14 Nisan 2019, Pazar 12:19:27

THY uçucu ekipleriden Havaist'e tepki; Düne kadar ücretsizdi

İstanbul Havalimanı’na ulaşım konusunda Havaist otobüslerini tercih eden THY uçuş ekipleri, havalimanı içerisindeki son duraktan bindikleri ring araçlarına da ücret ödemeye başladı.
  • Koskoca THY kendi ÜCRETSİZ ring araçlarını koyamıyor mu ? Bunun için bir anlaşma yapmaya aciz mi? Gidin biraz da başınızdakilere ağlayın.
  • Onca para alıyorsunuz benim en az 5 aylık maaşımı 1 ayda alıyorsunuz 2.5 3p liraya mi kafanız takıldı a canlarım benim gözünüz doysun
  • Nedir bu ekiplerden de kar mi edilmek isteniyor. Bu insanlar olmasa , terminalde cay icip apronda piknik yapilir. Elmalar ile armutlari caktirmadan karistirmayin yaa.
  • olum çok arasinin daha coookkk gecmis olsun nasıl geciriyolar ama heryerden hulooooooggg
  • 2,60 tl için nakit kabul edilmiyor. İstanbulkart geçerli değil. Problem parayı vermek değil. Ama kredi kartı ya da banka kartı şartı koşulması çok saçma. Vakit kaybından başka birşey değil !!!
  • yarin otopark da ucretli olursa hic sasirmam. ancak gm ve diger tum otoparklar da tum caisanlara ucretli olmali. tarla bizim bina bizim otopark umarim ucretli olmaz. yol parasi odeniyor ancak otopark parasi odenmiyor. ucus ekibinin derdi havalimanina nasil ulasmak yerine en kaliteli hizmeti en kaliteli emniyet guvenligi nasil sunacagi olmali diye dusunuyorum.
  • Bimere yazın arkadaşlar
  • Kaptan şikayetçi kabin memuru şikayetçi teknik şikayetçi tgs şikayetç!! Hiç mi memnun yok? Yok ise neden haber yapılmıyor arkadaşlar. Yöneticilerin bu şikayetlerinizden haberleri varmı? 10 bin ev yapılacaktı onlara noldu?
  • Saatlerini yollarda geçiren gerek yer gerekse uçucu personelinizin moral ve motivasyonunun düşmesi bir yana, yolcu emniyetini etkileyecek düzeyde konsantrasyon eksikliğine sebep olabileceği bu şartlarda aşikardır. Yolcu olarak zaten iç hatlarda özellikle Ankara ve İzmir uçuşlarında saw veya hızlı tren, ve hatta otobüs dahi daha iyi bir alternatif olmaktadır. Yoğun yaz sezonunda veya sert kış koşullarında hem personeliniz hemde yolcularınız için ivedilikle A-B-C planlarınızı yapmanız özellikle personelinizin ulaşım koşullarını çözüme kavuşturmanız bizlerinde çok daha sağlıklı ve güvenli hizmet almamızı sağlayacaktır. Ülkemizin yüz ak, dünyada bilinirliği yüksek bir marka adı olan THY yönetiminin böyle basit çözümleri olan rahatsızlıkları kolayca çözebilecek hem tecrübesi hemde imkanları vardır şüphesiz.
  • İnsana saygı olsa...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım konusunda Havaist otobüslerini tercih eden THY uçuş ekipleri, havalimanı içerisindeki son duraktan bindikleri ring araçlarına da ücret ödemeye başladı.

İstanbul Havalimanı’na ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan uçuş ekipleri dünden itibaren yeni bir ücret tarifesi ile karşı karşıya kaldı. İstanbul’un çeşitli noktalarından hareket ederek İstanbul Havalimanı’na ulaşan Havaist otobüslerini tercih eden uçuş ekipleri, havalimanındaki son durakta bir başka araca aktarma yapmak zorunda kalıyor. Ekip odasının olduğu bölgeye ulaşmak için havalimanında bir araç daha kullanmaları gereken uçuş ekipleri,  düne kadar ücretsiz olarak kullandıkları bu araçlara da ücret ödemeye başladı.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, ring aracı olarak tabir edilen ve Havaist otobüs duraklarının olduğu noktadan uçucuları ekip odasının olduğu noktaya taşıyan araçlar ekiplerden ücret talep etmeye başladı.

Kişi başı 2 lira 60 kuruşluk ücreti ödemek zorunda kalan uçuş ekipleri, ikinci araç için uygulanan ücret tarifesine tepki gösterdi.

