02 Şubat 2013, Cumartesi 16:32:56

THY UÇAĞINDA YİNE YOLCU TERÖRÜ!

Türk Hava Yolları'nın Stuttgart-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu adeta terör estirdi. Yolculara ve kabin ekiplerine saldıran yolcu, uçaktan iner inmez gözaltına alındı.
  • en agir sekilde cezalandirilmasi lazim... ibret olsun..
  • Yapılacak tek hareket şu;hemen Sofya ya inip;uçuşu emniyetsiz hale getirmekten bırakacaksın.Tekrar kalkıp İstanbul a geleceksin.Niye problemi buraya kadar taşıyoruz ki..
  • Sırıtana demiştim alet Sırbistan'a diye otomatik düzeltme yapmış
  • parayi bastirsin yarin yine thy ile sturgart a geri doner buda bence acizlik
  • Hiç bir halt olmaz emin ol. Türkiye'deki yaptırımlar hiç mi hiç caydırıcı değil. Türkiye Tokyo konvansiyonuna devlet olarak imza atmış ama bunu bilen hukuk adamı yok. Olay uçuş sonrası sizin şahsi olayınız oluyor. Tecrübe ettiğim için yazıyorum. Kanunlar gevşek.
  • Bence ona ucak yasak vermek lazim.
  • Kesin salıverilmiştir... İki sarhoş Azeri yolcunun İzmir uçağında yaptıklarından sonra ifadelerinin alınıp serbest bırakıldıklarını nasıl unuttunuz hemen ? :)
  • ucakta olay cikar, neymis efendim sizofrenmis. böylelerini hayvanlara ayrilan bagaj bölümlerinde güvenli sekilde tasimak lazim.
  • HER HAFTA EN AZ 1 UÇUŞTA OLUR BÖYLE BİR VAKA , KAPTAN ŞİKAYETÇİ OLMADIĞINDAN DOLAYI BÖYLE DELİLER ELİNİ KOLUNU SALLIYA SALLIYA ÇIKAR GİDER KISIM AMİRLİĞİNDEN...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN...KANUNUN DEĞİŞMESİ LAZIM EKİP ŞİKAYETÇİ OLMASA BİLE KAMU DAVASI AÇILMASI LAZIM.YATSIN BAKALIM 1 SENE İÇERDE TEKRAR BÖYLE BİR ŞEY YAPMAYA CESARETİ OLURMU???
  • kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.. bu ülkede yaşıyorsan çok iyi dövüşmeyi de öğreneceksin silah da taşıyacaksın çünkü arkanda bir devlet baba yok!

Türk Hava Yolları'nın TK 1702 sefer sayılı Stuttgart-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bir kez daha sorunlu yolcu terörü yaşandı. Uçağın Atatürk Havalimanı'na inişine kısa süre kala bir yolcu yerinden kalkarak uçakta bulunan bazı yolculara sataşmaya başladı.

Birkaç yolcu ile münakaşaya giren kuraldışı yolcu, kendisini sakinleştirmek isteyen bir kabin memurunu da darp etti.

Şizofren olduğu ileri sürülen yolcu, uçak Atatürk Havalimanı'na iner inmez gözaltına alındı. 

Atatürk Havalimanı polisi tarafından Dış Hatlar Kısım Amirliği'ne götürülen yolcunun savcılığa sevkedileceği öğrenildi.

Airporthaber.com ÖZEL

THY UÇAĞINDA YİNE YOLCU TERÖRÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

hayvan ~ 11 yıl önce
en agir sekilde cezalandirilmasi lazim... ibret olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben olsaydım ~ 11 yıl önce
Yapılacak tek hareket şu;hemen Sofya ya inip;uçuşu emniyetsiz hale getirmekten bırakacaksın.Tekrar kalkıp İstanbul a geleceksin.Niye problemi buraya kadar taşıyoruz ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sırıtana ~ 11 yıl önce
Sırıtana demiştim alet Sırbistan'a diye otomatik düzeltme yapmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 11 yıl önce
parayi bastirsin yarin yine thy ile sturgart a geri doner buda bence acizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
valla uçakdaki yolcularda iş yok,sataşdığı insanlar bunu benzetseleredi bak ozaman yaparmı öle birşey daha.
Sırbistana diyene ~ 11 yıl önce
Hiç bir halt olmaz emin ol. Türkiye'deki yaptırımlar hiç mi hiç caydırıcı değil. Türkiye Tokyo konvansiyonuna devlet olarak imza atmış ama bunu bilen hukuk adamı yok. Olay uçuş sonrası sizin şahsi olayınız oluyor. Tecrübe ettiğim için yazıyorum. Kanunlar gevşek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlüt Dural ~ 11 yıl önce
Bence ona ucak yasak vermek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 11 yıl önce
Kesin salıverilmiştir... İki sarhoş Azeri yolcunun İzmir uçağında yaptıklarından sonra ifadelerinin alınıp serbest bırakıldıklarını nasıl unuttunuz hemen ? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahkeme duvari ~ 11 yıl önce
ucakta olay cikar, neymis efendim sizofrenmis. böylelerini hayvanlara ayrilan bagaj bölümlerinde güvenli sekilde tasimak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DELİMİ ARARSIN? ~ 11 yıl önce
HER HAFTA EN AZ 1 UÇUŞTA OLUR BÖYLE BİR VAKA , KAPTAN ŞİKAYETÇİ OLMADIĞINDAN DOLAYI BÖYLE DELİLER ELİNİ KOLUNU SALLIYA SALLIYA ÇIKAR GİDER KISIM AMİRLİĞİNDEN...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN...KANUNUN DEĞİŞMESİ LAZIM EKİP ŞİKAYETÇİ OLMASA BİLE KAMU DAVASI AÇILMASI LAZIM.YATSIN BAKALIM 1 SENE İÇERDE TEKRAR BÖYLE BİR ŞEY YAPMAYA CESARETİ OLURMU???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ve sonuç ~ 11 yıl önce
kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.. bu ülkede yaşıyorsan çok iyi dövüşmeyi de öğreneceksin silah da taşıyacaksın çünkü arkanda bir devlet baba yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000