05 Şubat 2015, Perşembe 14:38:42

THY UÇAĞININ GATWICK'E ACİL İNİŞİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Dün, Los Angeles-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı Gatwick Havalimanı'na acil iniş yapmıştı. Bir spotter tarafından Gatweick'e iniş anı kaydedildi.
  • 16 adet 777 olduğuna göre , uçak başına 4 kaptan desek eeeee ..64 kaptan yapar.okadar 777 kaptanı varmı ki THY nin.4 kaptan derken tamamen attım bu arada.ama 4 olmalı diye düşündüm.6 -8 de olabilir belki.malum durmak yok sürekli uçmak zorunda bu uçaklar.Hakan Turgut cpt. Buenosaires' e uçmuyomuydu yaa :)) olur olur denk gelmiştir.burdan selamlar kendisine.iyi uçuşlar dilerim.tüm pilotlara ...
  • Ne kiskanc milletiz ya , ucagi ingiliZce kullanmiyo biliyoz. Hakan kaptan kralsin
  • allah kaza bela vermesin
  • Uçak yerde 1 saat kalıp gelmiş İstanbul'a. Şimdi de hongkong tan geliyor. Muhtemelen yolcu tuvalette sigara içmiştir. İhtihatlı olmak lazım, ekip iki Türk iki yabancı.
  • Güzelim uçak böyle indirilir mi yahu? Metal ömrü yarılandı! Ben de İlk talebe iken böyle inmiştim birkaç kere. Yazıklar olsun, basit bir yan rüzgar inişini mahvetti kaptan müsvettesi. Tabii kusar zavallı yolcular.
  • Arkadaslar bu sektoru ucan Ben degilim. Saygilarimla. Hakan Turgut
  • Muhtemelen kaptanlar arasında tek düzgün iglizce bilen Hakan Kaptan olduğu için herseyde onu kullanıyorlar.
  • Evet ucak inebiliyor.ben bu haberun mantugunu anlamdim.
  • beyler bu uçaklarda yüzlerce sensorler var dolayısıyla da çaptan böyle bir durumda en yakın havalimanına inmeyi ve kontrol edilmesini düşünmüş ki bu gayet normal arkanda yüzlerce yolcunun sorumluluğu vardır.. sıkıntı yapmayın bu kadar ne olmuş ki..
  • NE İSTİYOSUNUZ BU HAKAN KAPTANDAN YA .. AGA THY NİN NERDE 777 si VAR ORADA HAKAN KAPTAN VAR ZANNEDİYOLAR. :)

Türk Hava Yolları'nın (THY), dün TK10 sefer sayılı Los Angeles-İstanbul seferini yapan uçağı, kabinden gelen duman ikazı nedeniyle Londra'ya acil iniş yapmıştı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Gatwick Havalimanı'na iniş yapan TC-JJM tescilli Boeing 777-300ER tipi uçağın görüntüleri bir spotter tarafından kaydedildi.

Uçağın Gatwick Havalimanı'na inmesinin ardından Türk Hava Yolları, yaptığı açıklamada arka kabin bölümünden duman ikazı gelmesi nedeniyle acil iniş yaptığını belirtmişti.

TC-JJM TESCİLLİ UÇAĞIN GATWICK'E İNİŞ ANI

THY UÇAĞININ GATWICK'E ACİL İNİŞİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

777 ~ 9 yıl önce
16 adet 777 olduğuna göre , uçak başına 4 kaptan desek eeeee ..64 kaptan yapar.okadar 777 kaptanı varmı ki THY nin.4 kaptan derken tamamen attım bu arada.ama 4 olmalı diye düşündüm.6 -8 de olabilir belki.malum durmak yok sürekli uçmak zorunda bu uçaklar.Hakan Turgut cpt. Buenosaires' e uçmuyomuydu yaa :)) olur olur denk gelmiştir.burdan selamlar kendisine.iyi uçuşlar dilerim.tüm pilotlara ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne kiskanc milletiz ya , ucagi ingiliZce kullanmiyo biliyoz. Hakan kaptan kralsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
allah kaza bela vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 9 yıl önce
Uçak yerde 1 saat kalıp gelmiş İstanbul'a. Şimdi de hongkong tan geliyor. Muhtemelen yolcu tuvalette sigara içmiştir. İhtihatlı olmak lazım, ekip iki Türk iki yabancı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzelim uçak böyle indirilir mi yahu? Metal ömrü yarılandı! Ben de İlk talebe iken böyle inmiştim birkaç kere. Yazıklar olsun, basit bir yan rüzgar inişini mahvetti kaptan müsvettesi. Tabii kusar zavallı yolcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan hakan ~ 9 yıl önce
Arkadaslar bu sektoru ucan Ben degilim. Saygilarimla. Hakan Turgut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Muhtemelen kaptanlar arasında tek düzgün iglizce bilen Hakan Kaptan olduğu için herseyde onu kullanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
test ~ 9 yıl önce
Evet ucak inebiliyor.ben bu haberun mantugunu anlamdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
beyler bu uçaklarda yüzlerce sensorler var dolayısıyla da çaptan böyle bir durumda en yakın havalimanına inmeyi ve kontrol edilmesini düşünmüş ki bu gayet normal arkanda yüzlerce yolcunun sorumluluğu vardır.. sıkıntı yapmayın bu kadar ne olmuş ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bTB ~ 9 yıl önce
NE İSTİYOSUNUZ BU HAKAN KAPTANDAN YA .. AGA THY NİN NERDE 777 si VAR ORADA HAKAN KAPTAN VAR ZANNEDİYOLAR. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000