07 Mart 2020, Cumartesi 11:20:52

THY uçakları böyle dezenfekte ediliyor

Dünyada yayılmaya devam eden ve 3 binin üzerinde ölüme neden olan Korona virüsü nedeniyle Türk Hava Yolları tedbiri elden bırakmıyor.
  • Amerikanın Maryland Eyaletinde Türkiyeden gelen bir Bayan yolcuda Coronavirusu tesbit edilmiş galiba bununla beraber üçüncü tesbit transit yolcumuydu yoksa Türkiyedemiydi bilmiyorum
  • Burda yorum yapanlar gerçekten havayolu çalışanlarımı ? Bu dezenfekte işlemi 28 günde bir yapılmak zorundadır. Dezenfekte sertifikası olmadan hiç bir uçak uçamaz.
  • temizlik dis meydanlarda elindeki tek bezle hem ayna hem klozet hem yer siliyo lol
  • BU HAFTA TEBLİGATLAR BAŞLIYOR ÜCRETSİZ İZİNLERLE İLGİLİ,KAPTANLARA BAŞLANDI BİLE
  • Uçak dezenfekte ediliyor fakat kabin ekiplerine görevleri sırasında maske ve eldiven takması konusunda bir turlu izin gelmiyor. Evde çoluk çocuk kronik hastalığı olan yaşlı yakınlar.. bunun ne gibi bi mahsuru var bilmiyorum. Lütfen artık bu konuya da bir el atılsın. Hasta olan taksın tamam da kimse doğru düzgün maske takmiyor. Önlem alınmalı.
  • Görevli elinde bez ile silerken gözlüklü değiller. Ofiste oturan temizlik görevlileri de bu uygulamayı yardimci olsun öğretilsin tüm görevlilere .
  • evet yapılıyor hatta yapıyoruzda doğru yanlış olan yek şey ekipmanların tam manasıyla bizlerle verilmemesi bir maske veriliyor peçete daha kalın yani her zamanki gibi elemana değer sıfır
  • İçin tek seferlik dezenfekte. Uçak bir seferden gelir gelmez yenş ekip uçağa geçiyoruz ama bana kısmet olmadı dezenfekteyi görmek.
  • Logos ve Karaçi den gelen uçak Ankara ve Antalya ve Izmır yapıyor ve bu dediginiz dezenfekte işlemleri yapılmıyor
  • Güzel bir uygulama hele ki şu zamanlarda çok önemli diyorum

Dünyada yayılmaya devam eden ve 3 binin üzerinde ölüme neden olan Korona virüsü nedeniyle Türk Hava Yolları tedbiri elden bırakmıyor.

THY'nin Twitter hesabından THY uçaklarının dezenfekte edildiği anlara ait görüntüler paylaşıldı.

İşte THY uçaklarındaki dezenfekte görüntüleri:

 

THY uçakları böyle dezenfekte ediliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Gara ~ 4 yıl önce
Amerikanın Maryland Eyaletinde Türkiyeden gelen bir Bayan yolcuda Coronavirusu tesbit edilmiş galiba bununla beraber üçüncü tesbit transit yolcumuydu yoksa Türkiyedemiydi bilmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babalamacı ~ 4 yıl önce
Burda yorum yapanlar gerçekten havayolu çalışanlarımı ? Bu dezenfekte işlemi 28 günde bir yapılmak zorundadır. Dezenfekte sertifikası olmadan hiç bir uçak uçamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temizlik ~ 4 yıl önce
temizlik dis meydanlarda elindeki tek bezle hem ayna hem klozet hem yer siliyo lol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücretsiz izinler ~ 4 yıl önce
BU HAFTA TEBLİGATLAR BAŞLIYOR ÜCRETSİZ İZİNLERLE İLGİLİ,KAPTANLARA BAŞLANDI BİLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık ~ 4 yıl önce
Uçak dezenfekte ediliyor fakat kabin ekiplerine görevleri sırasında maske ve eldiven takması konusunda bir turlu izin gelmiyor. Evde çoluk çocuk kronik hastalığı olan yaşlı yakınlar.. bunun ne gibi bi mahsuru var bilmiyorum. Lütfen artık bu konuya da bir el atılsın. Hasta olan taksın tamam da kimse doğru düzgün maske takmiyor. Önlem alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem Temizlik ~ 4 yıl önce
Görevli elinde bez ile silerken gözlüklü değiller. Ofiste oturan temizlik görevlileri de bu uygulamayı yardimci olsun öğretilsin tüm görevlilere .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat ~ 4 yıl önce
ve o esnada harekat gelir kaptanim amirim yolcu!!!
uçak temizlik ~ 4 yıl önce
evet yapılıyor hatta yapıyoruzda doğru yanlış olan yek şey ekipmanların tam manasıyla bizlerle verilmemesi bir maske veriliyor peçete daha kalın yani her zamanki gibi elemana değer sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 4 yıl önce
İçin tek seferlik dezenfekte. Uçak bir seferden gelir gelmez yenş ekip uçağa geçiyoruz ama bana kısmet olmadı dezenfekteyi görmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 4 yıl önce
Bu kadar da haksızlık etme bence her gelen dış hat uçaklarına ekipler gidiyor
Babalamacı ~ 4 yıl önce
Her 28 günde bir dezenfekte işlemi yapmak zorundadır havayolu şirketleri. Havacılık çalışanısın biraz oturup araştır zahmet olmaz ise.
Google Ads ~ 4 yıl önce
Aynen reklam
... ~ 4 yıl önce
Logos ve Karaçi den gelen uçak Ankara ve Antalya ve Izmır yapıyor ve bu dediginiz dezenfekte işlemleri yapılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk harekat ~ 4 yıl önce
Her uçağa ilaçlama yapılıyor, ardından 10 dakikalık bekleyiş sonrası temizlikle operasyon başlıyor. Siz muhtemelen operasyona ya geç dahil oluyorsunuz ya da boş muhabbet yapıyorsunuz .
TK ~ 4 yıl önce
Güzel bir uygulama hele ki şu zamanlarda çok önemli diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000