20 Nisan 2020, Pazartesi 11:31:26

THY uçuşlara 20 Mayıs'ta başlayacak mı?

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi,"Yeniden uçmak için her şeyi belirleyecek olan COVID19 salgınının nasıl seyredeceği" dedi.
  • Bilal Ekşi:"Yeniden uçmak için her şeyi belirleyecek olan COVID19 salgınının nasıl seyredeceği" %90'ı havacılık sektöründe çalışan okuyucu/eleştirmen kesim: ''Tarih vermis,sanki kendisi belirleyiyor ne zaman uculacagini'', ''Bu bir kişinin demesiyle olmuyor vs.vs.'', '' thy hangi kafayla 20 mayıs diyor'' :) :) :)
  • Merhabalar eğer Türkiyeye gelipte 14 gün karantinada kalacaksak Hiç açilmasin mesela acil bi durumda gelsek 2 haftaligina gelip karantinaya girip gerimi döneceğiz bu ne saçmalik girişte Havaalaninda testler yapilsin insanlar zor durumda kalmasin Lütfen yetkililere sesleniyorum .
  • hakkına girdiğiniz insanların yedi cihanda hesabını vereceksiniz
  • Başlasın hijyen kurallarına uyulsun ateş ölçümü yapılsın bu ne ya yeter artık herkes normale dönmrli
  • Frankfurt ve Addis ababa hatlarını açın en azından aktarmalıda olsa gitmek isteyen gidebilsin.
  • Insan sagligi hice sayilmasin. Normale donsun hersey oyle baslasin. Acele etmek ne getirir? Zarari devlet her turlu karsilayacak zaten. Bilal Bey siz dogru yolda gidin.
  • Tarih vermis,sanki kendisi belirleyiyor ne zaman uculacagini,avrupaya yil sonuna kadar komazlar,dunyadaki vaka sayisi 0 oluncaya kadar yeede
  • Yurdisina cikmis benim gibi cok insan var(eskiden almanyada calismis) geldik burda beli sure simdi 17 martan beri donemiyoruz almanyada sigorta yok ayligimiz yok sadece turkiyeden emekli ayligimiz bu para ne yapacak birada bunlar nasil olacak diye dusunen yok
  • Yanımda herleyğn ötesinden Geliriz
  • Ben bilmem reis bilir ✈️
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi,"Yeniden uçmak için her şeyi belirleyecek olan COVID19 salgınının nasıl seyredeceği" dedi.

Ekşi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyadan çokça şu soruyu alıyoruz: Ne zaman uçmaya başlayacaksınız, 20 Mayıs kesin mi? Tüm samimiyetimiz ile söyleyelim. Biz herkesten daha fazla uçmak istiyoruz. Siz de hak verirsiniz ki her şeyi belirleyecek olan COVID19 salgınının nasıl seyredeceği."

 

THY uçuşlara 20 Mayıs'ta başlayacak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Okuyalım-Anlayalım ~ 4 yıl önce
Bilal Ekşi:"Yeniden uçmak için her şeyi belirleyecek olan COVID19 salgınının nasıl seyredeceği" %90'ı havacılık sektöründe çalışan okuyucu/eleştirmen kesim: ''Tarih vermis,sanki kendisi belirleyiyor ne zaman uculacagini'', ''Bu bir kişinin demesiyle olmuyor vs.vs.'', '' thy hangi kafayla 20 mayıs diyor'' :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul dan ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar 5000 personel fazla muz varmış normallestigimizde fesihler olacak dikkat.!!!
Fatoş ~ 4 yıl önce
Merhabalar eğer Türkiyeye gelipte 14 gün karantinada kalacaksak Hiç açilmasin mesela acil bi durumda gelsek 2 haftaligina gelip karantinaya girip gerimi döneceğiz bu ne saçmalik girişte Havaalaninda testler yapilsin insanlar zor durumda kalmasin Lütfen yetkililere sesleniyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 4 yıl önce
hakkına girdiğiniz insanların yedi cihanda hesabını vereceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçarmısın ~ 4 yıl önce
Kimin hakkını yediler dostum fazla fazla adamlar para dağıttılar
Stey_by_step ~ 4 yıl önce
Kimin hakkını yicekler taşeron işçilerinin hakkını tabiki oturdukları yerlerden ellerinde kahve içip sigara tüttüren tk memurlarına ayda 8 10.000 tl maaş verip 3 ayda bir tam ikramiye alırken o gariban işçileride 2.500 tl ye mahkum edilirken kimsenin sesi çıkmıyordu onlarda insan değilmi sonuçta..Başkalarının haklarını yersen allahta böyle yapar insana adil olmassan allahu tealada böyle tokadı vurur adama işçinin hakkını yiyip kendin banka hesaplarını şişirirsen ekmek elden su gölden her şeye sahip olursan işçi emekçi kısmıda üç kuruşa mahkum yaşatırsan her şey gelir insanın başına..Allah bize neden böyle bir bela verdi başımzıa sormalı insan bir kendine
Başlasın ~ 4 yıl önce
Başlasın hijyen kurallarına uyulsun ateş ölçümü yapılsın bu ne ya yeter artık herkes normale dönmrli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan ~ 4 yıl önce
Herkes normale dönerse önüne geçilemez bu salgının neye dayanarak bunu söylüyorsunuz çalışmak zorunda olanlar zaten çalışıyor
5 hat ~ 4 yıl önce
Frankfurt ve Addis ababa hatlarını açın en azından aktarmalıda olsa gitmek isteyen gidebilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zalim covid ~ 4 yıl önce
Insan sagligi hice sayilmasin. Normale donsun hersey oyle baslasin. Acele etmek ne getirir? Zarari devlet her turlu karsilayacak zaten. Bilal Bey siz dogru yolda gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Tarih vermis,sanki kendisi belirleyiyor ne zaman uculacagini,avrupaya yil sonuna kadar komazlar,dunyadaki vaka sayisi 0 oluncaya kadar yeede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafkas ~ 4 yıl önce
Yurdisina cikmis benim gibi cok insan var(eskiden almanyada calismis) geldik burda beli sure simdi 17 martan beri donemiyoruz almanyada sigorta yok ayligimiz yok sadece turkiyeden emekli ayligimiz bu para ne yapacak birada bunlar nasil olacak diye dusunen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reisimiz ~ 4 yıl önce
Yanımda herleyğn ötesinden Geliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uu ~ 4 yıl önce
Ben bilmem reis bilir ✈️

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000