01 Haziran 2010, Salı 13:03:54

THY UÇUŞLARINDA ANİ DÜŞÜŞ!

İsrail’in kanlı saldırısı sonrası yaşanan kriz, İstanbul-Tel Aviv uçuşlarını vurdu. Uçaklar neredeyse boş gidip geliyor.
  • Atlas jete kutluyorum. THY NIN YAPAMADIĞINI YAPTI.Uçuşlardan kazanacağı paraları düşünmektense o ülkesinin yanında insanlığın yanında oldu peki THY NEDEN UÇUYOR???? Akan kanlardan daha mı önemli kazanılan para???
  • OPEC ülkeleri birleşip amerikayı inletirken 1970'lerde suudiler amerikaya tüm müslüman alemini satmadımı? Sabit fiyatla petrol satacağını kabul edip tüm kuyuları amerikalı ve ingilizlere bırakmadılarmı? Irak ve Afganistan'daki müslümanları arabistan ve kuveytten kalkan uçaklar bombalamıyormu? Bırakalım bu ayakları. Biz Türk'lerin başı belaya girse o çok güvenilen arabların kılı kıprıdamaz aksine 1900'lerin başındaki gibi sırtımızdan vururlar. İsrail'e kafa tutmak sizemi kaldı? Arab arabı hergün satıyor öldürüyor bunları bilmiyorsanız gidip önce diğer arabları düzeltmeniz daha iyi olur. Biz hergün şeiht veriyoruz birileri alıştı sanırım buna. Kimsenin sesi çıkmıyor Genel Kurmay dahil! Biz kendi savaşımıza bakalım önce. Uyan Türkiye.
  • erdogan kararımız hayırlı olsun vs. deyince insanlar birsey olacak sandı. ondandır. 10 gune kalmaz eski haline doner. israilli turistler de gelmeye baslarlar. hikayeden krizler. adamlar göndermeyin gemileri demis, daha niye ısrar ediyorsun
  • türkiye ne zaman yas ilan edecek kaç şehit vermemiz lazım da yas ilan edilip bayraklar yarıya indirilecek? İLK ÖNCE SEN KENDİ VATANINDAKİ ŞEHİTLER İÇİN TOPLANIP YÜRÜYÜŞ YAPACAN...Bana ne arapdan veya başka milletten , Benim ASKERİM ŞEHİT OLUYOR ASKERİM !!!... ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜMEZLER BU ARAPLAR AMA BİZ ONLAR İÇİN YÜRÜRÜZ ...NE GÜZEL DİMİ... ARAP HAYRANLIĞINI BIRAKMALI BU MİLLET.
  • Arab valan yok bunlar masal,müslüman devleti var ise oda Türkiye kimseye yedirmez ve satirmaz kendisini.Arablarin Tahrihi var mi?? okadar!!! Biz Türkiye Müslüman dünyasinin liderleriyiz.Arablar kukla bunu simdi kendileri bile kabul ediyorlar artikin. THY da cok büyük rol oynuyor su anda zarar olsada gövde gösterecek her yerde.
  • Unutmayalimki ambargonun sorumlularindan biride hamastir. Kendi halkina zulüm yasatanda hamastir. Gazzede hamas secildiginde bati seriadaki hükümetle iliskilerini kopardi. Maalesef Türk halki olarak bazi seyleri cabuk unutuyoruz. Secildiklerinde Gazzede Fatah yanlisi polisleri ve memurlari öldürüp yerlerde sürüklediler. Hic bir zaman bati seriadaki fatah yönetimiyle beraber calismak istemediler. Inaniyorumki bugün gazzede secim olsa yüzde 20-30 dan fazla rey alamazlar. Artik kendi halkida onlardan bikti terör estiriyorlar. Tabiiki gazzeye yapilan ambargo hos degil elbet birgün kalkacak. Ama sunuda istiyorumki gercekleride görmek gerek. Filistinin kendi bayragi varken neden heryerde hamas bayraklari var. Hamas fatahla beraber calismali.
  • Nedir buArap düşkünlüğü ,uyanın millet ülke elden gidiyor, hergün şehit yok açılım derken bizi uyutuyorlar,Hani Suudi nerde diğer Arap ülkeleri nerde hepsi suspus hepsi Amerikan uşağı,al gülüm ver gülüm durumu ,bizde kendi kendimize bu kadar sorunumuz varken gelin güvey oluyoruz
  • Yok uçaklar bos mus,Israilli Turist gelmiyormus,Isadamlar mal satamiyormus, bunlar 10 kisinin canindan daha mi önemli ???? Yalniz Para ve Business mi önemli ????? Gelmesin Filistinli kadin çocuk ve Türk Katilleri. Zaten çok yakinda yalniz Amerikaya gidebilecekler. Obama sesini bile çikarmadi. "YES WE CAN" bile demedi Yahudi Lobisi havlar diye korktu.
  • israilin pkk yi destekledigini biliyorduk. anlatsan komplo teorisi diye kimsenin inanasi gelmez ama bugün gercekler bir nebze daha gün yüzüne cikmistir. israili biraz daha sikistirsak bak daha ne gercekler cikacak ortaya
  • asker askerdir kardesim BIZ askere insaf icin gitmedik ölümü göze aldik,bazilarini bilmem!! ama filistinde asker degil cocuklar öldürülüyor!!!
Gazze’ye yardım konvoyuna saldıran İsrail’e tepkiler çığ gibi büyürken iki ülke arasındaki ilişkiler de tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.

