17 Şubat 2019, Pazar 19:37:57

THY uçağındaki yolcu öldü

Türk Hava Yolları'nın (THY) New York-İstanbul seferini yapan yolcu uçağındaki bir yolcu hayatını kaybetti.
  • ÖNCELİKLE MEFTAYA ALLAH RAHMET EYLESİN. VE BÖYLE SEVİYESİZ HAVACILIK CAMİASINA YAKIŞMAYAN BİR MUHABBETE DAHİL OLDUĞU İÇİN MERHAMET EYLESİN. BEN HAVACI DEĞİLİM ANCAK HAVACILIĞA MERAKLI OLDUĞUM İÇİN BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM. BELKİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİRİM DEDİM. HAVACILIK ADINA ÖĞRENDİĞİM TEK ŞEY; F/O YARDIMCI PİLOT, TK THY KODU, SAW SABİHA GÖKÇEN.. ONUN DIŞINDA ÖĞRENDİĞİM TGS MAAŞ ZAMLARI BEĞENMEZ, PİLOTLAR İNMEK BİLMEZ, HOSTESLER FULL MAKYAJ, DEDİKODU GIRLA, ASKER KÖKENLİ PİLOTLAR DÜŞMAN YUNAN ORDUSUNDAN SANKİ, AKP YANLILARI BİR TARAFTA, KARŞI TARAF BİR TARAFTA, YER HİZMETLERİ ŞİKAYETÇİ, VS...VS... BİRBİRİNİZE NEZAKETLE REKABET YAPIN, VE DESTEK OLUN. ULAN HABER, HAVACILIKLA İLGİLİ YORUMLAR CACIKLA İLGİLİ. NEREYE DÜŞTÜK ARKADAŞ. BEN HAVACILIĞI DAHA HAVALI BİLİRDİM SAYENİZDE OTOGAR TURŞU BİDONLARINDAN BETERMİŞ BURA.. AMAN BANA MÜSADE.... (BİLİR KİŞİ)...
  • Onların çabaları şişirilmiş maaşlarıyla araba taksidine girmek olur sadece!!!
  • Ortadoguya uctugu icin strese girdi kesin yolcu.
  • Pilot hatası. Muhtemelen pilot asker kökenli ve kadının ölmesinin bile göze alarak disiplininden taviz vermek istemedi. Dolayısıyla, divert etmedi. Yazıklar olsun. Hemen lisansı iptal edilmeli. Candan Karlıtekin'i göreve çağırıyorum.

Türk Hava Yolları'nın (THY) New York-İstanbul seferini yapan yolcu uçağındaki bir yolcu hayatını kaybetti.

TK12 sefer sayılı ile Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentindeki john F. Kennedy Havalimanı'ndan kalkış yapan TC-JJO kuyruk tesciline sahip THY uçağındaki bir yolcu havadayken rahatsızlandı. 

Türk Hava Yolları (THY) ekiplerinin tüm çabalarına rağmen yolcu hayatını kaybetti. 

THY uçağındaki yolcu öldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

THY-ATLAS-ONUR-PGS ~ 5 yıl önce
ÖNCELİKLE MEFTAYA ALLAH RAHMET EYLESİN. VE BÖYLE SEVİYESİZ HAVACILIK CAMİASINA YAKIŞMAYAN BİR MUHABBETE DAHİL OLDUĞU İÇİN MERHAMET EYLESİN. BEN HAVACI DEĞİLİM ANCAK HAVACILIĞA MERAKLI OLDUĞUM İÇİN BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM. BELKİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİRİM DEDİM. HAVACILIK ADINA ÖĞRENDİĞİM TEK ŞEY; F/O YARDIMCI PİLOT, TK THY KODU, SAW SABİHA GÖKÇEN.. ONUN DIŞINDA ÖĞRENDİĞİM TGS MAAŞ ZAMLARI BEĞENMEZ, PİLOTLAR İNMEK BİLMEZ, HOSTESLER FULL MAKYAJ, DEDİKODU GIRLA, ASKER KÖKENLİ PİLOTLAR DÜŞMAN YUNAN ORDUSUNDAN SANKİ, AKP YANLILARI BİR TARAFTA, KARŞI TARAF BİR TARAFTA, YER HİZMETLERİ ŞİKAYETÇİ, VS...VS... BİRBİRİNİZE NEZAKETLE REKABET YAPIN, VE DESTEK OLUN. ULAN HABER, HAVACILIKLA İLGİLİ YORUMLAR CACIKLA İLGİLİ. NEREYE DÜŞTÜK ARKADAŞ. BEN HAVACILIĞI DAHA HAVALI BİLİRDİM SAYENİZDE OTOGAR TURŞU BİDONLARINDAN BETERMİŞ BURA.. AMAN BANA MÜSADE.... (BİLİR KİŞİ)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yağmur ~ 5 yıl önce
Onların çabaları şişirilmiş maaşlarıyla araba taksidine girmek olur sadece!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık sana ~ 5 yıl önce
taksitle almıyorum canım. peşin ödüyorum! param o kadar çok yani. senin gibi ezikler taksitle araba alır.
Bos laf ~ 5 yıl önce
Kendini bilmezler baslamis gene konusmaya!!!
Şişirilmiş mi haha ~ 5 yıl önce
45 yaşında yol verilen insanlar tabi ki iyi maaşla çalışacak yoksa niye uçayım? emeklilik yaşı 60 arada kalan 15 sene taş mı yiyecek bu insanlar? Beyin olmadan yazılan yorumlar
Yağmur a ~ 5 yıl önce
Yazık sana... ömür boyu böyle kalacaksın! Farkındasındır umarım..
stres ~ 5 yıl önce
Ortadoguya uctugu icin strese girdi kesin yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-JJO ~ 5 yıl önce
Pilot hatası. Muhtemelen pilot asker kökenli ve kadının ölmesinin bile göze alarak disiplininden taviz vermek istemedi. Dolayısıyla, divert etmedi. Yazıklar olsun. Hemen lisansı iptal edilmeli. Candan Karlıtekin'i göreve çağırıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan hayatı ~ 5 yıl önce
Haklınız,Delta’nın JFK den direk İstanbul a uçtuğu 2010 yılında bende Delta ile geliyordum Türk yolcu rahatsızlandı pilot uçağı Dublin e acil indirdi yolcu ambulanca aktarıldı uçak yakıtı azaldığı için yakıt aldı 2 saatlik geçikme ile İstanbul a geldi. Pilot un sorumluluğu büyük kanuni hakkını arayabilir.
Tc-jjo ~ 5 yıl önce
Pilot Türk bile değildi.. burası ‘uzanamadığı ciğere mundar diyenler’ clubu galiba.. doktor tarafından ‘öldü’ raporu düzenlenen biri için neden divert edilsin? Cenazeyi yarı yolda atıp gitmek için mi?! Akıl yok ama fikir çok..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000