30 Ekim 2021, Cumartesi 10:34:45

THY uzun uçuşlarda ikram hizmetini yeniden başlatıyor

Türk Hava Yolları'nda kıtalar arası Business Class uçuşlarında ikram servisi yeniden başlıyor.
  • Masa başı çalışanlar için "tamamen" normal çalışma düzenine ivedilikle geçilerek,mücbir sebepler haricinde kişisel elektronik aletler kullanılmadan,mesai saati dolmadan odadan çıkıp turnike önünde kuyruk oluşturmadan,ortak kafetaryada yemek yiyerek ortak servis araçları kullanılarak, kamera ile izlenip şefleri tarafından gerekli görülürse rapor edilmeleri sağlanmalıdır. Üstünden izin almadan kimse lavaboya dahi gitmemeli, çalan telefonlara mutlak suretle cevap vermeli aksi halde kesinti yapılmalı,barbunya ayıklamaları engellenip,kendi aralarında sohbet etmemeleri ve gürültü çıkarmayan ayakkabı giymeleri sağlanmalıdır. İnsanın her yerde insan olduğu hatırlanmalı, hiçbir çalışan farklı uygulamalara tabi tutulmadan "aynı şiddette" eski düzenin olması gereken versiyonuna geçiş yapılması için yeni talimatlar gece geç saatlerde yayınlanmalıdır. Arz ederim.
  • Olması gereken bir durum diğer şirketlerle rekatbet için , maaşlar ile iş kitleme rasyonel gidiyor ama neyse , herşey tamamen eskiye dönsün kimse işten kaçmıyor .
  • Her sey eski haline donuyorda beyaz yakanin kazanilmis hakkini neden iade etmiyorsunuz % 30 maas ile 2 ikramiyemizi verin zaten zorla imzalattiniz
  • Hayır zaten yaptıpımız şeydi işten kaçtığımız yokta neden her maaş düzeltmesinin arkasına bir iş kitleniyor ben orasını anlayamadım
  • Ne güzelmiş, yatı otellerinin kalitesini düşür, yatı harçlıklarını kaldır ve bunun gibi çoğu ek geliri kes; şimdi de ikram servislerini başlatmadan önce pandemide kesilen yüzde otuza yüzde yirmi iade yaparak ağzına bal çal, sizler kadar kurnazını gelmedi gelmez.
  • Ee,ekonomiye yok mu o "Tavuk mu, makarna mı" seçenekli meşhur yemekten ? THY'nin eski halini bilmeyen yeni nesil için yazıyorum. Bundan 20 -25 yıl önce, tüm dış hat uçuşlarında, püreli rosto, biftek, mevsimine göre uskumru veya palamut olur, yanında salatası, tatlısı ile birlikte. Hatta, 30 - 35 yıl önce Istanbul - Ankara uçuşlarında bile içinde patatesi, salatası, tatlısı olan söğüş et tepsisi verilirdi. Umarım yurtdışı uzun uçuşlarda "Tavuk, Makarna" ikilisinin yanında başka seçenekler de olur.
  • E gel de maske taktır yolcuya. Yok welcome içeceğiymiş bilmem neymiş. Ya hiç mi ders çıkarmadınız ? Boarding devam ederken, insan hareketliliği varken Hoşgeldiniz içeceği nedir ya ? Hele şu sıcak havlu olayı ? İşiniz gücünüz şov. Bari memur sayısını az vermeyin, sonra neden kabin ekibi koşturuyor ve telaş halinde diye şikayet geliyor yine suçlu oluyoruz. Hayaller Qatar, Emirates'i geçmek ama gerçekler hep eksik memur.
  • soran olursa 2019 rakamları, zarardayız, batıyoruz, sizin maaşı da veremiyoruz falan filan dersiniz, ne olacak ! yaziklar olsun hak yiyenlere, yazıklar olsun emek somurenlere. hesap gününe randevumuz var !
  • Pandemi bahanesinden TK'da, yönetimde, çalışanlarda kurtulsun artık. Tam para bilet parası alıp, kutuya saklanmayın. Daha ne kadar pandemi arkasına sığınacaksınız. Evde çalışana sorsan çok yoğun. Ulan 2 mail alıp cevaplıyorsun bıdı bıdı ediyorsun, apronda çalışan insan değil mi? Kabin ayrı! İkram ayrı! Kısaca bahaneyi bıraksın herkes.
  • Ocak Ayında yüzde 15 Zam yapacaklar . Diyecekler ki Kalan yüzde 5' de verdik Hayde yolunuza

Türk Hava Yolları'nda kıtalar arası Business Class uçuşlarında ikram servisi yeniden başlıyor.

THY'de ikram hizmetiyle ilgili yeni bir karar alındı. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, 31 Ekim itibarıyla Business Class'ta sıcak yemek ikram servisinin yeniden başlayacağı bilgisi verildi.

THY'de geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle durdurulan ikram servisi 1 yılı aşkın bir süre sona sonra yeniden başlamış olacak.

