29 Ocak 2010, Cuma 15:31:10

THY, Uganda'ya uçacak...

Son dönemde büyük bir büyüme göstererek Avrupa'nın dördüncü havayolu şirketi haline gelen Türk Hava Yolları'nın (THY) Uganda'ya da direkt uçuş seferlerini başlatacağı duyuruldu.
  • Sizce THY 150 koltuklu bir uçağı doldurabilir mi? Hangi yolcu Uganda'ya ucacak? Allah aşkına sırf Elçilik açmak ve uçak koyarak oraya personel atamak için hat açılır mı? Hangi fizibiliteye gore bu yapılıyor gerçekten bilmek isterim? Biz bunları çok gorduk. Kisiye gore is yaratmak sadece THY ve diger kamu kuruluslarına has bir olay.
  • Değerli arkadaşım sen de bayağı bir arap merakı var galiba. Zaten yazından da belli oluyor. Arapça gibi yazmışsın. Bence arapları savunmadan önce güzel bir Türkçe öğrenip yazsan daha iyi olacak. Yazı hatalarla dolu. Üzücü bir durum bence.
  • istemezük deyipte oturun yerinizde!!.o hat yolcu haric CARGO ile birkere para yapacak..
  • he yane bu ülkeyi fettullah ileri götürecek diyorsun...wallaha çok komiksi şeriyatın geri gelmesini isteyen birisi bu ülkeyni nasıl ileri götürecek acaba ...bize senin gibiler değil de ,demokrasiyi ve laikliği destekleyen çağdaş insanlar lazım...sen git urfalı arkadaşım arabistan da ateşi keşfet.aman dikkat et aklına biri girmesin, görünüşe göre kolay inanıyorsun!!!
  • YA ARKADAŞIM SEN FETHULLAH DİYECEYİNE Bİ BAKSANA UGANDANIN NUFUSU KAÇ SEN VE SENİN GİBİLERİNİN YÜZÜNDEN BU ÜLKE GERİ KALMAYA MÜASİT BAKINIZ ARAB YARIM ADASI DEDİLERKİ ARAPLARLA İŞ YAPILMAZ BAKIN ŞİMDİ İHRACATA ARAP ÜLKELERİ İLE SON 4 YILDA % 500 ARTIŞ YAŞANDI KEZA AFRİKA ÜLKELERİ DE ÖYLESİNE HERSENE İHRACATA % 100 LERİ AŞKIN ARTIRIM YAŞANIYOR AMA SİZLERİN TEK DERDİ ÜLKE DÜNYAYA AÇILMASIN SADECE ABD YE KUL KÖLE OLSUN BUMU VATAN SEVGİSİ SENİN BEGENMEDİGİN FETHULLAH HOCA SAYESİNDE ŞU ANDA DÜNYANIN 125 ÜLKESİNDE OKULLAR VAR VE DÜNYA DA SIRALAMAYA GİRİYORLAR VE DAHİ ÖGRENCİLERİNİN HEPSİDE BENİM DİLİMİ TÜRKÇEYİ ÖGRENİYORLAR HERSENE YAPILAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI BUNUN GÖSTERGESİDİR TABİ MEYVALI AGACI TAŞLARLAR İYİKİ VARLAR VE VAROLACAKLARDA......
  • Allah kabin ekibine yardım etsin, ihtiyaçları olacak.
  • Böyle hatlar umulmadık yoğunluk yaşayabilir.çünki buralarda kaliteli uçan havayolu az ve rekabet düşüktür.thy burayı transit yolcular ile doldurur.yanlız ankara olması kafa karıştırıyor
  • hmm uganda.çünkü böyle buyurdu fethullah değilmi?
  • THY hakkında olumlu yorum yapan herkese ve THY teşekkürler.
  • THY AIR FRANCE NIN AFRIKA TAHTINA GOZ DKTI HELAL OLSUN THYNIN AFRIKADA NEREYE UCSA YADA FREKAS ARTIRSA FRANSADA HABER OLUYOR,HELAL OLSUN

Uganda basınına göre, İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Parlamentolararası Birliği'nin Uganda'da düzenlediği toplantıya katılan Türk heyetine başkanlık eden AKP'li İrfan Gündüz, Türk Havayollarının, Kampala yakınlarında Entebbe Havaalanı ve Ankara arasında direkt uçuş hattını sağladığını söyledi.

