13 Ocak 2017, Cuma 10:35:04

THY uçaklarına ekonomik jet yakıtı

Venezuela havalimanlarını kullanan THY filosuna ait uçaklara ekonomik ve rekabetçi şartlarda jet yakıtı ikmal edilecek
  • Venezuellaya ucuslari tesvik etmek icin genel bir durum bu. Thy ye ozel gibi yansitilmasin lutfen
  • Şasenin altına ilave büyük depo yaptıralım dönüşte depoları fulleyelim
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı burdakilerin çoğu thy yi bilen ve orda çalışanlar sanırım. Ben şu an uzman adayı ilanında sınava mülakata girdim sonucu bekliyorum 2 ay oldu mülakata gireli. Bu süreç nasıl işliyor bize hiçbir açıklama yapmıyorlar telefonla arayamıyoruz açmıyorlar. Sanırım icra kuruluna falan mı gönderiliyor onay için içerde neler dönüyor işe alımda söyleyebilir misiniz?
  • kutsal damacanalarla taşıyın:)
  • Venezuela ya yardım yapmak ticaret yapmak gerçekten çok güzel bir haber. Devletimiz dışişleri,ekonomi ve ticaret Bakanlığı bu işi biliyor. Venezuela dünyada şu an için petrolün 1 numaralı ülkesidir. Ama fosil yakıttan yenilebilir enerji kaynaklarına neden geçiş için master planları yapılmıyor anlamıyorum. Tayvan devleti nükleer santrallerini 2026 ya kadar kapatma kararı aldı. Biz ise 2026 da mersin akkuyu yu açarız!? Neden? Almanya bile nükleer i kapatacak. YENİLEBİLİR enerji stratejimiz ve yatırımımız NEDEN Yok denecek kadar az. Enerji Bakanlığı her şehrin en ideal yenilebilir enerji santral uygulamasını geliştirmek için ne yapıyor? Antalya da 330gun güneş var ama enerjiye donuşturmuyoruz.Neden?!
  • Tk mı milletin a koyan bunlar
  • Aman Allah.. inanilmaz!
  • Efb ye gecin ya da ne geciceksiniz devletin mali deniz yemeyen hamdi ya da temel ...ne de olsa ne yaparsaniz yapin hesap soran olmayacak . Ali babanin cifliginde bile daha fazla sorumluluk var
  • Deseniz gemickleri olanlara piyango vurdu. O yakıtı kimin gemileriyle taşıyacsklar acaba? Venezüela ve Türkiye arası da baya bir mesafedir yani.
  • Geçiniz bu boş işleri.Dolar almış başını yürümüş ve 3.80'lerde gezerken,zararlar tavan yapmışken,dağ gibi olmuşken THY'nin işi gerçekten zor.THY resmen batmış.Çok yazık.Dünya devi dedikleri şirket kağıttan bir kaplanmış sadece.Herşey reklam ve göstermelikmiş ....

Venezuela havalimanlarını kullanan THY filosuna ait uçaklara ekonomik ve rekabetçi şartlarda jet yakıtı ikmal edilecek

Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Petrol ve Madencilik Bakanlığı arasındaki tamamlayıcı anlaşma, Bakanlar Kurulu tarafından onaylanarak, Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Türkiye adına Turkish Petroleum International Company, Venezuela'daki rafineriden sağlanacak petrokoku rekabetçi bir fiyatla pazarlayıp satabilecek. Bu satıştan sağlanacak finansmanla Venezuela'daki mevcut liman ve taşıma sistemi iyileştirilecek.

Venezuela devlet petrol ve doğalgaz şirketi iki ülke arasındaki petrokok projesinin yatırım süresi boyunca ve sonrasında gerekli finansal garantileri sağlayacak.

Ortak enerji stratejileri doğrultusunda Türkiye'de, Akdeniz havzasına yönelik petrol depolama tesislerinin kurulması için fizibilite çalışmalarına başlanacak.

Venezuela havalimanlarını kullanan THY filosuna ait uçaklara, ekonomik ve rekabetçi şartlarda jet yakıtı ikmal edilecek.

Söz konusu anlaşma ile ayrıca Venezuela'nın inşaat, altyapı, ilaç, yiyecek ve benzeri ihtiyaçlarının Türkiye tarafından temin edilmesi için bir barter mekanizması oluşturulacak.

Ham petrolün rafinasyonu sırasında oluşan petrokok, karbonca zengin ve ısıl değeri çok yüksek bir katı yakıt türü olarak biliniyor.