Araçlarda pos cihazlarının da bulunduğu ve üzerinde para olmayan ekiplerden ücretin kredi kartlarından tahsil edildiği de öğrenildi.

Bilindiği gibi Havaist otobüsleri İstanbul’un çeşitli noktalarından günün belirli saatlerinde İstanbul Havalimanı’na seferler düzenliyor. Ücretler ise 12 TL ile 30 TL arasında değişiyor.

©AirportHaber ÖZEL

THY uçucu ekipleriden Havaist'e tepki; Düne kadar ücretsizdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (223)

konuşun ~ 4 yıl önce
Koskoca THY kendi ÜCRETSİZ ring araçlarını koyamıyor mu ? Bunun için bir anlaşma yapmaya aciz mi? Gidin biraz da başınızdakilere ağlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut er ~ 5 yıl önce
Onca para alıyorsunuz benim en az 5 aylık maaşımı 1 ayda alıyorsunuz 2.5 3p liraya mi kafanız takıldı a canlarım benim gözünüz doysun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar ~ 5 yıl önce
Ahmet bey siz nasıl para kazanıyorsanız aynı şekilde onlar da para kazanıyor ve aynı şekilde size öncelikle ücretsiz olarak tahsil edilen bir servis sonradan para almaya başladığında tepkili olursanız arkadaşlarımızında buna tepki göstermesi kadar doğal birşey olamaz bence buradaki olay 2,60 tl değil olay şu ücretsiz olan bir şeyin sonradan belli bir ücret dahilinde yapılandırılması. Bence biraz düşünün böyle yorumlar yapmadan önce.
Sacmalik ~ 5 yıl önce
Nedir bu ekiplerden de kar mi edilmek isteniyor. Bu insanlar olmasa , terminalde cay icip apronda piknik yapilir. Elmalar ile armutlari caktirmadan karistirmayin yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonradan ~ 5 yıl önce
olum çok arasinin daha coookkk gecmis olsun nasıl geciriyolar ama heryerden hulooooooggg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanında nakit olmayan değil! ~ 5 yıl önce
2,60 tl için nakit kabul edilmiyor. İstanbulkart geçerli değil. Problem parayı vermek değil. Ama kredi kartı ya da banka kartı şartı koşulması çok saçma. Vakit kaybından başka birşey değil !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaist ~ 5 yıl önce
istanbul kart geçerli.
mike ~ 5 yıl önce
yarin otopark da ucretli olursa hic sasirmam. ancak gm ve diger tum otoparklar da tum caisanlara ucretli olmali. tarla bizim bina bizim otopark umarim ucretli olmaz. yol parasi odeniyor ancak otopark parasi odenmiyor. ucus ekibinin derdi havalimanina nasil ulasmak yerine en kaliteli hizmeti en kaliteli emniyet guvenligi nasil sunacagi olmali diye dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark tabii ki ücretli olacak. ~ 5 yıl önce
Ama turnikelerinin faal olması bekleniyor. Olmazsa iyi mi olur evet .
KA ~ 5 yıl önce
Bimere yazın arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Kaptan şikayetçi kabin memuru şikayetçi teknik şikayetçi tgs şikayetç!! Hiç mi memnun yok? Yok ise neden haber yapılmıyor arkadaşlar. Yöneticilerin bu şikayetlerinizden haberleri varmı? 10 bin ev yapılacaktı onlara noldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY yolcusu ~ 5 yıl önce
Saatlerini yollarda geçiren gerek yer gerekse uçucu personelinizin moral ve motivasyonunun düşmesi bir yana, yolcu emniyetini etkileyecek düzeyde konsantrasyon eksikliğine sebep olabileceği bu şartlarda aşikardır. Yolcu olarak zaten iç hatlarda özellikle Ankara ve İzmir uçuşlarında saw veya hızlı tren, ve hatta otobüs dahi daha iyi bir alternatif olmaktadır. Yoğun yaz sezonunda veya sert kış koşullarında hem personeliniz hemde yolcularınız için ivedilikle A-B-C planlarınızı yapmanız özellikle personelinizin ulaşım koşullarını çözüme kavuşturmanız bizlerinde çok daha sağlıklı ve güvenli hizmet almamızı sağlayacaktır. Ülkemizin yüz ak, dünyada bilinirliği yüksek bir marka adı olan THY yönetiminin böyle basit çözümleri olan rahatsızlıkları kolayca çözebilecek hem tecrübesi hemde imkanları vardır şüphesiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deal ~ 5 yıl önce
İnsana saygı olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000