İki şehir arasındaki uçuşların Mart sonundan kadar başlayacağını da belirten Gündüz aynı zamanda Uganda'nın da içinde bulunduğu yedi Afrika ülkesine yakında elçilikler kurulacağını, Uganda'daki Türk elçiliğinin Şubat sonuna kadar açılacağını bildirdi.

THY, Uganda'ya uçacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sizce THY 150 koltuklu bir uçağı doldurabilir mi? Hangi yolcu Uganda'ya ucacak? Allah aşkına sırf Elçilik açmak ve uçak koyarak oraya personel atamak için hat açılır mı? Hangi fizibiliteye gore bu yapılıyor gerçekten bilmek isterim? Biz bunları çok gorduk. Kisiye gore is yaratmak sadece THY ve diger kamu kuruluslarına has bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli arkadaşım sen de bayağı bir arap merakı var galiba. Zaten yazından da belli oluyor. Arapça gibi yazmışsın. Bence arapları savunmadan önce güzel bir Türkçe öğrenip yazsan daha iyi olacak. Yazı hatalarla dolu. Üzücü bir durum bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istemezük deyipte oturun yerinizde!!.o hat yolcu haric CARGO ile birkere para yapacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
he yane bu ülkeyi fettullah ileri götürecek diyorsun...wallaha çok komiksi şeriyatın geri gelmesini isteyen birisi bu ülkeyni nasıl ileri götürecek acaba ...bize senin gibiler değil de ,demokrasiyi ve laikliği destekleyen çağdaş insanlar lazım...sen git urfalı arkadaşım arabistan da ateşi keşfet.aman dikkat et aklına biri girmesin, görünüşe göre kolay inanıyorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YA ARKADAŞIM SEN FETHULLAH DİYECEYİNE Bİ BAKSANA UGANDANIN NUFUSU KAÇ SEN VE SENİN GİBİLERİNİN YÜZÜNDEN BU ÜLKE GERİ KALMAYA MÜASİT BAKINIZ ARAB YARIM ADASI DEDİLERKİ ARAPLARLA İŞ YAPILMAZ BAKIN ŞİMDİ İHRACATA ARAP ÜLKELERİ İLE SON 4 YILDA % 500 ARTIŞ YAŞANDI KEZA AFRİKA ÜLKELERİ DE ÖYLESİNE HERSENE İHRACATA % 100 LERİ AŞKIN ARTIRIM YAŞANIYOR AMA SİZLERİN TEK DERDİ ÜLKE DÜNYAYA AÇILMASIN SADECE ABD YE KUL KÖLE OLSUN BUMU VATAN SEVGİSİ SENİN BEGENMEDİGİN FETHULLAH HOCA SAYESİNDE ŞU ANDA DÜNYANIN 125 ÜLKESİNDE OKULLAR VAR VE DÜNYA DA SIRALAMAYA GİRİYORLAR VE DAHİ ÖGRENCİLERİNİN HEPSİDE BENİM DİLİMİ TÜRKÇEYİ ÖGRENİYORLAR HERSENE YAPILAN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI BUNUN GÖSTERGESİDİR TABİ MEYVALI AGACI TAŞLARLAR İYİKİ VARLAR VE VAROLACAKLARDA......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah kabin ekibine yardım etsin, ihtiyaçları olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle hatlar umulmadık yoğunluk yaşayabilir.çünki buralarda kaliteli uçan havayolu az ve rekabet düşüktür.thy burayı transit yolcular ile doldurur.yanlız ankara olması kafa karıştırıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hmm uganda.çünkü böyle buyurdu fethullah değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY hakkında olumlu yorum yapan herkese ve THY teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY AIR FRANCE NIN AFRIKA TAHTINA GOZ DKTI HELAL OLSUN THYNIN AFRIKADA NEREYE UCSA YADA FREKAS ARTIRSA FRANSADA HABER OLUYOR,HELAL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000