11 Kasım 2013, Pazartesi 09:22:52

THY VE ATLASJET'E SİS ENGELİ

Türk Hava Yolları (THY) ve Atlasjet'e ait, İstanbul-Iğdır seferini gerçekleştiren 2 uçak, Iğdır Havalimanı üzerindeki sis nedeniyle Kars Havalimanı'na iniş yaptı...
  • Seyrusefer alt yapisi onemli ozellikle ILS...Umuyorum bir an once bu alet Igdir basta olmak uzere digger yeni havalimanlarina monte edilir.
  • Bugun aisten dolayi tebriz de iptal edildi.
  • Atlasjet Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen-Iğdır seferlerini KK-2050 sefer numarası ile hergün saat 12:00 itibariyle icra eder...TK2050 sefer numarası ile değil...
  • on tıme kalkacağım dıye kalk meteorolojı goz ardı et sonrada ıneme. yakılan yakıtave ınsanların çalınan zamanına yazık.

THY'nin İstanbul-Iğdır seferini gerçekleştirmek için Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TK-2718 sefer sayılı uçak ile Atlasjet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan TK-2050 sefer sayılı uçak, Iğdır Havalimanı üzerindeki sis yüzünden görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Kars Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Atlasjet'e ait uçağın Iğdır'a gitmek için tekrar hazırlandığı, THY'ye ait uçağın ise Atatürk Havalimanı'na geri gönderileceği öğrenildi.

THY VE ATLASJET'E SİS ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

DHMI ~ 10 yıl önce
Seyrusefer alt yapisi onemli ozellikle ILS...Umuyorum bir an once bu alet Igdir basta olmak uzere digger yeni havalimanlarina monte edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan kaya ~ 10 yıl önce
Bugun aisten dolayi tebriz de iptal edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK-2050 ~ 10 yıl önce
Atlasjet Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen-Iğdır seferlerini KK-2050 sefer numarası ile hergün saat 12:00 itibariyle icra eder...TK2050 sefer numarası ile değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaa ~ 10 yıl önce
on tıme kalkacağım dıye kalk meteorolojı goz ardı et sonrada ıneme. yakılan yakıtave ınsanların çalınan zamanına yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NERDEN BİLİYORSUN ~ 10 yıl önce
Merak ettim bu bilgiye nereden ulaştın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000