12 Eylül 2014, Cuma 00:06:30

THY UKRAYNA SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle iptal ettiği seferlere 18 Eylül'den itibaren başlayacağını duyurdu...
  • Globally yours olucaz diye yemin ediyorum globally mors olucaz.. Hani ukrayna ya uçmasan ne olur ne kadarlık bir kayıp olur çok mu dert şu ara?
  • yok illa uçak düşürtecek ne acayipsin tk

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna hava sahasındaki olumsuzluklar nedeniyle Dnepropetrovsk seferlerini iptal ettiğini duyurmuştu. 

THY, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla, Dnepropetrovsk seferlerinin 18 Eylül tarihinden itibaren yeniden başlanacağını duyurdu. 

18 Eylül'de seferlerini başlatacak olan THY, yolcularının havalimanına gelmeden önce uçuş durumlarını kontrol etmelerini istedi.

THY'nin açıklaması şöyle;

Değerli yolcularımız,
Ukrayna hava sahasında devam eden durum nedeni ile Dnepropetrovsk seferlerimiz 12 Eylül - 17 Eylül (dahil) tarihleri arasında iptal edilmiştir. 18 Eylül tarihi itibariyle seferlerimiz uygulanmaya başlayacaktır. Lütfen havalimanına gelmeden önce uçuşunuzu 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden veya web sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol ediniz.

THY UKRAYNA SEFERLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Globally yours olucaz diye yemin ediyorum globally mors olucaz.. Hani ukrayna ya uçmasan ne olur ne kadarlık bir kayıp olur çok mu dert şu ara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne inat ediyorsun? ~ 10 yıl önce
yok illa uçak düşürtecek ne acayipsin tk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000