THY uzun uçuşlarda ikram hizmetini yeniden başlatıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Kime normal ? ~ 2 yıl önce
Masa başı çalışanlar için "tamamen" normal çalışma düzenine ivedilikle geçilerek,mücbir sebepler haricinde kişisel elektronik aletler kullanılmadan,mesai saati dolmadan odadan çıkıp turnike önünde kuyruk oluşturmadan,ortak kafetaryada yemek yiyerek ortak servis araçları kullanılarak, kamera ile izlenip şefleri tarafından gerekli görülürse rapor edilmeleri sağlanmalıdır. Üstünden izin almadan kimse lavaboya dahi gitmemeli, çalan telefonlara mutlak suretle cevap vermeli aksi halde kesinti yapılmalı,barbunya ayıklamaları engellenip,kendi aralarında sohbet etmemeleri ve gürültü çıkarmayan ayakkabı giymeleri sağlanmalıdır. İnsanın her yerde insan olduğu hatırlanmalı, hiçbir çalışan farklı uygulamalara tabi tutulmadan "aynı şiddette" eski düzenin olması gereken versiyonuna geçiş yapılması için yeni talimatlar gece geç saatlerde yayınlanmalıdır. Arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MRT ~ 2 yıl önce
Olması gereken bir durum diğer şirketlerle rekatbet için , maaşlar ile iş kitleme rasyonel gidiyor ama neyse , herşey tamamen eskiye dönsün kimse işten kaçmıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco calisan ~ 2 yıl önce
Her sey eski haline donuyorda beyaz yakanin kazanilmis hakkini neden iade etmiyorsunuz % 30 maas ile 2 ikramiyemizi verin zaten zorla imzalattiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q ~ 2 yıl önce
Hayır zaten yaptıpımız şeydi işten kaçtığımız yokta neden her maaş düzeltmesinin arkasına bir iş kitleniyor ben orasını anlayamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ~ 2 yıl önce
Demek ki hepimizde aynı damak tadını bırakmış. Ticari! bir şirkette kimse babasının hayrına çalışmadığı için...
Km ~ 2 yıl önce
Ne güzelmiş, yatı otellerinin kalitesini düşür, yatı harçlıklarını kaldır ve bunun gibi çoğu ek geliri kes; şimdi de ikram servislerini başlatmadan önce pandemide kesilen yüzde otuza yüzde yirmi iade yaparak ağzına bal çal, sizler kadar kurnazını gelmedi gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 2 yıl önce
Ee,ekonomiye yok mu o "Tavuk mu, makarna mı" seçenekli meşhur yemekten ? THY'nin eski halini bilmeyen yeni nesil için yazıyorum. Bundan 20 -25 yıl önce, tüm dış hat uçuşlarında, püreli rosto, biftek, mevsimine göre uskumru veya palamut olur, yanında salatası, tatlısı ile birlikte. Hatta, 30 - 35 yıl önce Istanbul - Ankara uçuşlarında bile içinde patatesi, salatası, tatlısı olan söğüş et tepsisi verilirdi. Umarım yurtdışı uzun uçuşlarda "Tavuk, Makarna" ikilisinin yanında başka seçenekler de olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmişe mazi ~ 2 yıl önce
Oho o kadar geriye gidiyorsunuz madem, o zamanların yolcu profilini, bilet fiyatlarını, sefer sayılarını..ekiplerin insani çalışmalarını, insanların hem hayat kaygısı dozlarını hem de işlerinden aldıkları keyfi de bir hesaplasaydınız..O zamanlar da öldü..o insanlar da bitti..Ölçüsüz şekilde büyür, alakasız yerlere laf olsun diye uçarsan, işi ehline bırakmazsan en ufak krizde biyleee kalıverin.
Ne ~ 2 yıl önce
Boş yaptın be birader
HİJYENCİ ~ 2 yıl önce
Vonton çorbası ve yanında 1947 Château Cheval Blanc şarabı da ister misin efendimizzz??
Q6 ~ 2 yıl önce
E gel de maske taktır yolcuya. Yok welcome içeceğiymiş bilmem neymiş. Ya hiç mi ders çıkarmadınız ? Boarding devam ederken, insan hareketliliği varken Hoşgeldiniz içeceği nedir ya ? Hele şu sıcak havlu olayı ? İşiniz gücünüz şov. Bari memur sayısını az vermeyin, sonra neden kabin ekibi koşturuyor ve telaş halinde diye şikayet geliyor yine suçlu oluyoruz. Hayaller Qatar, Emirates'i geçmek ama gerçekler hep eksik memur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlat ~ 2 yıl önce
Neden tüm meslek hayatın minumum kabin ekibi sayısıyla maksimum beklentileri karşılamakla geçiyor? Yarıştığını sandığı Emirates 20+ ekip sayısıyla uçuyor. 3ncü dünya ülkesi şeysi
Sxs ~ 2 yıl önce
Düzelmez. 10 yıl öncede böleydi şaka gibiler
Hollandalı ~ 2 yıl önce
aklı olan TK da durmaz gidin ben gittim kurtuldum amsterdamda yaşıyorum
flight crew ~ 2 yıl önce
soran olursa 2019 rakamları, zarardayız, batıyoruz, sizin maaşı da veremiyoruz falan filan dersiniz, ne olacak ! yaziklar olsun hak yiyenlere, yazıklar olsun emek somurenlere. hesap gününe randevumuz var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakın bahaneleri ~ 2 yıl önce
Pandemi bahanesinden TK'da, yönetimde, çalışanlarda kurtulsun artık. Tam para bilet parası alıp, kutuya saklanmayın. Daha ne kadar pandemi arkasına sığınacaksınız. Evde çalışana sorsan çok yoğun. Ulan 2 mail alıp cevaplıyorsun bıdı bıdı ediyorsun, apronda çalışan insan değil mi? Kabin ayrı! İkram ayrı! Kısaca bahaneyi bıraksın herkes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı ~ 2 yıl önce
Ocak Ayında yüzde 15 Zam yapacaklar . Diyecekler ki Kalan yüzde 5' de verdik Hayde yolunuza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000