07 Haziran 2011, Salı 10:28:34

THY UÇAĞININ KOKPİT CAMI ÇATLADI

İstanbul - Mardin seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait A319 tipi TC-JLP "Köyceğiz" tescilli, yolcu uçağı Malatya’ya zorunlu iniş yaptı.
  • Tako sen adim kadar eminim Thy ye binemeyenlerdensin en iyisi uzaktan bak seninle ayni kabinde olmak istemem sen olsa olsa otobuse binersin
  • o kadar egitim aldigim gul gibi isimi bu seviyesiz camiaya girmek icin biraktim pismanim gecmis olsun herkese
  • sıfır uçağın da camı çatlıyor, alakasız olmayan yerlerle bağlantı kurmayın. arkadaşlar mesleki açıdan düşünün.....
  • Kaptan pilotumuzu ve tüm uçuş ekibini soğukkanlılıkları ve başarıları nedeniyle kutluyoruz, Göker Hocamız gibi kaptanlarımızın uçaklarında uçmak kendi evimizde bir odadan diğerine gitmek kadar emniyetli. İyi ki varsınız!!
  • ha ha ha rötar şampiyonu ile uçup hayatımı risk e asla atmam...siz 2nci sınıf olmaya devam...karın doyurmakla havacılık olmuyor...sizin mantıkla daha çookkkk havadan geri dönersiniz :))
  • Her halde baslik TAKO ya yeter baska bir sey yazmayacagim. Sen git ucuncu sinif havayollariyla uc.
  • bence sizler at gözlüğünü çıkarın...hemen deve kesin,zemzem suyu dağıtın,birazda okuyup üfleyin ki hurdalar iyi uçsunlar...isterseniz içine hatmı çiçeği,biraz badem,birazda fındık fıstık ilave edin ki 2nci sınıf havayolu olabilin :))
  • Thy nin cami catlamis ama tako denilen hasedinden catlamis
  • çok 'elit' camiamızda bir kişi de çıkıp geçmiş olsun dememiş yahu... tüm ekibe ve misafirlere geçmiş olsun...
  • Ama tamam kardeşim şimdi THY deki yöneticileri sevmiyoruz olabilir, yada torpil ve adam kayırma işim AKP ile bağdaşıp pis işler yapıyor insanların hakkını yiyiyor olabilirler. Bunlar ayrı bir konudur THY nin üstünlüğü ayrı bir konu. Sen eğer yöneticilerinden dolayı THY ye çamur atıyorsan hata yapıyorsun. THY yi THY yapan çalışanlarıdır. Müdürleri yöneticileri yırtsın kendini isterse herşey çalışanın elindedir. Onun için THY ye laf atma boşuna. THY olduğu yeri hakeden bir havayoludur. Bak ben bunu savunurum , ama yöneticilerine iş gelince bir senin kadar nefret ederim tako. Sende doğru yola gir. bir kaç insana olan tepkimiz yüzünden işini hakkı ile yapan THY ve çalışanlarına laf atma hiç. Hadi bakem.
Atatürk Havalimanı'ndan bu sabah 07:15'te İstanbul - Mardin seferini yapmak için havalanan Türk Hava Yolları (THY)'ye ait yolcu uçağının Malatya hava sahasında kokpit camı çatladı. Uçak Malatya Havaalanı'na zorunlu iniş gerçekleştirdi

Uçakta bulunan işadamı ve Fenerbahçe Kulübü As başkanı Nihat Özdemir, Malatya hava sahası üzerinde iken uçağın birden alçaldığını ve Kaptan Pilot Göker Fırat'ın Malatya'ya inileceğini anons ettiğini belirterek, "Pilotlar, uçağı indirdikten sonra kokpit camının çatladığı için iniş yapıldığını söylediler. Çok başarılı bir şekilde yolculara hisettirmeden uçak Malatya'ya indirildi. Şimdi başka bir uçak bekliyoruz" diye konuştu.

Uçakta 113 yolcunun yanı sıra Nihat Özdemir, İş adamı Abdurrahim Albayrak, Zeynel Abidin Erdem ve televizyon programcısı Mesut Yar'ın da bulunduğu gelen bilgiler arasında...

THY UÇAĞININ KOKPİT CAMI ÇATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tako sen adim kadar eminim Thy ye binemeyenlerdensin en iyisi uzaktan bak seninle ayni kabinde olmak istemem sen olsa olsa otobuse binersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar egitim aldigim gul gibi isimi bu seviyesiz camiaya girmek icin biraktim pismanim gecmis olsun herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sıfır uçağın da camı çatlıyor, alakasız olmayan yerlerle bağlantı kurmayın. arkadaşlar mesleki açıdan düşünün.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaptan pilotumuzu ve tüm uçuş ekibini soğukkanlılıkları ve başarıları nedeniyle kutluyoruz, Göker Hocamız gibi kaptanlarımızın uçaklarında uçmak kendi evimizde bir odadan diğerine gitmek kadar emniyetli. İyi ki varsınız!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ha ha ha rötar şampiyonu ile uçup hayatımı risk e asla atmam...siz 2nci sınıf olmaya devam...karın doyurmakla havacılık olmuyor...sizin mantıkla daha çookkkk havadan geri dönersiniz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her halde baslik TAKO ya yeter baska bir sey yazmayacagim. Sen git ucuncu sinif havayollariyla uc.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence sizler at gözlüğünü çıkarın...hemen deve kesin,zemzem suyu dağıtın,birazda okuyup üfleyin ki hurdalar iyi uçsunlar...isterseniz içine hatmı çiçeği,biraz badem,birazda fındık fıstık ilave edin ki 2nci sınıf havayolu olabilin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin cami catlamis ama tako denilen hasedinden catlamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok 'elit' camiamızda bir kişi de çıkıp geçmiş olsun dememiş yahu... tüm ekibe ve misafirlere geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ama tamam kardeşim şimdi THY deki yöneticileri sevmiyoruz olabilir, yada torpil ve adam kayırma işim AKP ile bağdaşıp pis işler yapıyor insanların hakkını yiyiyor olabilirler. Bunlar ayrı bir konudur THY nin üstünlüğü ayrı bir konu. Sen eğer yöneticilerinden dolayı THY ye çamur atıyorsan hata yapıyorsun. THY yi THY yapan çalışanlarıdır. Müdürleri yöneticileri yırtsın kendini isterse herşey çalışanın elindedir. Onun için THY ye laf atma boşuna. THY olduğu yeri hakeden bir havayoludur. Bak ben bunu savunurum , ama yöneticilerine iş gelince bir senin kadar nefret ederim tako. Sende doğru yola gir. bir kaç insana olan tepkimiz yüzünden işini hakkı ile yapan THY ve çalışanlarına laf atma hiç. Hadi bakem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000