Türkiye, saldırı sonrası birçok alanda İsrail ile ilişkilerini askıya alırken iki ülke arasında yaşanan kriz, Türk Hava Yolları’nın İstanbul- Tel Aviv seferlerini vurdu.

THY’nin rakipsiz olduğu ve yüksek doluluk oranıyla uçtuğu Tel Aviv uçakları, iki gündür neredeyse boş gidip geliyor.

THY’nin bu sabah saat 07:15’te Tel Aviv’den gelen TK 793 sefer sayılı uçağında sadece 32 yolcu bulunuyordu. Saat 10.45’te Tel Aviv’den kalkan TK 785 sefer sayılı uçakta ise 74 yolcu vardı.

TK 787 sefer sayılı uçakla saat 17:35’te İstanbul’a gelecek THY uçağında ise 77 yolcu bulunuyor. TK 789 sefer sayılı uçakta ise şu ana kadar 46 yolcu rezervasyonu bulunuyor.

İsrail’den Türkiye’ye yapılan seferler saldırıdan önceki günlere göre neredeyse yarı yarıya düşerken, İstanbul-Tel Aviv seferlerinde çok daha sert düşüş yaşandı.

Bugün saat 16:45’te Tel Aviv’e yapılacak TK 788 sefer sayılı uçakta sadece 30 yolcu rezervasyonu bulunuyor. Saat 23.30’daki TK 792 sefer sayılı İstanbul-Tel Aviv uçağı için ise halen 46 yolcu rezervasyon yaptırmış.

