23 Haziran 2010, Çarşamba 09:37:57

THY UÇUŞLARINI İPTAL EDİYOR

Türk Hava Yolları, Denizli Çardak Havaalanı'nda yapılacak pist çalışmaları nedeniyle uçuşların iptal edileceğini duyurdu.
  • simdi sen ne yazdigini anladinmi? bahsi gecen konuya bile dogru düzgün yorum yapamiyorsunda ne diye yorum giriyorsun. Sonucta bu meydanda askeri olsun, planli olsun bir trafik varmi? Var, o zaman daha uygun bir tarih secilir o zaman kapatilir. Yaz'in göbeginde olmaz o is. biz bu islere yillarimizi verdik. Asil senin gibi at gözlüklülerin yorum yapmasina nasil izin veriyorlar. Yoksa birilerinin saksakciliginimi yapiyorsun.
  • biraz duygusalliktan uzak dusunurmusunuz ? sizi kim neden baltalasin. ocak subat mart ayinda pist inşaati ozelliklede çardak gibi bir bolgede yapilamaz.. bilginize..uygun koşullar değildir. pistlerde zaten her yil yapilmiyor. en az 10 sene kullanilir o pist o şekilde. hatta çardak sadece askeri bir yedek meydan oldugu için belki daha da fazla..benim şaşirdiğim konu yani insanlar buraya yazarken hiçbir şey bilmeden cahilce ne cesaretle yaziyorlar onu anlamiyorum..
  • Kizmayayim, yorum yapmayayim diyorum ama adami cildirtiyorlar. Sessiz kalamiyorum. Bu nasil bir zihniyettir. Sezon diye tabir edilen ana mevsimdeyiz. En yogun Trafigin oldugu aylarda Pist bakimi nedeni ile meydan trafige kapatiliyor. Bu olacak is'mi? O zaman tamamen kapatin olsun bitsin. Oldumu simdi bu! Trafigin az oldugu aylarda örnegin ocak, subat, mart aylarinda yapilamazmiydi? Zaten bölgedeki uluslararasi havaalanlari Cardak havaalaninin önünü bilet fiyatlarinin cazip olmasindan dolayi kesiyorlar, birde bu sekilde baltalanmasini kiniyorum. Yetkilileri görevlerinin basina cagiriyorum. Sosyal ve Ekonomik olarak birilerinin Denizlimizi ezmelerine izin vermeyin. Saygilar. Karcili
  • Hassasiyeti ve bu tür haberleri duyurduğu için Airporthabere çok teşekkürler......

İşte Türk Hava Yolları tarafından yapılan o açıklama:

"Denizli Çardak Havaalanı 1 Temmuz-1 Eylül 2010 tarihleri arasında  pist çalışmaları sebebiyle geçici olarak uçuşlara kapatılacaktır. Bu nedenle anılan tarihler arasında Denizli seferlerimiz iptal edilmiştir.

Denizli Çardak Havalimanı Meydan Ofisi bilet satış işlemlerini yürütmeye devam edecektir.

Tadilat çalışmaları süresince, yolcularımız İzmir Adnan  Menderes Havalimanına direkt ve karşılıklı düzenlenen karayolu servisleri ile BAYTUR firması tarafından ücretli olarak taşınacaktır. 
 
Servis Hareket Yeri: Denizli İstiklal Caddesi (İl Halk Kütüphanesi karşısı)

Servis Hareket Saatleri:
Denizli: 05.00 – 17.00 (Sabah ve akşam olmak üzere iki sefer)
İzmir:   08.30 – 20.30 (Sabah ve akşam olmak üzere iki sefer)
olmak üzere karşılıklı günde iki  sefer. İlk sefer 01.Temmuz.2010 saat 17.00 (Denizli kalkış) , 20.30 (İzmir kalkış)  itibariyle başlatılmaktadır.

THY A.O. olarak karayolu taşıması ile ilgili herhangi bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır."

THY UÇUŞLARINI İPTAL EDİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
simdi sen ne yazdigini anladinmi? bahsi gecen konuya bile dogru düzgün yorum yapamiyorsunda ne diye yorum giriyorsun. Sonucta bu meydanda askeri olsun, planli olsun bir trafik varmi? Var, o zaman daha uygun bir tarih secilir o zaman kapatilir. Yaz'in göbeginde olmaz o is. biz bu islere yillarimizi verdik. Asil senin gibi at gözlüklülerin yorum yapmasina nasil izin veriyorlar. Yoksa birilerinin saksakciliginimi yapiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biraz duygusalliktan uzak dusunurmusunuz ? sizi kim neden baltalasin. ocak subat mart ayinda pist inşaati ozelliklede çardak gibi bir bolgede yapilamaz.. bilginize..uygun koşullar değildir. pistlerde zaten her yil yapilmiyor. en az 10 sene kullanilir o pist o şekilde. hatta çardak sadece askeri bir yedek meydan oldugu için belki daha da fazla..benim şaşirdiğim konu yani insanlar buraya yazarken hiçbir şey bilmeden cahilce ne cesaretle yaziyorlar onu anlamiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kizmayayim, yorum yapmayayim diyorum ama adami cildirtiyorlar. Sessiz kalamiyorum. Bu nasil bir zihniyettir. Sezon diye tabir edilen ana mevsimdeyiz. En yogun Trafigin oldugu aylarda Pist bakimi nedeni ile meydan trafige kapatiliyor. Bu olacak is'mi? O zaman tamamen kapatin olsun bitsin. Oldumu simdi bu! Trafigin az oldugu aylarda örnegin ocak, subat, mart aylarinda yapilamazmiydi? Zaten bölgedeki uluslararasi havaalanlari Cardak havaalaninin önünü bilet fiyatlarinin cazip olmasindan dolayi kesiyorlar, birde bu sekilde baltalanmasini kiniyorum. Yetkilileri görevlerinin basina cagiriyorum. Sosyal ve Ekonomik olarak birilerinin Denizlimizi ezmelerine izin vermeyin. Saygilar. Karcili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hassasiyeti ve bu tür haberleri duyurduğu için Airporthabere çok teşekkürler......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000