15 Haziran 2015, Pazartesi 10:16:17

THY uçuş ağına iki yeni hat daha ekledi

Türk Hava Yolları Avusturya’nın Graz ve Almanya’nın Karlsruhe-Baden-Baden şehirlerine sefer başlatıyor.
  • Ams aoe istiyoruz
  • Kardeşim tamam sefer sayısı artıyor da..hoş da..az personelle aynı istasyonda eskiye oranla çok iş az maaşla taşeron sistemle nereye kadar...yolcular da perişan oluyor..çalışanlar da..zaten başlarına tepeden torpille inme şefler mi dersin gencecik yeni yetme müdürlermi dersin bişey yaptıkları yok..ezilen hep alt tabaka masum insanlar..Allah hesabını soracak elbet..bir yandan milyarlar kazananlar var..diğer yandan milyarlık kazananlar var..Allah ıslah etsin..Amin..
  • Nantes baslayacakti ne oldu acaba?
  • Viyana-Ankara gece tarifesi var. Bakınız.
  • Viyana Ankara başlatin artık. Istanbul aktarma öldürüyor insanı.
  • Grazda yasiyorum ve konyaya gitmek icin 2 saat arabayla viyanaya 2 bucuk saat ucakla ankaraya 2 saat arabayla konyaya gitmemiz gerekirdi Ama simdi 1 bucuk saat ucakla grazdan istanbula 40 dakika ucakla ankaraya Yine 2 saat arabayla konyaya gitmek neredeyse yari yariya daha karli. Tesekkurler Thy !
  • olabilir daha oyle yakin baska sehirlere de uculuyor. onemli olan arz talep. Innsbruck icin de diyorum sadece kis sezonunda uculabilir cunku onemli bir kis sporlari destinasyonu.
  • Banketi olmayan 44 m. eninde 2.485 m. uzunlukta pisti olan,eski bir hava üssü Baden Baden.Banketli 45 m. x 3.000 m. yeni pist yapıldı.Şehrin batısında yer alırken Karlsruhe ve Strazburg'a hemen hemen aynı mesafede ,35 km.Bir taşla 3 kuş...Hayırlı olsun Flag Carrier.
  • Innsbruck'e neden uçmuyor THY.Bizim astronotlar inemiyor mu oraya.
  • ya havayollari neden ermenistana ucmuyor?ermenistana gidicem baktim bilet yok..halbuki cokda yakin bi ulke ama gitmior hayret

Türk Hava Yolları Avusturya’nın Graz ve Almanya’nın Karlsruhe-Baden-Baden şehirlerine sefer başlatıyor.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları Avusturya’da Viyana ve Salzburg’dan sonra 3. nokta olarak Graz’ı uçuş ağına bağlıyor.

22 Haziran’da başlayacak İstanbul – Graz uçuşları haftada 4 sefer karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Graz’a gidiş-dönüş 89 USD’ dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.




Almanya, Türkiye’den sonra en fazla şehrine sefer yapılan ülke olarak Türk Hava Yolları için büyük önem taşıyor. Türk Hava Yolları Almanya’da Berlin, Frankfurt, Münih, Hamburg, Stuttgart, Dusseldorf, Hannover, Köln, Bremen, Leipzig, Nürnberg, Friedrichshafen, Münster-Osnabrück noktalarından sonra 14. nokta olarak Karlsruhe Baden-Baden’i uçuş ağına ekliyor.

30 Haziran’da başlayacak İstanbul – Baden-Baden uçuşları haftada 4 sefer karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Karlsruhe Baden-Baden’e gidiş-dönüş 89 USD’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

THY uçuş ağına iki yeni hat daha ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hadan ~ 9 yıl önce
Ams aoe istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey Güzel de... ~ 9 yıl önce
Kardeşim tamam sefer sayısı artıyor da..hoş da..az personelle aynı istasyonda eskiye oranla çok iş az maaşla taşeron sistemle nereye kadar...yolcular da perişan oluyor..çalışanlar da..zaten başlarına tepeden torpille inme şefler mi dersin gencecik yeni yetme müdürlermi dersin bişey yaptıkları yok..ezilen hep alt tabaka masum insanlar..Allah hesabını soracak elbet..bir yandan milyarlar kazananlar var..diğer yandan milyarlık kazananlar var..Allah ıslah etsin..Amin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nantes baslayacakti ne oldu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Viyana-Ankara gece tarifesi var. Bakınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 9 yıl önce
Viyana Ankara başlatin artık. Istanbul aktarma öldürüyor insanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lokemolionke ~ 9 yıl önce
Grazda yasiyorum ve konyaya gitmek icin 2 saat arabayla viyanaya 2 bucuk saat ucakla ankaraya 2 saat arabayla konyaya gitmemiz gerekirdi Ama simdi 1 bucuk saat ucakla grazdan istanbula 40 dakika ucakla ankaraya Yine 2 saat arabayla konyaya gitmek neredeyse yari yariya daha karli. Tesekkurler Thy !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
olabilir daha oyle yakin baska sehirlere de uculuyor. onemli olan arz talep. Innsbruck icin de diyorum sadece kis sezonunda uculabilir cunku onemli bir kis sporlari destinasyonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 9 yıl önce
Banketi olmayan 44 m. eninde 2.485 m. uzunlukta pisti olan,eski bir hava üssü Baden Baden.Banketli 45 m. x 3.000 m. yeni pist yapıldı.Şehrin batısında yer alırken Karlsruhe ve Strazburg'a hemen hemen aynı mesafede ,35 km.Bir taşla 3 kuş...Hayırlı olsun Flag Carrier.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
Innsbruck'e neden uçmuyor THY.Bizim astronotlar inemiyor mu oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osmanli ~ 9 yıl önce
hayvan tasimiyor ondan
NİCKLESS ~ 9 yıl önce
SALZBURG'A YAKIN.OTOYOL VE DEMİRYOLU BAĞLANTISI VAR.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ya havayollari neden ermenistana ucmuyor?ermenistana gidicem baktim bilet yok..halbuki cokda yakin bi ulke ama gitmior hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000