14 Ağustos 2017, Pazartesi 12:27:27

THY uçakları teker teker gökyüzüyle buluşuyor

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yıl yere indirdiği uçaklarını teker teker gökyüzüyle buluşturmaya başladı. Şirket son 24 saatte 324 uçakla 1530 sefere gerçekleştirdi.
  • Pilot alimi olurmu peki
  • sefer rekorları kırılıyor da hizmet kalitesi ne, uçuş güvenliğinde dünyada kaçıncı sırada, gerçek kar ve zarar nedir,uçaklar dolsun diye yurtdışında ucuza bilet satılıyor mu, yapılması gereken, sadece çalışanları değil yöneticileri de kapsayan tasarruflar yapılıyor mu , suistimal,yolsuzluk,mobbing yapanlardan hesap soruluyor mu, hala thy'de fetocular kaynıyor mu, çalışanlar torpille işe girmiş, içlerinden daha enseleri kalınlar makam sahibi olmuşlar mı , kul hakkı yenmiyor mu,çalışanlar mutlu ve huzurlular mı bunlar önemli...
  • Antalya'da dört adet A-330 hala yatıyor.
  • nazar değmesin
  • Hakkıyla çalışan personeli ayrı tutuyorum ancak bu çay kahve uzmanları yediniz koca havayollarını be, bütün gün dedikodu, sohbet, çay, kahve. Bir de zam istiyorlar. Çoktan kapının önüne koyulmanız gerekiyordu.
  • Yalaannnnn.....
  • Zam yok ne demek hakkimiz o bizim geri kafali olmayin zaten uc kurus para alicaz biraz saglam durunda alalim paraciklarimizi
  • Reisinin olan herşeye bu millet sahip çıkar.
  • süperr ama sn ekşi neden hala hep 1 milayr TL üzeri zarar var:)
  • Allah bugünlerimizi aratmasın diyelim.

Türk Hava Yolları geçtiğimiz yılın son çeyreğine girilirken çok sayıda uçağını yere indirmişti. Yaşanan bu gelişme günlerce havacılık sektörünün gündemini meşgul etti. THY şimdilerde yere indirdiği uçaklarını teker teker havalandırmaya başladı.

Hali hazırda filosunda 336 (AnadoluJet dahil) uçak bulunan Türk Hava Yolları, son 24 saat içerisinde yalnızca 12 uçağını havalandırmadı. AnalystTK tarafından derlenen verilere göre; Bu rakam 2015 yılının Kasım ayından bu yana elde edilen en düşük rakam olarak ifade edildi. 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de attığı tweet ile bu gelişmeyi destekledi. "Yaz bereketi devam ediyor" diyen Ekşi, dün toplamda 1530 sefer yapıldığını belirtti.

©AirportHaber.com

THY uçakları teker teker gökyüzüyle buluşuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Pilot aday ~ 7 yıl önce
Pilot alimi olurmu peki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava cıva ~ 7 yıl önce
sefer rekorları kırılıyor da hizmet kalitesi ne, uçuş güvenliğinde dünyada kaçıncı sırada, gerçek kar ve zarar nedir,uçaklar dolsun diye yurtdışında ucuza bilet satılıyor mu, yapılması gereken, sadece çalışanları değil yöneticileri de kapsayan tasarruflar yapılıyor mu , suistimal,yolsuzluk,mobbing yapanlardan hesap soruluyor mu, hala thy'de fetocular kaynıyor mu, çalışanlar torpille işe girmiş, içlerinden daha enseleri kalınlar makam sahibi olmuşlar mı , kul hakkı yenmiyor mu,çalışanlar mutlu ve huzurlular mı bunlar önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuyormuş gibi ~ 7 yıl önce
Antalya'da dört adet A-330 hala yatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
330 lar günde iki sefer vko git gel yapıyor
Maşallah ~ 7 yıl önce
nazar değmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çay kahve uzmanları ~ 7 yıl önce
Hakkıyla çalışan personeli ayrı tutuyorum ancak bu çay kahve uzmanları yediniz koca havayollarını be, bütün gün dedikodu, sohbet, çay, kahve. Bir de zam istiyorlar. Çoktan kapının önüne koyulmanız gerekiyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzz ~ 7 yıl önce
Yalaannnnn.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamcik ~ 7 yıl önce
Zam yok ne demek hakkimiz o bizim geri kafali olmayin zaten uc kurus para alicaz biraz saglam durunda alalim paraciklarimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaptan777 ~ 7 yıl önce
Sana 10.000 lira da verse gene az dersin gözün doysun azcık
Salih ~ 7 yıl önce
Reisinin olan herşeye bu millet sahip çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşasın yalakalar ~ 7 yıl önce
Kimbilir ne cıkarın var adamım yarın öbürgün seninde sahip olduklarına bunlarda benim derse apışıp kalırsın.
süperr ~ 7 yıl önce
süperr ama sn ekşi neden hala hep 1 milayr TL üzeri zarar var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoğunluk ~ 7 yıl önce
Allah bugünlerimizi aratmasın diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000