Türk Hava Yolları, rakipsiz uçtuğu İstanbul-Tel Aviv hattında saldırı öncesi yüksek doluluk oranıyla operasyonlarını yürütüyordu.
THY UÇUŞLARINDA ANİ DÜŞÜŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas jete kutluyorum. THY NIN YAPAMADIĞINI YAPTI.Uçuşlardan kazanacağı paraları düşünmektense o ülkesinin yanında insanlığın yanında oldu peki THY NEDEN UÇUYOR???? Akan kanlardan daha mı önemli kazanılan para???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OPEC ülkeleri birleşip amerikayı inletirken 1970'lerde suudiler amerikaya tüm müslüman alemini satmadımı? Sabit fiyatla petrol satacağını kabul edip tüm kuyuları amerikalı ve ingilizlere bırakmadılarmı? Irak ve Afganistan'daki müslümanları arabistan ve kuveytten kalkan uçaklar bombalamıyormu? Bırakalım bu ayakları. Biz Türk'lerin başı belaya girse o çok güvenilen arabların kılı kıprıdamaz aksine 1900'lerin başındaki gibi sırtımızdan vururlar. İsrail'e kafa tutmak sizemi kaldı? Arab arabı hergün satıyor öldürüyor bunları bilmiyorsanız gidip önce diğer arabları düzeltmeniz daha iyi olur. Biz hergün şeiht veriyoruz birileri alıştı sanırım buna. Kimsenin sesi çıkmıyor Genel Kurmay dahil! Biz kendi savaşımıza bakalım önce. Uyan Türkiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
erdogan kararımız hayırlı olsun vs. deyince insanlar birsey olacak sandı. ondandır. 10 gune kalmaz eski haline doner. israilli turistler de gelmeye baslarlar. hikayeden krizler. adamlar göndermeyin gemileri demis, daha niye ısrar ediyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkiye ne zaman yas ilan edecek kaç şehit vermemiz lazım da yas ilan edilip bayraklar yarıya indirilecek? İLK ÖNCE SEN KENDİ VATANINDAKİ ŞEHİTLER İÇİN TOPLANIP YÜRÜYÜŞ YAPACAN...Bana ne arapdan veya başka milletten , Benim ASKERİM ŞEHİT OLUYOR ASKERİM !!!... ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜMEZLER BU ARAPLAR AMA BİZ ONLAR İÇİN YÜRÜRÜZ ...NE GÜZEL DİMİ... ARAP HAYRANLIĞINI BIRAKMALI BU MİLLET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arab valan yok bunlar masal,müslüman devleti var ise oda Türkiye kimseye yedirmez ve satirmaz kendisini.Arablarin Tahrihi var mi?? okadar!!! Biz Türkiye Müslüman dünyasinin liderleriyiz.Arablar kukla bunu simdi kendileri bile kabul ediyorlar artikin. THY da cok büyük rol oynuyor su anda zarar olsada gövde gösterecek her yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Unutmayalimki ambargonun sorumlularindan biride hamastir. Kendi halkina zulüm yasatanda hamastir. Gazzede hamas secildiginde bati seriadaki hükümetle iliskilerini kopardi. Maalesef Türk halki olarak bazi seyleri cabuk unutuyoruz. Secildiklerinde Gazzede Fatah yanlisi polisleri ve memurlari öldürüp yerlerde sürüklediler. Hic bir zaman bati seriadaki fatah yönetimiyle beraber calismak istemediler. Inaniyorumki bugün gazzede secim olsa yüzde 20-30 dan fazla rey alamazlar. Artik kendi halkida onlardan bikti terör estiriyorlar. Tabiiki gazzeye yapilan ambargo hos degil elbet birgün kalkacak. Ama sunuda istiyorumki gercekleride görmek gerek. Filistinin kendi bayragi varken neden heryerde hamas bayraklari var. Hamas fatahla beraber calismali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nedir buArap düşkünlüğü ,uyanın millet ülke elden gidiyor, hergün şehit yok açılım derken bizi uyutuyorlar,Hani Suudi nerde diğer Arap ülkeleri nerde hepsi suspus hepsi Amerikan uşağı,al gülüm ver gülüm durumu ,bizde kendi kendimize bu kadar sorunumuz varken gelin güvey oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yok uçaklar bos mus,Israilli Turist gelmiyormus,Isadamlar mal satamiyormus, bunlar 10 kisinin canindan daha mi önemli ???? Yalniz Para ve Business mi önemli ????? Gelmesin Filistinli kadin çocuk ve Türk Katilleri. Zaten çok yakinda yalniz Amerikaya gidebilecekler. Obama sesini bile çikarmadi. "YES WE CAN" bile demedi Yahudi Lobisi havlar diye korktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
israilin pkk yi destekledigini biliyorduk. anlatsan komplo teorisi diye kimsenin inanasi gelmez ama bugün gercekler bir nebze daha gün yüzüne cikmistir. israili biraz daha sikistirsak bak daha ne gercekler cikacak ortaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
asker askerdir kardesim BIZ askere insaf icin gitmedik ölümü göze aldik,bazilarini bilmem!! ama filistinde asker degil cocuklar öldürülüyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000