02 Haziran 2011, Perşembe 15:24:40

THY UÇAĞINDA YASTIK SAVAŞI

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'yı İngiltere'den İspanya'ya götüren THY ekibi yolculuğu anlattı. Barçalılar inişe yaklaşırken uçakta yastık-battaniye savaşı yaptı.
  • Arkadaşlar, aşağıdaki vidceonun tamamını izlerseniz Türk uçağını da bayrağını da gayet güzel izleyebilirsiniz. Adamlar resmi sitelerinde bize de yer veriyorlar, biz olsak ne kadar yapabilirdik bir düşünelim isterseniz...
  • Aferin çocuklar..torunlara anlatırsınız.UÇAKTA BİR YAZAR BİR SANTÇI OLSA UMURUNUZDA OLMAZ . ZATEN TANIMAZSINIZ. KÜLTÜREL YETMEZLİK ÇOK ACI.
  • Adamlar o kadar milliyetçi ki dikkat edin uçak yerdeyken THY uçagını göstermemek için elinden geleni yapıyorlar ve reklamın önüne geçiyorlar..
  • Super ne kadar guzel Thy Sadece İspanya degil Avrupayi fethetti ne kadar gurur duysak az. Ey İrlandali gafiller neredesiniz?
  • erdem cok guzel cikmissin 10 numara
  • Iste 5 yildizli THYnin ozel ucuslarinin ordinaryus lise meezunu kabin ekipleri yala ki basarasin hesaabi
  • bu olay cok abartılmadı mı? yani taşımızda ne olmuş??
  • yani bir thyde f/o olarak bu haberlere gülüyorum basit bir haber bu:) yastık savası olmus arkadaslar imzalı forma almış...ee yani...cok büyük bir olay değil ki bu
  • THY ucaklari ile 8 günde dünya turu paketleri bekliyoruz
Londra'daki final maçında Manchester United'i 3-1'lik sokarla yenerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Barcelona ekibini kupayla birlikte İspanya'ya götüren THY ekibi, o gün yaşananları Akşam'a anlattı. Barcelona takımının sponsorluğunu yapan THY, final maçı için Boeing-777 tipi Ege uçağını tahsis etti. Kupayı alan Barcelona, ülkelerine Ege uçağı ile döndü. Şampiyonları taşıyan Ege uçağından, 2. Kaptan Gökay Eraslan, Kabin Amiri Gülay Gülger ve Kabin Memuru Erdem Dinç, 1 saat 50 dakikalık yolculuk sırasında Barçalı futbolcuların bu kadar büyük sevince rağmen taşkınlık yapmadıklarını, aksine çok naif olduklarını anlattı.

İşte Akşam'a özel notlar:
- Sürekli kola içtiler, fındığa bayıldılar.
- Messi iki tavuk birden yedi.
- Fotoğraf çekerken az kalsın Pedro'nun ayağına basıyorduk. Bize 'Neyse ki bir şey olmadı. Milyon dolarlık ayak' diye espri yaptı.
- Abidal korku filmi izledi, Alves ile Pinto kağıt oynadı.
- İnişe yaklaşırken hepsi yastık-battaniye savaşı yaptı. -Pastanın kesildiği bıçak uçağa özel operasyonla sokuldu.

"MESSİ GİZLİ KAPTAN GİBİYDİ"
Kabin memuru Dinç de Messi ile ilgili gözlemini anlattı: 'Kaptan Puyol olsa da, benim dikkatimi, Messi'nin gördüğü ilgi çekti. Messi gizli kaptan gibiydi. Orada sessiz şekilde oturdu. Herkes ona geldi. Ama o kimsenin yanına gitmedi.' Kabin Amiri Gülger de formaları jest olsun diye inişe 5 dakika kala giydiklerini ve formaları Messi'ye imzalattırdıklarını söyledi.

İŞTE BARCELONA'LI FUTBOLCULARIN YASTIK SAVAŞI



THY UÇAĞINDA YASTIK SAVAŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, aşağıdaki vidceonun tamamını izlerseniz Türk uçağını da bayrağını da gayet güzel izleyebilirsiniz. Adamlar resmi sitelerinde bize de yer veriyorlar, biz olsak ne kadar yapabilirdik bir düşünelim isterseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aferin çocuklar..torunlara anlatırsınız.UÇAKTA BİR YAZAR BİR SANTÇI OLSA UMURUNUZDA OLMAZ . ZATEN TANIMAZSINIZ. KÜLTÜREL YETMEZLİK ÇOK ACI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar o kadar milliyetçi ki dikkat edin uçak yerdeyken THY uçagını göstermemek için elinden geleni yapıyorlar ve reklamın önüne geçiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Super ne kadar guzel Thy Sadece İspanya degil Avrupayi fethetti ne kadar gurur duysak az. Ey İrlandali gafiller neredesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
erdem cok guzel cikmissin 10 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Iste 5 yildizli THYnin ozel ucuslarinin ordinaryus lise meezunu kabin ekipleri yala ki basarasin hesaabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olay cok abartılmadı mı? yani taşımızda ne olmuş??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yani bir thyde f/o olarak bu haberlere gülüyorum basit bir haber bu:) yastık savası olmus arkadaslar imzalı forma almış...ee yani...cok büyük bir olay değil ki bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ucaklari ile 8 günde dünya turu paketleri bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000