE KALDI!! ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin bu büyümesi plansız ve hayra alamet değil diyenler nerede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şaka gibi yaaa... isg nasıl ödül alabiliyor gerçekten komik ya... ya hiç mi biri bu yorumları okumadan incelemeden ödül veriyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isg arada kaynadı galiba:)))hadi thy eywallah... sanırım yanlışlık var bu ödülleri verende yada ödülü alanda isg rezalet neresi ödül alacak ya:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu beş para etmeyen yabancı turizte hiç hizmet veremeyen ısg mi almış bu ödülü hadi be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi THY nı anladım da İSGye bu ödülü verirken keşke gidip meydanda hizmetleri de inceleselerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hepsi tamam da İSG neden almış ? Yatırım yaptı diye ödül mü verilir ? Ya hizmetler ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000