THY uçaklarına ekonomik jet yakıtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

THY ye ozel degil ~ 7 yıl önce
Venezuellaya ucuslari tesvik etmek icin genel bir durum bu. Thy ye ozel gibi yansitilmasin lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihni sinir ~ 7 yıl önce
Şasenin altına ilave büyük depo yaptıralım dönüşte depoları fulleyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bir sorum olacaktı burdakilerin çoğu thy yi bilen ve orda çalışanlar sanırım. Ben şu an uzman adayı ilanında sınava mülakata girdim sonucu bekliyorum 2 ay oldu mülakata gireli. Bu süreç nasıl işliyor bize hiçbir açıklama yapmıyorlar telefonla arayamıyoruz açmıyorlar. Sanırım icra kuruluna falan mı gönderiliyor onay için içerde neler dönüyor işe alımda söyleyebilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017 ~ 7 yıl önce
2017 de alım olmayacağı söyleniyor. alım olduğu zamanlarda bile aylar sürüyordu zaten.
ZorAdam ~ 7 yıl önce
Torpil varmı torpil ziraat mühendisi ol falan önemli değil torpil varsa ultra uzman bile olursun sıkıntı Yok
tmm ~ 7 yıl önce
kutsal damacanalarla taşıyın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey.... ~ 7 yıl önce
Vasıfsız nbr
Venezuela ~ 7 yıl önce
Venezuela ya yardım yapmak ticaret yapmak gerçekten çok güzel bir haber. Devletimiz dışişleri,ekonomi ve ticaret Bakanlığı bu işi biliyor. Venezuela dünyada şu an için petrolün 1 numaralı ülkesidir. Ama fosil yakıttan yenilebilir enerji kaynaklarına neden geçiş için master planları yapılmıyor anlamıyorum. Tayvan devleti nükleer santrallerini 2026 ya kadar kapatma kararı aldı. Biz ise 2026 da mersin akkuyu yu açarız!? Neden? Almanya bile nükleer i kapatacak. YENİLEBİLİR enerji stratejimiz ve yatırımımız NEDEN Yok denecek kadar az. Enerji Bakanlığı her şehrin en ideal yenilebilir enerji santral uygulamasını geliştirmek için ne yapıyor? Antalya da 330gun güneş var ama enerjiye donuşturmuyoruz.Neden?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aç yolcu ~ 7 yıl önce
Yenilebilir enerji nedir, Toblerone veya Twix olabilir mi? Çok severim
Petrol Muh ~ 7 yıl önce
Venezualla da ekonomik durum degil mesele mesele TPIC petrol aramaciliginda beceriksiz siyasetten gelen yoneticiler yuzunden kaybettigi parayi kurtarma calismasi, bilip bilmeden her halta yorum yapiyorsunuz
Tai calisani ~ 7 yıl önce
Temel Kotil TAI bilgilerini yandaslara pompaliyor, Ankara ya havacilik yan sanayi altinda TAI i bitirecekler, Kazan a yapilan yatirimlara gidin bir bakin
ZorAdam ~ 7 yıl önce
Temel KOTİL dediğin adam THY yi bu kadar yüksek çalışma kapasitesi ile çalıştıran adam çamur atma çoçum çamur atma
zor adam ~ 7 yıl önce
noldu torpille seni tk ya sokan adam gitti diye mi mızıktıyorsun. tk ya fetoculeri dolduran arkasında enkaz bırakan ve fareler gibi gemiyi ilk terk eden kotil mi? acınası durumdasınız acınası ....
Yemişler seni ~ 7 yıl önce
Tk mı milletin a koyan bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMG! ~ 7 yıl önce
Aman Allah.. inanilmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lpg ~ 7 yıl önce
Efb ye gecin ya da ne geciceksiniz devletin mali deniz yemeyen hamdi ya da temel ...ne de olsa ne yaparsaniz yapin hesap soran olmayacak . Ali babanin cifliginde bile daha fazla sorumluluk var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemicik ~ 7 yıl önce
Deseniz gemickleri olanlara piyango vurdu. O yakıtı kimin gemileriyle taşıyacsklar acaba? Venezüela ve Türkiye arası da baya bir mesafedir yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci ~ 7 yıl önce
Geçiniz bu boş işleri.Dolar almış başını yürümüş ve 3.80'lerde gezerken,zararlar tavan yapmışken,dağ gibi olmuşken THY'nin işi gerçekten zor.THY resmen batmış.Çok yazık.Dünya devi dedikleri şirket kağıttan bir kaplanmış sadece.Herşey reklam ve göstermelikmiş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000