04 Ağustos 2020, Salı 23:24:23

THY Van yolcularının bagajını uçağa yüklemedi

Türk Hava Yolları'nın (THY) Van-İstanbul seferini yapan uçağına yolcuların bagajları yüklenmeyince gergin anlar yaşandı.
  • Çare demiryollarını geliştirmek. Havacılık ülkenin en büyük döviz kaçaklarından biri. Yerli hızlı trenlerle para hep cepte kalır hemde adam gibi yolculuklar yapılır etrafı seyrede seyrede. Uçak nedir 3 saat kalkacak 1 saat bagaj bekle uçtuğunu da hesapla neresi hızlı
  • THY'de müdür ve başkan sayısı o kadar çok ki... tüm işçileri işten çıkarıp onların kadrolarını da başkan ve müdüre çevirseler keşke... böylece yolcular kendi bagajlarını kendileri yükler, self servis, işçi maaşından da tasarruf edilir, müdüre ve başgana kadro açılır...
  • Maksimum kalkis agirligindan dolayi bagajlarin bir kismi yuklenmemistir. Boyle durumlarda bir sonraki seferle bagajlar gonderilir. Dagitimini sirket yapar. Bu yuzden sabiha gokcen e gitmesi bir fark olusturmaz sirket icin. Bilmeden yorum yapmayin..
  • aslında her uçuş başlamadan evvel bir veya iki yolcuya bagajları gösterilebilir,emin olmak için.Yurtdışı uçuşlarda çok trajedi bir durum yaşanabilir.Van'dan günde kaç uçak kalkıyor ki?
  • Peki ya 200₺ para vererek uçağı,terminali ve personeli satın aldığını düşünen kendi evinde hanımından bir bardak su istemekten korkan fakat bu gibi durumlarda Koç yiğit kesilen Aslan parçalarına ne demeli ?
  • işinle sosyal hayatını ayıramıyorsan,kırk tilkiyle kokpite giriyorsan bırak hiç girme zaten o kokpite..
  • uçakta tahdit,kapasite fazlası bagaj vs. olabilir diye IST yerine SAW seferi yapan uçağa fazla bagajları yüklemiş olabilir mi?bilip bilmeden her konuda yorum sahibi olan sevgili yorumcular.
  • pandemi öncesi alınan biletleri kafasına göre sefer saati değiştirip açığa alma , seyehat çeki kullanamazsınız artık diyen bir MİLLİ HAVAYOLU. Beter olun inşallah batarsın THY AKP li yöneticilerinle !!!
  • Personel işinin hakkını veriyor, kimse personele yüklenmesin, bu saatten sonra rabbim tüm personelin yardımcısı olsun...
  • İyi , en azından karaçi ye gitmemiş..!

Türk Hava Yolları'nın (THY) Van-İstanbul seferini yapan uçağına yolcuların bagajları yüklenmeyince gergin anlar yaşandı. 

THY'nin TK2751 sefer sayılı Van-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağı İstanbul Havalimanı'na iniş yaptığında yolcular sürpriz bir görüntüyle karşılaştı. 

Van'dan İstanbul Havalimanı'na gelen yolcular bagajlarının İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gönderildiğini öğrendi. 

Yolcular ve yer personeli arasında yaşanan tartışma kaydedildi. 

İşte o anlar;

THY Van yolcularının bagajını uçağa yüklemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Havacılık boş iş. ~ 4 yıl önce
Çare demiryollarını geliştirmek. Havacılık ülkenin en büyük döviz kaçaklarından biri. Yerli hızlı trenlerle para hep cepte kalır hemde adam gibi yolculuklar yapılır etrafı seyrede seyrede. Uçak nedir 3 saat kalkacak 1 saat bagaj bekle uçtuğunu da hesapla neresi hızlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ve başgan ~ 4 yıl önce
THY'de müdür ve başkan sayısı o kadar çok ki... tüm işçileri işten çıkarıp onların kadrolarını da başkan ve müdüre çevirseler keşke... böylece yolcular kendi bagajlarını kendileri yükler, self servis, işçi maaşından da tasarruf edilir, müdüre ve başgana kadro açılır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipi tip ~ 4 yıl önce
Maksimum kalkis agirligindan dolayi bagajlarin bir kismi yuklenmemistir. Boyle durumlarda bir sonraki seferle bagajlar gonderilir. Dagitimini sirket yapar. Bu yuzden sabiha gokcen e gitmesi bir fark olusturmaz sirket icin. Bilmeden yorum yapmayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marco Polo ~ 4 yıl önce
aslında her uçuş başlamadan evvel bir veya iki yolcuya bagajları gösterilebilir,emin olmak için.Yurtdışı uçuşlarda çok trajedi bir durum yaşanabilir.Van'dan günde kaç uçak kalkıyor ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black eagle ~ 4 yıl önce
Peki ya 200₺ para vererek uçağı,terminali ve personeli satın aldığını düşünen kendi evinde hanımından bir bardak su istemekten korkan fakat bu gibi durumlarda Koç yiğit kesilen Aslan parçalarına ne demeli ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 4 yıl önce
işinle sosyal hayatını ayıramıyorsan,kırk tilkiyle kokpite giriyorsan bırak hiç girme zaten o kokpite..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş yorumcular ~ 4 yıl önce
uçakta tahdit,kapasite fazlası bagaj vs. olabilir diye IST yerine SAW seferi yapan uçağa fazla bagajları yüklemiş olabilir mi?bilip bilmeden her konuda yorum sahibi olan sevgili yorumcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy açığa alma! ~ 4 yıl önce
pandemi öncesi alınan biletleri kafasına göre sefer saati değiştirip açığa alma , seyehat çeki kullanamazsınız artık diyen bir MİLLİ HAVAYOLU. Beter olun inşallah batarsın THY AKP li yöneticilerinle !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin hakkını vermek.. ~ 4 yıl önce
Personel işinin hakkını veriyor, kimse personele yüklenmesin, bu saatten sonra rabbim tüm personelin yardımcısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
İyi , en azından karaçi ye gitmemiş..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000